Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Kalezic: geen lange neus naar criticasters


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 mei 2024 5 reacties

Dat uit tegen De Graafschap een goede stap is gezet met het 5-3-2-systeem geeft Darije Kalezic geen lekker gevoel richting zijn criticasters.

 

Dat zei de trainer op de persconferentie voor de return van zaterdag op vragen van Haagse Topsport. De oefenmeester kreeg in de zes weken voorafgaand aan de play-offs te maken met veel kritiek en vragen van supporters en pers over de nieuwe speelwijze.

 

Kalezic zegt de kritiek te begrijpen. Alleen komt die volgens hem niet vanuit deskundigheid, ,,zoals wij die van onze kant wel hebben''.

 

,,We waren intern bezig de teamprestatie te verbeteren, naar een hoger niveau te tillen, dan in het andere systeem. Dit is vanuit feitelijk onderzoek en vakkundigheid tot stand gekomen. Zoals een chirurg in het ziekenhuis opereert. Alle keuzes moeten op basis van feiten en objectieve evaluatie plaatsvinden. Wat dan van buitenaf komt, is een mening die niet is gebaseerd op wat wij hier binnenskamers doen. Dus nee, het is geen opluchting. We hebben erin geloofd vanaf dag één omdat dit de enige mogelijkheid is om uiteindelijk succes te halen.''

 

De coach maakt wel een voorbehoud. ,,Met persoonlijke fouten maken in welk systeem dan ook kan je geen succes halen. Gelukkig hebben we die in de laatste wedstrijd tegen De Graafschsap niet gemaakt.''

 

Zie hier het hele interview van Haagsche Topsport met Kalezic en Henk Veerman .

 

 

Reacties

ADO73

Er komt echt alleen maar pure onzin uit die man zijn mond. Knettergek.
Zaterdag 18 mei 2024 om 14:08 uur

John Wright

Denigrerende en kleinerende tekst voor trouwe supporters die steeds betalen om het gepruts van de laatste maanden aan te zien. Gaat er even aan voorbij dat het missen van rechtstreekse promotie een regelrechte schande is. Is even vergeten dat het niet op tijd wisselen van Absalem in de laatste wedstrijd een persoonlijke fout van hemzelf was.
Zaterdag 18 mei 2024 om 09:47 uur

MonkNL

Iets met één zwaluw.. En meneertje begint gelijk hoog van de toren te blazen.. De arrogantie spat er vanaf. De 2e helft van de competitie was gewoon dramatisch en al zo snel de handdoek gooien is gewoon een gebrek aan competentie van de trainer.. Blij met de winst bij de Graafschap uit maar die ploeg is natuurlijk ook gewoon matig.. Laat het maar zien in de wedstrijden die nog komen gaan..
Zaterdag 18 mei 2024 om 08:53 uur

Edwin Post

Deze man is echt tegen lijn 11 aangelopen en heeft daar een ernstige stoornis van overschatting van zichzelf aan overgehouden. Dat gelukje tegen de graafschap moet eerst nog maar eens afgemaakt worden. Het spel is wekelijks dramatisch geweest sinds de nieuwe spelers er bij zijn gekomen hierdoor sta je nu in de loterij die nacompetitie heet terwijl er met deze groep met veel gemak rechtstreeks gepromoveerd had moet worden. Hoe dit ook afloopt snel afscheid nemen van deze over het paard getilde zwaar overschatte dorps idioot.
Zaterdag 18 mei 2024 om 08:44 uur

Jap

Nou nou professor Kalaciz. Voetbal is ook weer geen hogere wiskunde. Je hebt er een rommel van gemaakt en tegen Jong PSV zat je hem vast en zeker ook te knijpen. Want dat leek gewoon nergens op . Graafschap was inderdaad een prima wedstrijd en ik hoop van harte dat dit morgen doorzet. We zullen het zien. Mocht Ado promoveren kom ik je voeten wassen.
Vrijdag 17 mei 2024 om 23:19 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie