Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Hoogendorp komt oude liefde tegen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 januari 2023 Nog geen reacties

Rick Hoogendorp ontmoet vanavond weer even zijn oude liefde ADO Den Haag.

 

De voormalige goalgetter is sinds vorig jaar niet meer in dienst bij de Haagse club, maar is bij FC Dordrecht assistent van hoofdtrainer Michele Santoni en is trainer van de beloften.

,,Natuurlijk is het voor mij na vijftien jaar bij FC Den Haag en ADO een speciale wedstrijd. Mijn vader Dick heeft bovendien nog met huidig ADO-trainer Dick Advocaat bij VVV gespeeld. Ik vind dat ADO Den Haag zo'n geweldige trainer verdient", vertelt de 47-jarige Hoogendorp in het AD.

Terwijl Hoogendorp bij ADO afgelopen zomer geen elftal meer had, bood FC Dordrecht hem de 'onder 21' aan. ,,Voor mijn ontwikkeling was dit een goede stap'', aldus de Hagenaar, die als doel heeft naar de cursus coach betaald voetbal te gaan.

 

Met de andere assistent bij Dordrecht, Virgilio Teixeira, speelde Hoogendorp nog bij ADO samen. ,,Ik ken hem ruim dertig jaar, Michele een jaar of vier.''

 

Hoogendorp, die ook met de spitsen werkt, bevindt zich op bekend terrein. Eind 1996 kam hij bij Dordrecht'90. Een elftal, met onder meer ook Joop Lankhaar en Cor Lems. Het team speelde in de middenmoot en ,,zorgde regelmatig voor een verrassing".

 

 

Lees meer over

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie