Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Jol: Ik wil Wetzel niet in de wielen rijden


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 april 2008 20 reacties
Martin Jol reageert in de AD/Haagsche Courant op de crisis van de afgelopen dagen, waarbij zijn naam vaak genoemd werd: “Ik voelde me genoodzaakt terug te trekken.”

De Scheveninger zat de afgelopen tijd onder meer met ex-algemeen directeur John Arzbach, voorzitter Pierre Heijnen en investeerder Lambert Braaksma rond de tafel. “Ik heb vorige week een heel leuk en vruchtbaar gesprek gehad met Arzbach. Toen bleek dat Van der Kallen al een overeenkomst had met Wetzel, volde ik me genoodzaakt me terug te trekken. Ik ga André niet in de wielen rijden.” Vertelt Jol in de ochtenkrant.

Hij heeft zich verbaasd over de uitlatingen van Pierre Heijnen. De bestuurder riep gisteren in dezelfde krant dat hij niet het idee had dat Jol concrete belangstelling voor de residentieclub had. De succesvolle trainer vindt deze opmerkingen vreemd omdat Heijnen al een overeenkomst met Wetzel had gesloten toen hij met Jol sprak.

Reacties

10x

10x liever wetzel/kootwijk als trainers dan jol in de advocaat rol (ergens op afstand als technisch adviseur) die vervolgens z`n broer of een of ander vriendje naar voren schuift als coach....

van van der kallen weet ik niet wat ik moet denken maar in heijnen heb ik wel vertrouwen. tijd voor een frisse wind!
Vrijdag 11 april 2008 om 10:29 uur

j

Jol heeft toch nergens zin in,hij gaat toch niet voor een paar euro`s naar Den Haag,als er een grote club komt dan wil ik het wel zien hoor!!!!!!
Donderdag 10 april 2008 om 23:59 uur

aadche

Wetzel en Jol (maatje te groot,club situatie te slecht) zijn prima opties, moet gezegd worden dat het super is dat Wetzel zich al zo positief in de media uit. Dat hebben we nodig!! Alles beter dan "dood paard rukker" Wiljan...
 Bovendien is het van de beesten af dat als de club gered moet worden, er op de voorgrond clubjes bobopipo`s een strijd gaan voeren en deze twee goede trainers als promotie marionet gaan gebruiken..
@ADOsexual:
Inderdaad Schwiebbe en zwinkels houden, en bezemen, inzet graag.!!
Donderdag 10 april 2008 om 21:40 uur

hans

wel opvallend dta jol pas in de media naar buitenkomt als alles achter de rug is....beetjuh jammuh (maar ja `t is en blijft een schollekop...)
Donderdag 10 april 2008 om 19:52 uur

tedo

ik had graag 20 miljoen in de club willen steken , maar ik wil van der k. niet in de weg lopen ..


sorry maar dit zijn weggooi streken ......

mosterd na de maaltijd , roken voor de sex, pleur toch op man , als je zo graag iets voor de club heb willen doen , had je dat allang kunnen doen ..

bah

Donderdag 10 april 2008 om 19:26 uur

Marcello

Mooi oprotten met Ratje Jansen en Rigelezwijn.

Go Kalluh
Donderdag 10 april 2008 om 17:19 uur

koos

club
Donderdag 10 april 2008 om 15:39 uur

KKH - kalekophagenees

RvC geniet de maar, Bestuur hopelijk snel uitgestorven, SSO opblazuh die hap!

Waarom omdat het nog steeds duister is wat de club wil, wat de nieuwe weg is die ze volgen!

De ene groep weet van de ander niet wat ze willen, de eene investeerders groep wil dit de ander dat.

Is er wel eens rekening gehouden wat de supporters willen?! Niet dus....

1. Diehardvak (Northside) op de lange zijde zoals vroeger.
2. Makkelijker toegangs beleid, poortjes eruit, dag kaart verkoop en legitimatie dagkaart verkoop.
3. Supportershome (klanten binding)
4. Betere Fanshop in het stadion waar je 90 minuten lang kan kopen.
5. Betere Horeca zonder kouwe frikandellen, dooie kroketten en viezuh slappe cola.
6. Meer sfeer in het stadion, meer kleur in en buiten het stadion.
7. Het wanbeleid boven keihard wordt aangepakt de schuldigen vaarwel wordt gezegt.
8. Goedkopere eerste divisie waardige prijzen thuis en uit.
9. Sv beleid een boete beleid wordt ip supporters toegang ontzeggen die dan weer met vrienden wegblijven.
10. Een met leeuwenmoed, vechtersmentaliteit en 1000% inzet spelers ploeg.

Dat Hofstede zijn plaats verliest als technisch directeur kan ik begrijpen. Zie wat er op het veld staat, Hofstede is denk ik beter een PR Mannetje dat de club moet laten leven onder het volk.
Donderdag 10 april 2008 om 15:10 uur

ADOsexual

@ Nix

idd. Newcastle wil `em ook, maar hij heeft ook eerder aangegeven om weer wat leuks te willen gaan doen in NL. Maar dat is allemaal gezichtsredderij joh... Tuurlijk gaat `ie naar Newcastle. Harde Britse ponden verdienen. En wij zouden allemaal precies hetzelfde doen. Het is niet eens zeker of FCDH binnenkort nog wel bestaat! En wie wil nou in dit slangennest stappen??? Het is een zooitje. Een trainer van naam komt pas als Den Haag een club is die in rustig vaarwater verkeert en financieel kerngezond is, enkele tientallen miljoenen in kas heeft. En dat zal dus nooit gebeuren want bij Den Haag is er altijd wat aan de hand.

@ Wasser

Je hebt helemaal gelijk. Het is makkelijk voor hem om langs de zijlijn van alles te roepen, zeker in dít stadium. De club gaat dood joh... En dat ziet hij ook wel. Jol is ook niet achterlijk.

Ik heb mijn twijfels of Hofstede de technisch directeur moet worden in de nieuwe bedrijfsopzet. Want hij kan medeverantwoordelijk gehouden worden voor idd, het technische beleid en dús de slechte prestaties en het spelersbeleid. 

Wat een zooitje zeg  Ik hoop dat Wetzel de bezem door de selectie haalt en Zwinkels en Schwiebbe behouden blijven. Ik wil weleens weten wie er allemaal precies op de zwarte lijst staan en neem aan dat Ringel & Co. bovenaan staan
Donderdag 10 april 2008 om 13:58 uur

Wasser

Het is al drie maanden duidelijk dat Vloet weg gaat. Jol had dus drie maanden de tijd om in te stappen en met Arzbach en Heijnen te praten. Hij heeft dat niet gedaan en komt nu pas naar buiten. Maar zijn verhaal blijft onduidelijk: "Ik had de club willen helpen, zoals Advocaat"
Hij laat nog steeds niet duidelijk merken dat hij hoofdtrainer of td had willen worden. 

Donderdag 10 april 2008 om 11:29 uur

busje 57

wel makkelijk van die jol als het niet meer kan wil hij graag wetzel wil graag en kon naar meerdere clubs dus wie heeft nou een haags hart ???? wetzel die wil al maanden dus laten we die maar in ere houden jol zit op zijn spurs bonus te wachten dus GELD en wil dan EUROPA in en zorgt nu voor onrust lekker hoor WETZEL ik heb respect voor je denkt in ieder geval groen geel en jol plaats ik in de categorie ringelestein en jansen dus onrust en bla bla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Donderdag 10 april 2008 om 10:36 uur

Nix

@ADOsexual: AZ zou idd kunnen, maar ook Newcastle Utd schijnt hem te willen hebben en volgens insiders is Martin voor zijn gevoel nog niet klaar in Engeland. Bovendien denk ik niet dat hij zichzelf als trainer van DH zou hebben gezien, maar meer in een rol op de achtergrond, getuige zijn uitspraak: "Ik wilde graag wat voor de club doen, net als Advocaat dat ook had willen doen" Ik ben nog steeds van mening dat Wetzel (met Kootwijk als bijrijder) een uitstekende keuze is. Maar goed, de club moet eerst nog maar overleven want zo ver zijn we nog steeds niet.....
Donderdag 10 april 2008 om 10:14 uur

Franky

kut RvC snap nix van hun Arzbach was goed en nu verkkeren ze het met hem EN MET JOL!  ben het zat!
Donderdag 10 april 2008 om 10:12 uur

ADOsexual

Jol KOMT NIET naar FCDH...AZ wil `em ook hebben. Hij zit thuis te wachten totdat hij die afkoopsom van de Spurs ontvangt en gaat dan naar AZ. Let maar op....
Donderdag 10 april 2008 om 09:53 uur

FCDH_M

Martin Jol kom gewoon weg met die Wetzel, ik weet daht hij het goed bedoeld enz. maar iedereen wil jou en jij kan alles weer voor elkaar krijgen, doe het voor ons, voor FC Den Haag en oowk voor scheveningen, en voor heel Nederland die FCDH een warm hart toe draagd..:(:(
Donderdag 10 april 2008 om 09:37 uur

nog meer Martin Jol

EXCLUSIEF -- Martin Jol piekert er voorlopig niet meer over om de technische leiding van ADO Den Haag op zich te nemen. De voormalige manager heeft enkele dagen `het gedoe` rond de Haagse club met afgrijzen aangekeken en besloten zich niet in het strijdgewoel te mengen: "Nu duidelijk is dat ADO Van der Kallen André Wetzel een contract heeft aangeboden, is voor mij de kous af. Ik ga toch zeker geen collega het leven zuur maken". Terugkijkend op een aantal hectische dagen zegt Jol: "Ik stond er echt voor open en had er de afgelopen dagen ook een goed gevoel bij. Zeker na het gesprek dat ik vorige week zondag heb gehad met (inmiddels ex-) directeur John Arzbach. Ik wilde graag wat voor de club doen, net zoals Dick Advocaat dat ook had willen doen. écht, bij mij waren er alleen maar goede intenties. Maar nu duidelijk wordt dat de Raad van Commissarissen van ADO zich zó verplicht voelt zijn belofte aan André Wetzel gestand te doen, houdt het natuurlijk op. Ik heb absoluut geen zin om een collega af te vallen". Martin Jol heeft zich de afgelopen dagen wel mateloos gestoord aan de spelletjes die rond ADO Den Haag worden gespeeld: "Volgens mij heeft lang niet iedereen het belang van de club voor ogen gehad. En er was ook op alle fronten onduidelijkheid, niemand was op iets aanspreekbaar. Ik zat afgelopen zondag nog te praten met Pierre Heijnen, de voorzitter van de RvC. Die zegt tegen me "als je nu zegt dat je het doet, dan mag je je gang gaan". Vraag ik aan hem: "maar zijn jullie niet rond met Wetzel?" "Oh, ja, zegt-ie dan. Kijk, dat bedoel ik." 
Bron: ELFvoetbal

Donderdag 10 april 2008 om 09:04 uur

Harry

Lees eerdere berichten op deze site er op na:
Jol zal altijd laten zeggen bereid te zijn "zijn club" te helpen, maar zal als het erop aan komt altijd wegvluchten. Hij wacht net zo lang met definitief toehappen tot het te laat is.
Donderdag 10 april 2008 om 09:01 uur

Bokkie

Hoe is het toch in godsnaam allemaal mogelijk, dat aanhoudende gekloot in het bestuur. Als dit echt waar is, toont het meteen het gelijk van Arzbach aan. Die Heijnen is een typische politicus; ONBETROUWBAAR!
Donderdag 10 april 2008 om 08:56 uur

willem

bedankt het rvc dan wil die gozer komen verkloten jullie het
Donderdag 10 april 2008 om 08:20 uur

Edwin1

RvC, u wordt bedankt.......!!
Donderdag 10 april 2008 om 08:15 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
14 mei 2024 om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26