Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Kalezic grijpt in oefenpot terug naar 4-3-3


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 april 2024 11 reacties

In de oefenwedstrijd tegen vv Katwijk startte ADO Den Haag woensdagavond na lange tijd weer in een 4-3-3-formatie.

 

Dit in tegenstelling tot de laatste duels, zo meldt de club. In die laatste wedstrijden koos Darije Kalezic voor het veelbesproken 5-3-2, om verdedigend meer zekerheid in te bouwen. In het verloop van de oefenwedstrijd tegen de Katwijkers werd dit systeem met vijf verdedigers volgens Omroep West echter ook weer beproefd.

 

Bij ADO had Tim Coremans de plaats ingenomen van Nick Marsman, terwijl Tyrese Asante, Matteo Waem, Silvinho Esajas en Henri Koudossou de verdediging vormden. Kürsad Sürmeli, die door een blessure verstek moest laten gaan, werd vervangen door Finn de Bruin. Het middenveld werd gecompleteerd door Malik Sellouki en Alex Schalk. Het aanvalstrio bestond uit Daryl van Mieghem, Henk Veerman en de steeds fitter wordende Joel Ideho. De linksbuiten werd pas een kwartier voor tijd vervangen.

 

ADO stond bij rust met 1-2 achter in het besloten duel. Katwijk voerde maar liefst tien wijzigingen door en kwam onder anderen oud-ADO-speler Randy Wolters in het veld. Aan Haagse zijde wisselde Kalezic vier spelers. Coremans, Asante, Waem en Esajas bleven achter in de kleedkamers. Hun vervangers waren Kilian Nikiema, Gylermo Siereveld, Dhoraso Klas en Sky Heesen. Ook daarna werd nog gewisseld.

 

ADO, dat uiteindelijk met 3-2 won, oefent de laatste tijd veelvuldig. Onlangs nog tegen Volendam (4-0) en Jong AZ (3-2). In de competitie probeert Kalezic ook verschillende teams uit met als doel het beste elftal voor de nacompetitie te vinden.

 

Opstelling ADO Den Haag: Coremans (46. Nikiema); Asante (46. Siereveld), Esajas (46. Klas), Waem (46. Heesen (76. Absalem)), Koudossou; De Bruin (62. Vigen), Sellouki, Schalk (62. Van der Sande); Van Mieghem (62. Van Wolfgang), Veerman (62. Houwaart), Ideho (76. Vlak).

Lees meer over

Reacties

Hansiehansie

En nu staan we 6e weer een plaats gezakt.
Vrijdag 26 april 2024 om 22:06 uur

Edwin Post

De spelers zijn best behoorlijk dat heeft de td prima gedaan. De trainer heeft het voor de winterstop prima gedaan. Het is misgegaan met de winterversterkingen die op Vlak na minder zijn als wat er stond maar wel week in week uit worden opgesteld. Vlak voor Surmeli was logisch geweest en dan eigenlijk nog een extra centrale verdediger huren van de top 9 eredivisie. Verder kwam er na de winterstop meer druk op de wedstrijden te staan en toen ging onze trainer van het padje af en heeft sindsdien geen flauw idee hoe hij dit moet oplossen en de ene opstelling is nog belachelijker als de andere. De keeper is een grabbelaar en Derijck trekt het niet meer. Deze twee speler en de wisselende opstellingen hebben gezorgd dat de spelersgroep uit elkaar is gevallen en maar wat doen in het veld. Nee het is niet de schuld van onze ad of td maar volledig de schuld van de onkundige technische staf. Hoe nu verder er is geen geld om de trainer te ontslaan dus het enige wat ze nog kunnen proberen is om Irvin Lee naar het eerste te halen en hem gelijkwaardig maken aan de trainer en die te Vrede naar het jong elftal sturen. Onze trainer zal dit niet pikken maar wat mij betreft heeft hij geen keuze dat is een gepasseerd station en anders stapt hij maar zelf op en zet je Schoenmaker maar neer die niks hoeft te doen alleen maar zitten net als veel gebeurd in Engeland en laat hij Lee al het werk doen die weet tenminste hoe onze club wil spelen en verzint niet allerlei onzinnige systemen die de spelers niet snappen en kunnen.
Vrijdag 26 april 2024 om 11:17 uur

Hansiehansie

Wat moeten de supporters zich belazerd voelen door de TD staf en directie van hun onkunde. Ze weten nauwelijks volwaardige stelletje spelers te formeren en een trainer die er niks van bakt.
Donderdag 25 april 2024 om 23:23 uur

Hansiehansie

Dus de 20 voorgaande wedstrijden had de trainer geen flauw benul wat voor spelers hij had en welk systeem past bij deze jongens.Welke wel welke niet het niveau aan kunnen.Meneer de TD directeur en Mevrouw de Directeur wordt het niet eens tijd om uit Uw luie stoel te komen en activiteiten te ondernemen deze trainer te ontslaan.
Donderdag 25 april 2024 om 17:29 uur

Hagenees

Ja en maar aanblijven bij ADO ipv hem ontslag te geven.
Dan had in nog hoop!
De spelers zijn hem meer dan zat maar niemand durft dat uit te spreken.
Volgend seizoen gewoon weer KKD
Donderdag 25 april 2024 om 16:22 uur

ADO73

Ooooo nu weer 4-3-3 volgende wwek mss eens 1-1-8 proberen... ga zo door Kalezic!!!
Donderdag 25 april 2024 om 15:28 uur

Thehague070

Ik denk dat het in het midden achterin en voor hun goed moet zitten...en mijn gevoel zegt...Esajas voor het verdedigende duo zetten...derijck en waem...lijkt me t best en laat Esajas dat gek genoeg nou meer leiden dan derijck want Esajas is langer sterker en sneller...dus ziet het eerder wat er aan komt en derijck moet goed zien waar hij moet ingrijpen en waem zn taak gewoon goed doen...want met het verdedigende aspect koppers tegen houden kan die ook niet goed...dus laat dat aan anderen over... Op de zijkanten moet je gewoon eens snelheid hebben...links koudoussou en rechts asante...klaar...van Hintum prima backup
Donderdag 25 april 2024 om 15:27 uur

Rikkie1

..of je nu 4, 5 of 6 verdedigers neerzet maakt niet uit, want ze kunnen gewoon niet verdedigen, dat ziet een blinde nog wel..
Donderdag 25 april 2024 om 12:34 uur

Ronnie

Helaas is dat in de competitie de laatste weken niet zichtbaar.
De trainer weet het zelf ook niet meer,elke week weer een andere formatie en een nieuw spelsysteem.
In ieder geval is het allemaal zeer matig,welke systeem of welke spelers erin staan.
Met deze achterhoede gaan we de play offs echt niet redden,za de graafschap nog (met moeite ) misschien gepakt kunnen worden,rkc (zoals de stand in de eredivisie) is dat zeker niet,die is echt een maat te groot.
En ik zou lekker vast wat spelers op de bank gaan zetten,Marsman,van Hintum,Surmeli,van Wolfgang en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Helaas zo'n begroting waar iedereen het over heeft en dan zulke matige spelers halen.
Jammer!!!!!!!!
Donderdag 25 april 2024 om 12:05 uur

KaleHans

Ach........... we maken in ieder geval wel weer 1 doelpunt meer dan de tegenstander. Zo komen we er ook
Donderdag 25 april 2024 om 10:11 uur

Ano-Niem

Yes, het lek is boven…!
We hebben een verzameling vissers, postbodes, glazenwassers en stukadoors alle hoeken van het veld laten zien.
Deze overtuigende zege zal onze spelers echt heel veel vertrouwen gaan geven en bij De Graafschap sidderen ze al van angst voor het tweeluik in de PlayOffs.

En nu dus weer in een 4-3-3 opstelling.
Enige voordeel van deze onvoorspelbare trainer is dat onze tegenstanders ook geen flauw idee hebben op welk systeem ze zich moeten voorbereiden.
Donderdag 25 april 2024 om 08:35 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25