Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Kalezic: dramapot tegen Excelsior speelt niet in huidige groep


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 mei 2024 2 reacties

Darije Kalezic denkt niet dat de vorige, voor ADO zo dramatisch verlopen wedstrijd tegen Excelsior nog een rol speelt binnen de groep.

 

,,Binnen de groep merk ik dat er niet over gesproken wordt’, zegt de trainer op Haagse Topsport. ,,Je weet hoe het voetbal is. Net als het weer. Als het geweest is het het verleden tijd. Wij focussen ons op de toekomst.''

 

Dat het niet speelt, vindt Kalezic ook niet zo vreemd, omdat de selectie nog maar een stuk of drie spelers telt die er twee jaar geleden ook bij waren.

 

,,Ik kan mij wel voorstellen dat het bij supporters en de pers hier wel leeft. Want het was niet zomaar een wedstrijd. Het was misschien wel de wedstrijd van de eeuw.''

 

Zie hier de voorbeschouwing van Haagse Topsport met behalve Kalezic ook Daryl van Mieghem. Of pak de link hieronder.

Reacties

KickOff

Excelsior 2 kansen 2 doelpunten. Ado had 15 kansen ( waarvan 6 zuivere ) en scoorde 1 doelpunt. Dit is een samenvatting van het verloop van de wedstrijd. In het eerste kwartier hadden we gemakkelijk een voorsprong kunnen nemen, maar we konden deze kansen helaas niet omzetten. Voor de rest zie ik Ado niet als kansloos in Rotterdam, mits ze hun kansen beter benutten. Het is nog lang niet verloren. In de returnwedstrijd zal het nodig zijn om dominant en hoog te spelen, om ten minste één doelpunt meer te scoren dan Excelsior. Het is interessant om te zien hoe we deze uitdaging zullen aanpakken. We zullen ons inspireren door het voorbeeld van NAC, dat bij Roda een goede prestatie leverde en kunnen deze resultaten ook bij Excelsior evenaren. Met Absalem terug in de kern, kan Idheo hoger spelen. Esajas neemt de plek van de geblesseerde Sourmeli over, en wie weet, kan Schalk ook terugkeren. We maken zeker nog een kans om door te stoten naar de finale. Nooit opgeven !
Woensdag 22 mei 2024 om 21:19 uur

Hagenees

Nee er spelen nu hele anders zaken het feit dat Hr Kalezic nog aan roer staat baart de supporters ernstig zorgen.Wat zet hij vanavond weer voor spel op het veld.
Weer verdedigend spelen krijg je de ballen om je oren
0-3
Woensdag 22 mei 2024 om 07:53 uur

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo KMSK Deinze
27 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie