Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

UPDATE: Kees Jansma praat met Chun Li


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 september 2014 19 reacties

Kees Jansma heeft dinsdagmiddag een gesprek met Chun Li over ADO Den Haag.

 

De oud-perschef gaat in op een uitnodiging van Li, meldt hij op Twitter. De bemiddelaar van de Chinese overname 'bleef maar' aan Jansma vragen of hij een keertje naar hem wilde luisteren.

 

Jansma sprak al eerder met toekomstig eigenaar Wang Hui, onthulde hij een paar weken geleden tijdens een uitzending van Studio Voetbal. 'Een intelligente man, maar hij weet nog helemaal niets van ADO Den Haag', was toen de conclusie. 

 

Update

Kees Jansma heeft via Twitter laten weten dat het een rustig gesprek was waarin over het heden, verleden en toekomst van de residentieclub is gesproken. Zijn tip aan Li: Houd het Haags.

 

 

 

Ander nieuws:

Reacties

RF

Chun Li is reeds beschadigd en is z`n credits gewoon kwijt na alle commotie en hij doet d`r zelf goed aan minder op de voorgrond te zijn en Haagse profs met lt binding met de club ruimte te geven..
Donderdag 4 september 2014 om 21:17 uur

KaleHans

Leuk stukje van Fontein in de VI, waarheid als een (Chinese) koe.!!!
http://www.adofans.nl/article/12122/Kruidvat-is-ook-in-Chinese-handen--maar-merkt-iemand-daar-iets-van.htm

laten we vanaf nu lekker naar dhr. Fontein luisteren en dhr Li gewoon behandelen als een sponsor van de club. Al het andere is een privekwestie tussen Li en derden en ze zoeken het maar uit voor de rechter.
Donderdag 4 september 2014 om 09:59 uur

Oshidashi

Dus Kung Fu heeft misschien Deighton zijn plannen gekopieerd? Dat is toch wat de Chinees kenmerkt naast fu yong hai? De hele deal is vanuit Kung Fu standpunt om de Europese/Nederlandse/Haagse voetbal know how naar China te brengen zo begreep ik. Copy paste copy paste copy paste. Dat gezeik van Deighton over de rug van ADO is net als klagen over dat je portie bij de Chinees te groot is voor 1 persoon. Dat weet je, dat gebeurd. En als het echt te kut voor woorden is ga je naar de voedsel en waren autoriteit oid, dus in Deighton z`n geval naar de rechter. En als dat niet werkt naar de politiek. Wat kan ADO of wat kunnen de supporters hier aan doen? Deighton gebruikt ze als pressiemiddel naar Li toe. Misschien was hij dat wel al die tijd al van plan, liet hij dat blijken aan vd Kallen en was de logische reactie van vd Kallen `dan krijg je ook problemen met de fans van Den Haag`, wel in reactie daarop. Speculatie, en anders is het gewoon een dwaze emotionele reactie hier van een gefrustreerde man. In dat geval, opsouten en move on.
Woensdag 3 september 2014 om 23:09 uur

bennyboy1960

Op welke clubsite of voetbalblad ik kijk zijn wij de smaak makers van een gevecht tussen Li en Deighton Worden jullie hier zelf nu niet moe van ?? zolang een rechter geen uitspraak heeft gedaan bij je nog altijd onschuldig in dit land.en probeer niet over de rug van ado den haag te scoren hoor wel wat de rechterlijke uitspraak word
Woensdag 3 september 2014 om 12:08 uur

gerard

Ik denk dat we gewoon moeten wachten tot de betaling rond is. Volgens contract (Fontein) nog ongeveer een week van nu.
Voor de sponsoring van de jeugd zal wel blijken of Chun Li een goede sponsor is en of hij zijn verplichtingen nakomt.
Opvallend vond ik wel dat met de A1 in een oefenduel in Belgie twee chinese proefspelers meededen. Ze stonden trouwens zaterdag ook langs de lijn bij het competieduel van ADO onder 17 tegen Vitesse
Woensdag 3 september 2014 om 09:45 uur

dennisvb

@grijns ik las bij TJA dat de plannen makkelijk te downloaden zijn wellicht kan hij je verder helpen. Maar met een beetje geduld zullen de plannen straks helder worden voor iedereen. Heb aub een beetje geduld. Wellicht spreken we elkaar over een paar dagen weer. En kunnen we goed nieuws melden voor ADO in een mooie vorm. Waar ook daadwerkelijk ADO beter van word! Daar gaat het om niet Chun li, niet Rudy Deighton of Dennis vb

Groet
Dinsdag 2 september 2014 om 22:56 uur

Grijns

@ dennisvb

Voor mij is duidelijk welke functie wie heeft en welke verantwoordelijkheden en mogelijkheden dat met zich mee brengt. Ik zie daarom geen gevaar in Dhr. Li.
Hij zou het misschien willen, maar heeft daar de mogelijkheid niet toe. Of hij moet de heer Fontein en Dhr. Wang in de toekomst weten te misleiden, maar dat lijkt me niet eenvoudig zeker gezien uw waarschuwingen.

Ik wil dat plan van die Deighton best eens lezen. Heeft u voor mij een link waar ik het plan kan vinden? Vindt u trouwens ook niet dat er teveel tamtam wordt gemaakt over een openbaar idee?
Dinsdag 2 september 2014 om 22:36 uur

dennisvb

@grijns

Als sponsor draag je een club een warm hart toe door je geld aan die club die je sponsort te gunnen. Hier werd eerder al op de box geroepen dat alle plannen van Rudy deighton op internet te zien waren. Kijk daar dan eens op. want wat deze man aan sponsoring geeft aan de jeugdopleiding, staat niet in verhouding tot wat hij in potentie kan gaan verdienen door onder de organisatie van ADO zijn plannen uit te gaan voeren. Als je dan ADO echt een warm hart toedraagt dan moet je de club flink laten verdienen. Maar niemand bij ADO heeft concrete plannen op papier gezien hoe de beleidsvoering onder de Chinezen eruit komt te zien. Nogmaals een deal die rond komt met united vansen zou fantastisch zijn. Maar Chun li heeft de schijn tegen. Tijd zal uitwijzen hoe of wat. En als mijn klant mijn bedrijf gebruikt om zichzelf te verrijken zonder dat mijn bedrijf daar voordeel uit haalt stuur ik hem zeker weg!
Dinsdag 2 september 2014 om 21:20 uur

KaleHans

Gewoon Li er tussenuit en alles over dhr.Wang, Vansen United en ADO via dhr. Fontein laten lopen. Vanaf nu dhr. Li gewoon als sponsor behandelen en bedanken voor zijn bewezen diensten.
Verdere zaken die dhr.Li aangaan zijn privézaken en daar de club voortaan buiten laten.
Dinsdag 2 september 2014 om 21:09 uur

Grijns

@ dennisvanB

Het dumpen van sponsoren lijkt mij geen goed idee. Dump jij je eigen klanten maar. Indien het onverantwoord is om het sponsorcontract voort te zetten heb ik er vertrouwen in dat ADO daartoe zal overgaan. Ik zie daar tot nu toe nog totaal geen reden toe omdat Dhr Li nog niet schuldig is aan illegale praktijken.
Praatjes dat zou kunnen, maar om die reden stuur jij je klanten ook niet weg lijkt me.
Dinsdag 2 september 2014 om 20:47 uur

Grijns

@ dennisvdB

Het staat Jansma natuurlijk vrij om met de jeugdsponsor van de jeugd van ADO te praten. Ik zou niet weten wat hij van hem zou willen weten.
Vragen als hoe verdient u het geld waarmee u de jeugd sponsort en wat zijn uw verwachtingen dat ADO met dat geld gaat doen? Lijken mij nog de enige vragen die Dhr Li betreffende ADO kan beantwoorden.
Voor andere vragen over bijvoorbeeld het beleid en uitvoering daarvan kan de heer Jansma zich beter wenden tot de verantwoordelijke directeur van ADO Dhr. Fontein. Indien Jansma in de portemonnee van de heer Wang wil kijken kan hij zich weer beter tot hem richten.
Ik kijk al uit naar het gesprek dat Dhr Jansma gaat hebben met de andere sponsoren van ADO.
Dinsdag 2 september 2014 om 20:36 uur

dennisvb

Beste mensen,

Dat Kees Jansma Chun Li gaat interviewen lijkt me een goede zaak. Laat Kees dan is concreet vragen stellen over ADO en over meneer Wang. Ik lees soms met verbazing reacties van mensen die Chun li helemaal niet kennen. En ook over de heer Deighton ,dat hij over de rug van Ado zijn(ons)geschil met Chun li wil uitvechten. Ik heb daarom ook besloten om een reactie te plaatsen op de shoutbox om misverstanden te voorkomen.

1) De heer Deighton heeft nooit de club Ado willen beschadigen, het enige wat hij wilde doen is dhr van Kallen waarschuwen voor Chun li.

2) De heer Deighton is nooit naar de media gestapt, de media werd wakker naar aanleiding van een interview van mij met het dagblad de Gelderlander die alle betrokken partijen voordat ze het stuk publiceerden middels een onderzoeksteam hebben benaderd.

3) Het AD heeft ook een onderzoeksteam ons verhaal laten onderzoeken en middels alle bewijsstukken geverifieerd

4) Ook Vi heeft dit volgens deze wijze gedaan.

Waar het eigenlijk om gaat is dat Chun li middels de plannen die hij heeft meegenomen zich wil verrijken over de rug van Ado Denhaag. Wanneer men het plan leest zal men zien dat het niet alleen een studenten uitwisselings plan betreft. Maar een groots opgezet plan om middels een voetbalclub op vele fronten via de brug tussen China en Nederland miljoenen te verdienen, om zo de club naar een hoger plan te tillen. Prima voor Ado dus. Alleen het feit dat niemand nu eens zich afvraagt waarom die Chun li continue het woord voor Wang doet en waarom niet Wang zelf als investeerder zijn woord voert dat verbaast mij. Zelf bij de gemeente hebben ze geen concrete plannen gezien over wat er nu met Ado gaat gebeuren. De heer Wang kan misschien wel het beste zijn wat Ado is overkomen mits de deal doorgaat. Maar die Chun li is gewoon niet te vertrouwen. Dat is door meerdere partijen bevestigt. Ik begrijp niet dat aandeelhouders niet Chun li aan de kant zetten en rechtstreeks met Wang praten. Dat zou richting de media ook al veel geloofwaardiger overkomen. Dat Chinezen op een andere manier zaken doen is algemeen bekend, maar dat contracten in Azie ook niks zeggen dat is ook algemeen bekend! Probeer maar eens een chinees te dagvaarden en voor de rechter te slepen. Dat gaat niet zo makkelijk als iedereen denkt. Dat de heer Fontein zegt dat Chun li naar de achtergrond vertrekt dat is het verstandigste wat ik heb gehoord. Alleen dat diezelfde Chun li dan Kees Jansma de kop gek zeurt voor een interview dat zet bij mij weer vraagtekens. Conclusie van mijn kant:

*Als Ado ons concept wil hebben kunnen ze het zo krijgen(alleen de juiste mensen, wat mij betreft alle aansprekende suporters sites)dan kan ook echt alleen Ado er beter van worden! Dit 100x liever dan CHUN LI

*Rudy Deighton of onze organisatie hebben nooit Ado willen schaden, alleen waarschuwen.

* United Vansen kan voor Ado super interessant zijn mits de deal doorgaat.(dus van onze kant geen kwaad woord over Wang)

*Chun Li heel snel dumpen, deze man heeft altijd een dubbele agenda. Beloofd veel maar komt zelden tot nooit zijn woord na!

*
Dinsdag 2 september 2014 om 17:36 uur

Tja

@janvele
Beste Jan, de website van de heer Deighton is slecht beveiligd, elke computernerd en zelfs een antitalent met wat geschikte software kunnen er vrij simpel gegevens vanaf halen.
Dus dat zijn plannen elders gebruikt worden is zijn probleem, als hij een conflict heeft met LI is dat zijn probleem, daar hebben we rechtbanken voor.
Maar om de naam ADO erbij te misbruiken is een brug te ver, daar heeft vd Kallen gelijk in.
En dat een media geil blad als VI alles klakkeloos overneemt zegt wat van het blad zelf..............pulp journalistiek.
Hoop dat de heer Wang een dikke huid heeft en gaat doen wat die moet doen, de rotte appels er uit gooien en onze mooie volks club gaan profileren met ook aanzien in China en een top jeugdopleiding.
En als alle toch misloopt, een biertjehhh doet wonderen, een traan, een lach en we gaan weer over tot de orde van de dag, dag Jan.
Dinsdag 2 september 2014 om 15:25 uur

janvele

@Grijns

Op zich veel waar. Echter IK heb er geen goed gevoel bij gezien de vele (Chinese) juridische constructies/contracten waarbij volgens de media ook nog steeds niet is betaald. Wat dat betreft is er nog van alles mogelijk.
Dinsdag 2 september 2014 om 15:14 uur

Grijns

@ janvele

Wat er wel is gebeurd: aanstellen van nieuwe en goede directeur en het aantrekken van Derijck.

Wat er niet is gebeurd: het aantrekken van goede spelers die idd nodig zijn om te door te groeien, het verkopen van van Duinen nu het ijzer heet is en het verkopen/ontdoen van spelers waar geen toekomst in zit om door te groeien.

Dat wat niet is gebeurd komt doordat er helaas nog geen absolute zekerheid is dat Dhr. Wang de nieuwe eigenaar van de club is en de heer van der Kallen de oude.
Deze situatie maakt het voor beiden partijen te riskant om alvast of nog te investeren.
Helaas gaat dat soms zo met zake.Als het mijn geld was zou ik het niet anders doen indien ik nog geen absolute zekerheid zou hebben. Een begrijpelijke situatie dus voor mij.

Indien Dhr. Wang binnenkort de nieuwe eigenaar van de club wordt geloof ik er wel in dat hij goed voor zijn investering zal gaan zorgen en de daarbij behorende handelingen zal verrichten om een zo goed mogelijk sportief en direct daarmee financieel rendement te krijgen. Alleen gekken zorgen niet voor hun investering en zo schat ik Dhr Wang niet in.
De aanstelling van de heer Fontein als directeur doet mij vermoeden dat Dhr. Wang de juiste mensen op de juiste plek wil hebben en begint waar het het hardste nodig is om ADO op een hoger plan te krijgen. Indien dit zorgvuldig gebeurd zal dit tijd nemen.
Ik word er dus niet zenuwachtig van als er tijdens deze overgangsperiode niet veel gebeurd omtrent transfers van spelers. Als er geld is heb je tijd en dat geld heeft de heer Wang en vrienden waarschijnlijk wel dus hoeven zij geen haast te maken.
Dhr. Wang heeft alvast gezorgd voor een, in potentie, goede directeur en daar begint het allemaal toch mee.

Het is allemaal nog even spannend daar is niets aan te doen.

Ik hoop dat de Dhr Wang de nieuwe eigenaar wordt omdat ik er een goed gevoel bij heb. Natuurlijk zegt dat niks en zal de toekomst het moeten uitwijzen.

Dinsdag 2 september 2014 om 14:28 uur

KaleHans

Dan luisteren we maar naar Fontein, die is tenslotte de directeur nu en heeft laatst op de site van de club een duidelijke verklaring gezet.
En ik wordt niet alleen gek van die verhalen over Li maar het is zo jammer dat vooral de media die verhalen allemaal klakkeloos overneemt. De verklaring van bijvoorbeeld Fontein heb ik nergens in de media teruggevonden want dat is natuurlijk geen sensatie. Die sappige verhalen van Li wel, ik denk dat hij misschien wel e.e.a. duidelijk wil maken in een gesprek met Jansma.
Dinsdag 2 september 2014 om 13:57 uur

janvele

@Kale Hans,

Dan moet je niet luisteren naar Chun Li maar naar diegeen die de deal heeft afgesloten. Wang? Tot op heden heeft die bijzonder weinig duidelijkheid gegeven. Bijna alles komt uit de koker van Chun Li of VdK en die vertrouw ik net zo weinig als die Chun Li. In ieder geval is duidelijk dat er voor het eind van de transferperiode niets is gebeurt ondanks de zalvende woorden van VdK.

Dinsdag 2 september 2014 om 11:43 uur

KaleHans

Ik hoop dat nu al die verhalen is rechtgezet worden, je wordt echt gek van al die ouwe verhalen die nu weer door die Deighton verspreidt worden en wat klakkeloos door het AD en de VI wordt overgenomen.
Al die achterklap en roddel doet onze club geen goed.
Dinsdag 2 september 2014 om 11:23 uur

aadche

jaja Chun Li zou toch naar de achtergrond zijn, wat vind Fontein hier van?
Dinsdag 2 september 2014 om 10:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25