Kramer: ik voel het nog

13 februari 2021 5 reacties

Michiel Kramer maakte in de 93e minuut op spectaculaire wijze de gelijkmaker tegen PSV.

Zijn lach na afloop was veelzeggend. Waar de meesten in het stadion al van een 1-2 nederlaag tegen PSV uitgingen, besloot Kramer in blessuretijd de trukendoos te openen, schrijft Omroep West.

Na een lange bal die door Jonas Arweiler werd verlengd, liet de boomlange spits zich naar achteren vallen en maakte hij een omhaal waarmee hij de doelman van PSV verraste.

,,Ik voel het nog aan mijn rug'', grapte Kramer na zijn doelpunt in de slotminuut op het harde veld. ,,Ik raakte hem net hard genoeg, maar de wijze waarop het gebeurt maakt niets uit. Hij zat erin en dat is het belangrijkste.''

Deze week werd bekend dat 32-jarige spits met ADO heeft gesproken over contractverlenging. ,,Natuurlijk ga ik luisteren naar wat ze te vertellen hebben'', aldus de Haagse topscorer met vijf doelpunten.

Opvallend was dat Kramer zaterdagavond bij afwezigheid van Marko Vejinovic de aanvoerdersband droeg. De spits was dit seizoen al eerder aanvoerder, maar leek hier in eerste instantie onder Ruud Brood geen aanspraak meer op te maken.