Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Koksal en Gielisse naar Dordrecht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 juni 2011 10 reacties

Serhat Koksal en Roderick Gielisse gaan volgend seizoen ervaring opdoen in de eerste divisie. ADO Den Haag verhuurt beide talenten aan FC Dordrecht.


De clubs uit Zuid-Holland werken al een tijdje op deze manier samen. Vorig seizoen verkasten Tom Beugelsdijk, Raily Ignacio, Kai van Hese en Santy Hulst naar de Schapenkoppen.


Gielisse speelde dit jaar vier wedstrijden voor het eerste elftal van ADO Den Haag. Koksal kwam één keer in actie.

Reacties

MiG

Volgens 'soccernews' is DH bezig om 2-voudig Slowaaks international Philip LUKSIK (26) aan te trekken. Hij kan ook naar Timisoara in Roemenië maar DH zou zijn voorkeur hebben.....

Zondag 5 juni 2011 om 11:39 uur

fan

waar is dat van mulder op gebaseerd? je moet een aankoop(inderdaad vriend van brom) altijd de kans geven om zich te bewijzen ,leeuwin is daar een goed voorbeeld van maar om nu al te zeggen dat hij goed is ? en bij agovv heeft hij weinig druk gezet, onzin verhaal .ik heb agovv dit jaar zes keer gezien waarvan hij drie op de bank zat nee heb meer vertrouwen in visser.

Zondag 5 juni 2011 om 10:53 uur

Kobus Tokus

@ ADO Boy, die (en De Vogel) is gehaald omdat John 2 echte klassieke kanthalve middenvelders wilde hebben, aangezien we dergelijke spelers momenteel missen. Ik denk dat hij dus met 3-lineaire systemen gaat experimenteren, of gewoon meer mogelijkheden op het middenveld wil hebben. Het voordeel van iemand die 30 is, is dat hij er meteen staat en niet (zoals Visser) nog een hoop moet leren voordat 'ie er echt klaar voor is. Ik vind Mulders trouwens een meer dan prima voetballer hoor! Vooral technisch en tactisch, en hij heeft een goede druk naar voren toe.

Zaterdag 4 juni 2011 om 20:41 uur

Kobus Tokus

@ Fan en Henk. Köksal moet zich gewoon in de kijker spelen en gaan laten zien wat hij kan. Hij houdt zich wel staande in de meer fysieke Boerendivisie, er wordt daar toch een ander soort voetbal gespeeld, meer 'vechtvoetbal', meer duels. Gielisse en Achterberg zijn niet goed genoeg.... Net als Kum, Resodihardjo, Beugelsdijk e.d. Die laatste leek het in zich te hebben maar heeft dit jaar zeer matig gepresteerd bij Dordt, z'n contract wordt ook niet verlengd had ik begrepen. Niemand is beter centraal achterin dan N'Toko, dat is een echte, natuurlijke centrale verdediger (Derijck is een middenvelder en hoort daar in mijn optiek ook te staan, dan komt 'ie véél beter uit de verf). FCDH moet voor kwaliteit en niet voor kwantiteit gaan kiezen. Belangrijke jongens behouden/openbreken en meerjarig vastleggen, en de rest afstoten/verhuren/verkopen.

Zaterdag 4 juni 2011 om 20:33 uur

ADO Boy

Achterberg weg ? wat moet met een Paul Mulder ????????? is het stapmaatje van Brom , kan er helemaal niets van , is al 30

Zaterdag 4 juni 2011 om 20:29 uur

fan

lees ook achterberg ben benieuwd hoeveel speelminuten ze gaan maken?sluit me aan bij henk(die zien we nooit meer terug).

Zaterdag 4 juni 2011 om 19:11 uur

Henk

Die zien we nooit meer, terug!

Zaterdag 4 juni 2011 om 10:59 uur

Mr Energy

Hoezo??? Zijn toch niets minder dan Paultje Mulders & co

Zaterdag 4 juni 2011 om 00:42 uur

bertje goedkoop

Stuur die brouwer er ook maar heen kan hij eerst eens een jaartje spelen en kunnen we kijken of we hem terug halen.

Vrijdag 3 juni 2011 om 23:02 uur

NigelS-A

Oke Dan ! Ken je missen toch ?

Vrijdag 3 juni 2011 om 22:33 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie