Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`Hoeveel tijd krijgt Rankovic nog?`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 november 2020 13 reacties

Hoeveel tijd krijgt Aleksandar Rankovic nog om progressie te maken met zijn team?

 

Het AD werpt deze vraag op na de verwikkelingen rond de wedstrijd tegen PSV.

 

Gezien de laatste drie van de zeven tot nu toe gespeelde competitiewedstrijden moet je welhaast tot de conclusie komen dat de trainer nog weinig vooruitgaang heeft geboekt met zijn team, aldus de krant.

 

Zijn keuzes leveren tot nog toe niet veel succes op. Ook tegen PSV kwam ADO weer zwak voor de dag. In aanvallend opzicht had de ploeg niks te bieden.

 

Ranko sprak na de wedstrijd uit dat hij niet het gevoel heeft dat zijn positie ter discussie staat, waarmee hij reageerde op een verhaal van Hans Kraay jr. Wel zei hij dat hij te weinig invloed heeft gehad op de samenstelling van de selectie omdat van de zeventien nieuwe spelers er slechts twee op zijn voorspraak zijn binnengekomen.

 

De coach heeft echter te maken met het technisch hart. Daarin zitten behalve de Serviër zelf het hoofd Martin Jol, Albert van der Dussen en Mohammed Hamdi.

 

Volgens het AD lijkt Rankovic momenteel vooral zijn eigen beslissingen te willen nemen. Hij gaf na de wedstrijd in Eindhoven aan dat hij zich niet laat sturen, ook als de druk toeneemt. ,,Laat ik duidelijk zijn, de opstelling maak ik zelf'', zei hij ,,Ik werk elke dag met deze spelers. Ik weet precies wat voor type spelers zij zijn en hoe ver ze fysiek zijn. Op basis daarvan beslis ik samen met mijn staf. Ik ben geen dictator en overleg zelfs met mijn spelers.''

 

Die houding en zijn opmerkingen over de transferperiode zullen niet met veel enthousiasme zijn ontvangen binnen de club, aldus de krant.

Reacties

KaleHans

Als er na 7 wedstrijden nog altijd geen vast systeem, geen vaste opstelling/basis is en nog altijd geen echte passie en inzet op het veld te zien is dan kan je er mijn inziens niet echt veel van. Hij overlegt zelfs met zijn spelers......... oftewel niet echt een trainer die boven de groep staat en is echt uit zijn plaat gaat als het mis gaat in het veld. Ik heb hem nog nooit echt kwaad gezien en dat zegt denk ik ook een hoop.
Lijkt inderdaad een lammetje dat zich op deze manier wel heel erg makkelijk naar de slachtbank laat slepen. Ik mis de Rankovic die we als speler hadden, vol passie, inzet en onverzettelijk en over mijn lijk mentaliteit!!! de trainer Rankovic is dus heel iemand anders.
Maandag 2 november 2020 om 19:59 uur

Superfan

@Hmmm. Why not? Het zou voor die jonge gasten een prachtige kans zijn zich te ontwikkelen en hun waarde zou beslist meer stijgen dan nu.
Helaas onhaalbaar en onwaarschijnlijk dat hij er trek in zou hebben.
Maandag 2 november 2020 om 18:37 uur

RF

Iemand anders aanstellen is t slechtste wat je kan doen.
Sowieso wordt t billenknijpen de komende jaren voor DH.
Maandag 2 november 2020 om 17:41 uur

Advocado

Eerst werd halve wege vorig seizoen Pendev aangesteld en nu dit weer? Waar is het bestuur mee bezig?
Maandag 2 november 2020 om 15:41 uur

Freek

@Hmmm, v.d Brom is ook de enige die echt iets heeft gepresteerd, had hij ook een elftal naar, ervaren spelers zo als Bulykin, Kubik, Toornstra, Rankovic, Kum, Immers, Ammi, Derijck, Buijs, het zat toen ook niet echt tegen, Steijn kon ook vertrekken toen de resultaten uitbleven, onder Fraser was het ook erg wisselvallig. We hebben nu teveel jeugd en te weinig routine en spelers met een krasjes die maar niet fit worden, en trainers krijgen maar weinig tijd, na een aantal wedstrijden luid alweer de noodklok.
Maandag 2 november 2020 om 15:34 uur

Ano-Niem

Ranko moet niet teveel huilie huilie doen.
Hij is ook onderdeel van het technisch hart en je kunt mij niet wijsmaken dat van de ruim 20 mutaties (spelers weg of nieuwe spelers) er maar twee hebben plaatsgevonden op voorspraak van de hoofdtrainer.
Als dat daadwerkelijk zo is, dan laat Ranko zich als een mak schaap naar de slachtbank lijden en had ie wat eerder z`n mond open moeten doen.

Tuurlijk hebben we geen makkelijk programma gehad, maar het vertoonde spel geeft weinig tot geen reden om Ranko nog heel erg lang het vertrouwen te geven.
Maandag 2 november 2020 om 14:19 uur

Hmmm

@Superfan
Dus je zegt dat ze van Gaal hadden moeten vragen?
;-P
Maandag 2 november 2020 om 14:00 uur

Lekkâh voetbal kèke

had het bestuur had dit van te voren kennen, moeten weten. zeker met iemand als Jol. Maar hij had met ze ervaring dit moeten doen??????? Of iemand zoals Verbeek of Jans die trekken hun bek wel open. Paar spelers minder, en je had een betere trainer gehad. Nu ben je van de regen in de drup gekomen. Die pardew had dan net zo goed kennen blijven
Maandag 2 november 2020 om 13:10 uur

Superfan

@Freek en Hmmm. Ik ben het met jullie eens. De combinatie lijkt niet goed. Er moeten inmiddels toch wel wat lichtpuntjes te zien zijn en die zijn er niet.
Jeugdtrainer en meekijken met een hoofdtrainer is niet voldoende om zelf aan de slag te kunnen als hoofdtrainer, en zeker niet bij ADO. Eerst maar een paar jaar Helmond Sport oid.
Jonge spelers die zelf nog veel moeten leren en wennen aan de eredivisie hebben een trainer nodig die ze dat ook leert. Van Gaal kon goed omgaan met talenten en die kon dan weer niet goed met oudere spelers omgaan. Niet gemakkelijk maar dit was natuurlijk vragen om problemen.
Maandag 2 november 2020 om 12:40 uur

Ernie

Stemmingmakerij van de pers.... geef Ranko een eerlijke kans met een totaal nieuw jeugdig team. Tevens 6 van de 7 wedstrijden hebben wij tegen teams gespeeld uit de top 10, na komend weekend zelfs 7 van de 8 wedstrijden.
Maandag 2 november 2020 om 12:05 uur

Ronnie

En dit is dus waarom Steijn heeft bedankt.
Maandag 2 november 2020 om 11:40 uur

Hmmm

@FReek
vd Brom, Steijn en Fraser hadden ook weinig of geen ervaring.
Rankovic heeft inderdaad de pech dat hij een bijna heel nieuw en heel jong elftal onder zich heeft.

Misschien bedoel je dat ook en heb ik het verkeerd begrepen:
Dat hijzelf onervaren is hoeft geen probleem te zijn, dat er een bijna heel nieuw elftal staat hoeft ook geen probleem, maar de combinatie gaat niet goed samen.
Maandag 2 november 2020 om 11:37 uur

Freek

De clubleiding heeft de verkeerde trainer aan getrokken, een zonder ervaring dat is vragen om moeilijkheden, voorbeelden genoeg, zie v. Brockhorst, v. Bommel, ook nog een compleet nieuw elftal met weinig of geen ervaring, ga er maar aanstaan, maak van Rankovic maar assistent en zet er een ervaren hollandse trainer naast, maar wie durft er in een slangenkuil te springen, het is namelijk nooit rustig in Den Haag.
Maandag 2 november 2020 om 11:31 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Morgen om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26