Kalezic pissig: hier gaan we op terugkomen

28 oktober 2023 12 reacties

Kort voor tijd de wedstrijd tegen VVV weggeven. Bij ADO Den Haag is iedereen pissig, Darije Kalezic voorop.

,,De spelers zijn pissig en waarom zou ook ik niet pissig zijn? Maar misschien is 'teleugesteld' een beter woord'', zo sprak de trainer na afloop voor de camera van ESPN.

Kalezic had naar eigen zeggen kort voor tijd Daryl Werker als derde centrale verdediger ingebracht om de verdediging te verstevigen toen ADO met 2-1 voorstond. ,,Maar de rest moet dan ook hun werk beter doen. En dat gebeurde de laatste tien minuten niet zoals we gewend zijn.''

De Bosniër vond dat zijn ploeg de eerste en tweede helft had gedomineerd. ,,Er werden veel kansen gecrëeerd en de spelers legden er waanzinnig veel energie in. Iets waarmee de supporters zich volledig kunnen identificeren. De stand werd omgebogen naar 2-1 en dan bij een korte corner laten we een tegenstander bij de tweede paal helemaal vrij terwijl we met drie centrale verdedigers spelen. Dat is teleurstellend.''

Het is volgens Kalezic geen gebrek aan organisatie: ,,Het is een gebrek om alles uit het lijf te halen, zelfs als het je zwart voor de ogen ziet, om de punten in Den Haag te houden. Dat was bij sommige spelers niet het geval en daar gaan we op terugkomen.''

Lekkâh voetbal kèke

precies, die assante verkopen aan de eerste de beste. beste kalezic, wanneer blijft t is stabiel, zo wordt t nooit wat. ze rommelen maar wat aan in dat veld
Maandag 30 oktober 2023 om 17:01 uur

Hmmm

Leren van deze wedstrijd en weer 3 punten pakken tegen jPSV!!
Zaterdag 28 oktober 2023 om 23:45 uur

Hmmm

@diederik.
Hij moest wel.
Che viel vroeg geblesseerd uit.
Anders had je Werker of Absalem in moeten brengen.
Asante was de enige optie.
En eerlijk, hij deed het nu niet slecht.
Het hele team was niet scherp genoeg...
Zaterdag 28 oktober 2023 om 23:44 uur

diederik

Kalezic gaat mega de fout in. Asante inbrengen is dommer dan dom. Heeft als trainer zijn babbel klaar maar moet de hand in eigen boezem steken. Hij gaf zelf aan dat Asante wisselvallig is.
Zaterdag 28 oktober 2023 om 15:28 uur

PietF

Slechte wissel na de 2-1, aanval blijft altijd de beste verdediging
Zaterdag 28 oktober 2023 om 09:23 uur

Hansiehansie

Was niet zo moeilijk te constateren dat na de 2-1 en nog 5 min de trainer de spelers naar achteren dirigeerde. De druk naar voren werd van de ketel gehaald daardoor kon de tegenstander de aanval inzetten. De deur werd als het waren opgezet. Foutje van de trainer. Aanval is de beste verdediging.
Zaterdag 28 oktober 2023 om 09:18 uur

MonkNL

Gewoon kut dat Asente erin moet, en die Werker wissel was nergens voor nodig. Had dan je middenveld verstevigd..
Zaterdag 28 oktober 2023 om 08:22 uur

diederik

Zwakke vertoning met zijn allen niet goed gedaan vandaag. Jammer , en onnodig
Positief blijven , we staan derde en dat is toch knap
Zaterdag 28 oktober 2023 om 04:57 uur

Lex5

Inzet was prima, maar dit zijn wederom verloren punten. Als we willen promoveren, moet 't verdedigend beter. Aanvallend ook trouwens. Met een te trage balcirculatie heeft 't geen zin om door 'n verdediging te spelen als de tegenstander in de 16 een busje geparkeerd heeft. Haal dan verdorie vanaf 20 meter de trekker 'n keer over! En ga daar dan ook op trainen. Anders schieten ze vanaf die plek net als Sürmeli weer de hoekvlag aan diggelen. En oh ja, laten ze vooral ook oefenen op corners. Wat we vandaag hebben gezien, leek nergens op.
Zaterdag 28 oktober 2023 om 01:34 uur

Wes

ADO was veel beter en verdiende de overwinning, tactische fout van Kalezic door te wisselen en je in te graven. Dan roep je het over je af en geeft de tegenstander alle ruimte om op jouw helft te spelen. Daarbij breng je de laatste minuten een speler in die de gehele wedstrijd op de bank gezeten heeft dus dat het bij die corner tactisch niet goed staat is te begrijpen.
Heel jammer, ADO heeft echt een goede ploeg en heeft de potentie te promoveren maar de achterhoede is wel een grote zwakte.
Zaterdag 28 oktober 2023 om 00:46 uur

Jap

Daarnaast kan je niet op de counter spelen met 1 buitenspeler en een slome spits. Als je dan toch verdedigend wisselt, haal Veerman er dan af. Daar heb je in de counter niets aan.
Zaterdag 28 oktober 2023 om 00:28 uur

Jap

Als je 2-1 voor staat en je bent op dat moment veel beter dan je tegenstander, waarom ga je dan in hemelsnaam een aanvaller wisselen voor een verdediger? Door ineens helemaal achteruit te leunen geef je VVV kansen met alle gevolgen van dien. Totaal onnodig en oliedom. Het was gewoon vragen om een tegendoelpunt.
Zaterdag 28 oktober 2023 om 00:26 uur