Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Rob Jansen gaat gemeente bellen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

29 september 2021 8 reacties

Rob Jansen is verbaasd dat de gemeente nooit op hem heeft gereageerd en wil nu actie ondernemen.

 

Afgelopen lente zocht de spelersmakelaar namelijk bewust de media. Volgens hem moet de gemeente het initiatief nemen om ADO over te nemen van United Vansen. Jansen en andere Haagse voetbalmensen zouden dan bereid zijn te helpen de club weer op te bouwen.

 

“Ik vind het raar dat de gemeente nooit op ons heeft gereageerd”, zegt Jansen nu in gesprek met Hague City Firm.

 

“Ik heb dat interview bewust gegeven en een boodschap afgegeven die eigenlijk omarmd moet worden door iedereen in Den Haag.”

 

“Want je bent dan af van het gezeik. Dan ben je af van al die mensen die de club willen kopen als hobby en geen idee hebben wat ze kopen. Ze weten niet wat een voetbalclub is.”

 

Jansen laat in het gesprek met de HCF dan ook blijken geen voorstander te zijn van een deal met jongens uit de vastgoedwereld. Die gaan volgens hem vooral voor de winst.

 

Als de gemeente het initiatief neemt, moeten de Haagse mensen uit de voetbalwereld hun hun ego opzij zetten en samen de schouders eronder zetten. “De één mag elkaar wat meer dan de ander, dat zal dan wel. Maar dan ga ik daar ook verschijnen. 1000% procent. Ik laat niet het erfgoed van mijn vader kapot gaan.”

 

Als Jansen een naam en een mobiel nummer krijgt van de juiste persoon bij de gemeente, gaat hij zeker bellen. “Jullie horen wel hoe dat het er voor staat.”

Reacties

Hansiehansie

Eddy.
Waar ik schijtziek van wordt is dat die gasten bij ADO een shirt ophouden bij die behanger die het zo goed voor heeft met de club.Maar achterbaks handelen. Ze laten hem betalen voor dat aquarium met de wetenschap dat de club omvalt en hij zelf zo dom is daar in te trappen. Niemand gaat in de club investeren, allemaal gebakken lucht wat ze bij ADO verkondigen .De supporters worden in de maling genomen. Al het binnenkomend geld wat nu nog binnekomt is om het personeel te betalen, meer niet.Ik zou het graag anders zien.Maar die gaten in de handen van bestuur nu en verleden hebben gemaakt wat het nu is.
Woensdag 29 september 2021 om 19:56 uur

ruudje

Geef mij rob janssen maar .
Woensdag 29 september 2021 om 19:36 uur

eddyverm

@ hansie hansie
Ga je eerst eens verdiepen in die behangkoning voordat je van alles en nog wat gaat roepen, volgens mij praat jij alleen maar poep
Woensdag 29 september 2021 om 18:12 uur

Hansiehansie

Praatjes vullen geen gaatjes,en die van ADO zijn zo groot als een vulkaan. In Palma is hij al uitgebarsten.In den Haag over 4 weken.Ten zij er een Superman opstaat.Masr die bestaan niet echt.Die staan alleen op behang papier van de behang koning die alleen maar kan blaaskaaken.En een cabine huren voor nog een maand in plaats van 11 jaar hahahaha ,wat een fars.
Woensdag 29 september 2021 om 15:12 uur

Langsdezijlijn

"Jansen en andere Haagse voetbalmensen zouden dan bereid zijn te helpen de club weer op te bouwen."

Ja, dat kennen we nu wel he, gemeente mag weer alles betalen en jullie dan weer de club "opbouwen". Dat is nu al zo vaak geprobeerd en telkens weer met hetzelfde resultaat, schulden en paniek.

Maar oh jee, stel je voor dat er een partij komt die de onzedelijke gedachte heeft winst te maken met de club, dat kan natuurlijk niet. Het mag alleen pure liefde zijn en dat kost nou eenmaal geld.

Ga dan vanaf nu gewoon gratis met je spelers harem aan de slag Rob, laat ze lekker voor de eer allemaal voor ADO komen spelen. I.i.g. zelf even geen commissie facturen meer schrijven. Stel je voor dat je straks nog winst maakt op je mensenhandel, dat kan natuurlijk niet!

Oh, en voor het geval je het echt zo moeilijk vind om telefoonnummers te zoeken, ik heb ze vast voor je gevonden: https://www.denhaag.nl/nl/bestuur-en-organisatie/college-van-burgemeester-en-wethouders.htm

Hup, aan het werk Rob!
Woensdag 29 september 2021 om 11:56 uur

Rikkie1

..maar er is nog maar weinig tijd..
Woensdag 29 september 2021 om 11:29 uur

fcthehague

Ik laat niet het erfgoed van mijn vader kapot gaan.
En toen was het. Ik heb mijn vader beloofd ADO nooit kapot te laten gaan of iets in die richting.

Allemaal glibberige alen. Net als RJ zelf die toen zijn halve stal met hoge salarissen in ons vorige degradatie jaar had gedropped. Daarvan had hij ook al kunnen weten dat het financieel wanbeleid was.

Woensdag 29 september 2021 om 09:55 uur

Pepmans

Beetje flauw om de gemeente de schuld te geven van iets wat je zelf ook niet doet.
De beste man had ook zelf de gemeente kunnen bellen zonder de publiciteit te zoeken. Waar een wil is, is een weg. Kennelijk is het voor hem niet belangrijk genoeg om zelf het initiatief te nemen.

Los van hoe het allemaal gaat, is dit niet iets wat bij de gemeente ligt.
Woensdag 29 september 2021 om 09:11 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26