Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Kastaneer: verhaal achter oogblessure anders


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 juli 2024 1 reactie

Gervane Kastaneer heeft ruim zeven jaar na dato een boekje opengedaan over de oogblessure die hij opliep bij ADO Den Haag.

 

Destijds kreeg hij een bal in zijn oog in de belangrijke thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Toenmalig trainer Zeljko Petrovic barstte een week later in tranen uit omdat de aanvaller door de blessure een winterse transfer naar het Duitse Mainz door de neus was geboord. De coach zei dat iedereen en Kastaneer ook, had besloten dat hij zou spelen tegen PEC.

 

Bij Haaglanden Voetbal gaat Kastaneer uitgebreid op de geschiedenis in. Hij vertelt nu dat de verhalen mooier zijn gemaakt dan wat daadwerkelijk is gebeurd. ,,Ik wilde zelf niet spelen die wedstrijd, maar ik moest spelen vanuit de club, de trainer en de mensen die daarboven zaten'', zegt hij onder meer.

 

In de zomer kwam hij toch nog terecht bij een andere Duitse club (Kaiserslautern). Daarna volgden NAC, Coventry City (twee keer), Hearts, PEC Zwolle en als laatste CD Castellón.

 

Omdat hij clubloos is trainde hij via zaakwaarnemer Wesley Verhoek tijdelijk bij ADO Onder 21. Ook deed hij dit weekend mee in de oefenpot tegen FC Dordrecht Onder 21. Het werd 2-0 en Kastaneer (28) scoorde.

 

De international van Curacao blijft voor zichzelf trainen en hoopt bij een andere club aan te sluiten.

 

Lees hier het hele verhaal op Haaglanden Voetbal of klik op de link hieronder.

Lees meer over

Reacties

Thehague070

Tja het was heus een goede spits...maar beetje dom natuurlijk om te bedenken dat mensen jou per se gaan vragen wat er gebeurt is...en dan nu pas op deze manier je Gram halen? Heeft geen nut...had dat sportief gedaan...maar deze jongen liet of laat zich ook te veel afleiden door zn omgeving...in ieder geval is hij voor kkd geloof ik echt heus een prima spits...maar ik zou struick eens gewoon ook een keer de kans geven...
Zondag 7 juli 2024 om 21:59 uur

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie