Jarig ADO verliest van Feyenoord

1 februari 2015 3 reacties

ADO Den Haag heeft de wedstrijd tegen Feyenoord met 2-1 verloren.

De residentieclub bestaat deze zondag 110 jaar. Maar na de eerste helft tegen de Rotterdammers was er weinig reden voor een feestje.

ADO ging namelijk met een 2-0 nederlaag de rust in. De eerst goal werd gemaakt door Lex Immers na een afwachtend optreden van Martin Hansen. Timothy Derijck was verantwoordelijk voor de 2-0. De verdediger werkte een afzwaaier van Jens Toornstra  zijn eigen doel in.

Na de thee verscheen ADO in een 433-opstelling met nieuweling Wilson Eduardo op het veld. Dat ging de ploeg van Henk Fraser een stuk beter af. Mike van Duinen scoorde namelijk al snel de 2-1.

Hoewel de spanning enigszins terugkeerde, kon ADO ook vandaag nauwelijks kansen creëren. Daardoor kreeg de jarige job op zijn eigen feestje een nieuwe nederlaag voorgeschoteld.