Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Jol: ADO blijft mooie uitdaging


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 maart 2008 13 reacties
De deur naar Martin Jol is nog niet gesloten. De oefenmeester liet vandaag in het AD/HC weten ADO Den Haag altijd een mooie uitdaging te vinden.

De Scheveninger zegt recent niet benaderd te zijn, maar heeft anderhalve maand geleden wel een avond zitten brainstormen over de club. “Ik werd enthousiast, maar dan wel vanuit het idee dat de plannen breedgedragen zouden worden. Dus mét de gemeente Den Haag en mét het zakenleven erachter.”

Geldschieter Mark van der Kallen liet vorige week nog weten dat Jol waarschijnlijk onhaalbaar is, gezien zijn staat van dienst. De succestrainer vertelde hierop dat dit normaal gesproken wel zo is, maar dat Den Haag altijd een aparte plek in zijn hart heeft gehad.

In dezelfde krant wordt ook nog gemeld dat de naam van Alphons Groenendijk rond gaat als nieuwe hoofdcoach van de residentieclub. Groenendijk zegt iets met ADO Den Haag te hebben, maar ontkent met iemand van de club gesproken te hebben.

Vooralsnog lijkt Wetzel dus nog steeds de meest waarschijnlijke kandidaat, al staan er op dit moment nog meerdere opties open.
Ander nieuws:

Reacties

Nix

@ADOsexual: Guyon werkte op de sportschool waar ik vroeger heb getraind en een van mijn neven heeft met hem gevoetbald. Als ik hem zie zal ik eens vragen waar zijn roots eigenlijk liggen.
@ADOsexual&Bokkie: Mertens ligt vast tot 2011, heb ik net gezien dus dat is niet gunstig voor DH. Maar ik denk niet dat die jongen zijn contract zal uitdienen bij AGOVV, die kan echt een stapje hoger wel aan.
Dinsdag 11 maart 2008 om 17:07 uur

Bokkie

@ADOsexual&Nix:

Dries Mertens slaat slag

Door tegen ADO Den Haag te worden uitgeroepen tot de AEG Man van de Wedstrijd heeft Dries Mertens als eerste van de achtervolgers aansluiting gekregen bij Levi Risamasu in het algemeen klassement. De Belg heeft nu vijf punten en dat is er één minder dan de koploper die in de Residentie een schorsing uitzat.
AGOVV Apeldoorn hield 75 minuten stand in het nieuwe stadion van ADO. Hoewel de ploeg in die fase qua spelbeeld de iets mindere was van de thuisclub, bleef zij steeds dreigend. Dat hadden De Blauwen voor een belangrijk deel te danken aan de allrounder die opnieuw goed ‘tussen de linies speelde’, zoals dat ik vaktermen wordt genoemd. Het betekent dat hij soms aanvaller en soms middenvelder was, maar vooral tussen spitsen en middenvelders ageerde, waardoor het voor tegenstanders moeilijker wordt om hem af te stoppen. 
Bron: officiële AGOVV site



Dinsdag 11 maart 2008 om 16:46 uur

ADOsexual

@ Nix

Rankovic is idd duur (niet-EU) maar ik vind wel dat `ie altijd z`n toegevoegde waarde bewijst. Daarom zie ik hem ook het liefste als `creator` achter de spitsen, omdat hij meer brengt dan Knopper (die weinig actieradius en niet zoveel loopvermogen heeft, en bovendien altijd geblesseeerd is). Op zich wil hij niet weg hoor, hij zat vorig seizoen gewoon in een depressie omdat het in zijn privéleven allemaal niet zo lekker ging. Maar op zich heeft `ie het prima naar z`n zin bij ons.

Idd, net wat je zegt: wel jammer dat het huwelijk FCDH-Postma over is, de scheiding is een kwestie van tijd. Technisch gezien blijf ik het een hele grote aderlating vinden voor de club want dit is wel degelijk een van de allerbeste keepers van Nederland...

Wie weet is Schut wel te realiseren... hij zit op een dood spoor bij Utrecht.. Het is een echte Utrechtse jongen, maar hij past wel bij ons en zou het hier ook wel naar zijn zin hebben. Den Haag en Utrecht hebben op zich veel gemeen. We zouden hem eens moeten peilen, kijken of hij zin heeft om naar ons te komen. Hij zou echt een serieuze versterking zijn! Qua begroting ontlopen FCDH en FC Utrecht elkaar niet zo gek veel, tuurlijk heeft Utrecht wat meer geld, maar zou het echt zo veel schelen?? Ze hebben een budget van 14 miljoen.

Rijaard heeft hele goede acties naar voren, het is een jongen die altijd aanvallend voetbalt (let maar eens heel goed op `em) hij geeft haast nooit een tikje terug, of een tikje breed. Dat is zo zinloos want je speelt er niemand mee uit. Hij zoekt in eerste instantie altijd een openingszet naar voren toe. Dat bedoel ik met het goede inzicht en het opbouwende vermogen dat hij heeft. En hij is ook altijd heel rustig aan de bal. niemand durft hem ook aan te vallen (want dat verlies je), speelt echt goed op balbezit zeg maar. Bovendien is hij heel erg technisch, kan een man uitspelen e.d. Hij speelt zo zeker en degelijk. Ik vind het gewoon een fantastische voetballer. Bovendien knapt hij heel erg veel vuil werk op. Rijaard is goed man... En zeker een trouwe soldaat. Kun jij je het trouwens voorstellen? rijaard en Schut samen centraal? Rijaard vrije man, en Schut voorstopper.... Fantastisch!!!

Coster van minder niveau?????? Nou, nee... het is gewoon een ander soort voetballer. Een flankeur en ik vind hem héél goed. Zo`n kleine, snelle, wendbare speler moet je hebben... Samen met Cornelisse (die echt goed draait momenteel).. dat zou perfect zijn..


Vind je niet dat Verhoek momenteel erg goed in vorm is? Hij is wisselvallig omdat hij niet genoeg vertrouwen krijgt. Ik weet zeker dat als je hem nou gewoon eens laat staan dat `ie dan helemaal opbloeit.

Meric wordt een grote. Nu ff een wat mindere periode maar die jongen is over 2 jaar of zo echt niet meer te houden, commercieel dus erg interessant om hem dan te verkopen. en idd, wat je zegt Fernandez is een dijk! Veeeeeeel beter dan Elia. Die mis ik echt niet hoor in vergelijking met hem! als je hem persoonlijk kent trouwens, waar komt ie vandaan (of z`n ouders zeg maar)? Dominicaanse Republiek?

Ik moet je heel eerlijk zeggen dat ik die Mertens niet ken.. Niet echt specifiek op hem gelet of zo.

Dinsdag 11 maart 2008 om 15:49 uur

Nix

@ADOsexual: Ik denk ook niet dat Martin komt en in dat geval is Wetzel een prima alternatief (hij heeft mijn voorkeur boven Fons omdat die nog nergens hoofdtrainer is geweest).
Rankovic zie ik (helaas) ook vertrekken want zijn contract loopt af en volgens mij wilde hij eigenlijk afgelopen seizoen al weg. Bovendien is het wel een dure jongen.
Postma is een prima keeper maar die gaat idd weg. Het huwelijk tussen hem en de club is ook voorbij, dus dat is maar beter ook.
Schut zie ik niet snel komen, al zou hij van mij zo mogen want dat zou een echte aanwinst zijn. Maar hij lijkt me om allerlei redenen onhaalbaar.
Rijaard`s opbouwende vermogen zie ik niet, maar voor de breedte mag hij van mij blijven want het is wel een trouwe `soldaat`
Coster vind ik zeker van minder niveau dan Kum en zelfs van minder niveau dan Samir. Wat mij betreft HOOGUIT voor de breedte.
Cornelisse is goed als kapitein op het middenveld en Schwiebbe ben ik fan van dus hij is wat mij betreft een zekerheidje.
Verhoek is mij te wisselvallig en Meric ben ik ook niet meer zo van overtuigd. Maar ze mogen beiden wel blijven.
Fernandez is een goede voor de toekomst en ook nog een prima jongen (want ik ken hem)
Ik verbaas me erover dat ik verder niemand over Dries Mertens hoor want dat is echt een heel handig spelertje. Ik heb het in Apeldoorn en bij ons gezien. Dus ik ben wel benieuwd naar jouw mening over hem.
Dinsdag 11 maart 2008 om 13:02 uur

ADOsexual

@Nix

 

Omdat het toch niet realistisch is. Ik zei het destijds idd omdat het is leuk als Mark het probeert, maar Martin komt echt niet.... Het heeft geen zin om hierover te discussieren.

 

Samir moet weg omdat hij gewoon niet goed genoeg is: te bang, te onzeker, niet lang genoeg en fysiek niet zwaar genoeg. Geen lengte geen kilo`s. Punt.

 

Kum, geen geweldige opbouwer en veel te onstuimig in het uitverdedigen. Idem Samir heeft hij fysiek niets in te brengen. Bovendien is hij gewoon niet constant.

 

Conclusie: je hebt Rijaard nodig als centrale verdediger. Hij presteert heel constant, heeft alles wat een goede verdediger moet hebben: opruimend vermogen, duelkracht, fysieke superioriteit, inzicht, opbouwende kwaliteiten. Je broertje mag vinden wat `ie wil. IK vind Rijaard wél een goede voetballer. Daar mag hij het uiteraard mee oneens zijn. Een forum is bedoeld om van gedachten te wisselen met mede -en tegenstanders.

 

Zwinkels blijft don`t worrie, die heeft het naar z`n zin en is eerste keeper... Postma gaat weg, z`n contract loopt af en hij zal geen nieuw aangeboden krijgen. Vertrekt dus gewoon transfervrij. 3 keepers is ook overdreven (en duur), je hebt Zwinkels en Van Nieuwkoop. Postma is nog steeds veruit de beste van de 3, maar is om politieke redenen terecht in ongenade gevallen. Jammer, ik zou sportieve capaciteiten onder het motto vergeven en vergeten laten prevaleren boven allerlei intriges, maargoed... 

Mijn bescheiden tip: al die spelers die ik eerder noemde verkopen/gedwongen ontslaan/op non-actief zetten en Schut halen... Contract loopt af en hij is uit beeld geraakt bij Utrecht.. Halen! Schut is een topper!!! 1 meter 94 en 98 kilo. Asjeblieft! ;)

Janmaat-Rijaard(C)-Schut-Coster. Fortress The Hague :D

de rest van de opstelling: Zwinkels op doel. Middenveld: Verhoek, Schwiebbe in de punt naar achter, Rankovic in de punt naar voren, Cornelisse. voorin Meric en Fernandez.

Off the record: dit zijn dus niet geheel ontoevallig wel de beste spelers...

Dinsdag 11 maart 2008 om 11:55 uur

Nix

@ADOsexual: op 29 februari schreef jij nog dat V/d Kallen Martin moest zien te paaien, vanwaar deze ommekeer? Overigens heb ik je uitverkooplijst er nog eens op nageslagen en vraag ik me toch nog steeds af waarom je Samir en Kum weg wilt doen want daar zit best toekomst in, in ieder geval voor de breedte. 
En je houdt maar vast aan die Rijaard, mijn broertje (Bokkie) krijgt er iedere keer de slappe lach van.
Zwinkels mag van mij ook blijven maar zijn contract loopt wel af dus snel handelen lijkt nodig. 
En mijn bescheiden tips voor het nieuwe seizoen: Dries Mertens van AGOVV, die kleine middenvelder met die oranje schoenen en die witkop achterin bij Omniworld, die haalde echt alles weg.
Dinsdag 11 maart 2008 om 09:04 uur

Nix

Ik kan niet goed peilen wat Martin precies bedoelt met deze opmerkingen. Misschien zou het handiger zijn als hij zich duidelijk uitspreekt, wil hij instappen ja of nee? Misschien moet V/d Kallen hem maar eens snel bellen...
Martin als baas met Fons als veldtrainer zou waarschijnlijk iedereen`s eerste keuze zijn, maar ik zie het duo Wetzel/Kootwijk eigenlijk als serieuzere optie en dat is dan een goede (tweede) keuze.
Dinsdag 11 maart 2008 om 08:50 uur

ADOsexual

Jongens, kap nah met die luchtkastelen zeg... FACE IT: we zijn een goede middenmoter/subtopper in de NL Boerendivisie die zwaar in de schulden zit en voorlopig geen ander perspectief heeft dan `aardig` meedraaien op het huidige niveau.

Martin heeft aan de overkant van de Noordzee harde Britse ponden verdiend en komt toch niet naar Den Haag man :S schei toch uit.. Ringelburg heeft hem toen bij Quick benaderd, hem is het niet gelukt en Mark zal het ook niet lukken. Dat ligt niet aan Ringel of Mark, maar gewoon aan het feit dat de club er bout voor staat en Martin deze puinhoop gewoon wantrouwt (geef `em eens ongelijk) en er niks in ziet.

 

Bovendien is die hele Jol topic overbodig want Wetzel is gehaald. Er is een contract getekend alleen brengt geen van de betrokken partijen dat vooralsnog in de publiciteit omdat het niet in het belang is van FCDH. Eerst moet de doorstart helder zijn want er is nog JACK SHIT zeker. Pas als dat allemaal in rustig vaarwater is brengen ze het nieuws officieel naar buiten dat Wetzel als nieuwe trainer is aangesteld nadat Vloet is vertrokken.

Boeiender is welke spelers er allemaal af moeten gaan vloeien, want dat het mes in de selectie moet en zál gaan ís zeker.

Maandag 10 maart 2008 om 23:31 uur

Peter Mink

Met alle respect voor Andre Wetzel hoor maar als ik Mark van der Kallen was dan zou ik er alles aan doen om niet alleen Martin Jol in te lijven maar ook Alfons Groenendijk. Want met met welk plaatje kan je eventuele andere investeerders interesseren voor Ado Den Haag, met Andre Wetzel op de Ado bank of Martin Jol en Alfons Groenendijk ( als 2e man ) op de Ado Bank ? Laten we eerlijk zijn met Martin Jol en Alfons Groenendijk toch ?
Maandag 10 maart 2008 om 23:06 uur

Ed

vd kallen is er dus gewoon `vanuit gegaan` dat Jol geen interesse zou hebben.
De groep Braaksma had blijkbaar wél de moeite genomen met hem te spreken (luisteren naar de supporters....) waardoor hij enthousiast werd. Jammer dat vd Kallen niet eerst Jol gepolst heeft voordat ie op Wetzel (overigens ook een prima keus!) af gestapt is.
Maandag 10 maart 2008 om 21:23 uur

groen geel forever

denk toch dat het André Wetzel woord die ons weer naar de Eredivisie gaat brengen hij heeft het met vvv venlo ook gedaan dus kan hij het met ADO DENHAAG ook....
Maandag 10 maart 2008 om 12:19 uur

insider

meest concrete plan wat er nu ligt: André Wetzel wordt "Boss" en Bob Kootwijk "fieldcoach"
Maandag 10 maart 2008 om 09:15 uur

j

Jol, Wetzel,Fons Groenendijk zijn wel mooie namen maar zijn ze inderdaad haalbaar!!!!
1 van hun mag van mij best komen hoor!!!!!
Maandag 10 maart 2008 om 08:21 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25