Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Malone hoopt dat Van Duinen blijft


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 april 2013

Dion Malone zou het heel prettig vinden al Mike van Duinen bij ADO Den Haag blijft.

 

De verdediger die vaak als middenvelder speelt zegt dat ,,je gewoon kunt zien dat Van Duinen een heel talentvolle speler is die z’n doelpuntjes meepikt''.

 

Daarnaast vindt Malone ook dat Van Duinen hart heeft voor het team, zo verklaart hij tegen Haaglanden Voetbal.

 

Malone is er zeker van dat ADO ,,weer een goed seizoen tegemoet gaat'' als het team zo blijft met wat versterking erbij.

 

Zijn eigen rol daarin maakt hem niet uit. ,,Ik heb inderdaad eerder geroepen dat ik mij richt op de backpositie, maar waar de trainer mij ook nodig heeft, dan doe ik dat. Als ik moet keepen, dan doe ik dat ook.”

Lees meer over

Reacties

Mr. FC DEN HAAG

Als Maurice Steijn een echte vent is houdt hij de eer gewoon aan zichzelf, voor hij helemaal de gebeten hond wordt. hij hoeft niet perse weg kan gewoon als assistant trainer bij onze mooie club aan de slag en geloof mij maar daar komt hij veel beter tot zijn recht!
Zondag 5 mei 2013 om 03:48 uur

Tja

@Oshidashi
Maurice is een aardige beschaafde man, het bestuur dat zijn aardige mensen, niets mis mee, maar wij zijn een BVO dat is geen administratie kantoor.
Ik heb liever onaardige mensen in het bestuur met durf investment en een onaardige coach die een team kan samenstellen dat wekelijks beter gaat spelen en bv een speler ophaalt voor 300.000 euro en deze speler na 1 of 2 seizoenen verkoopt voor 3.000.000 euro.
En natuurlijk kan je Maurice niet overal de schuld van geven, de jongens die op het veld staan zijn wel degelijk ook mede schuldig, maar een coach heeft wel de eindverantwoording en mag daarop worden afgerekend.
En voor alle duidelijkheid ik haat niemand, dit is een forum waar je je mening kan geven en als er huilebalken zijn die daar niet tegen kunnen, het zij zo.
Donderdag 2 mei 2013 om 19:44 uur

daveadodh

onzin dat iedereen boos is op Steijn, hij haalt het maximale uit ADO Den Haag en we moeten hem steunen in plaats van afkraken..
Donderdag 2 mei 2013 om 18:04 uur

fcdenhaag75

Stijn kan er gewoon geen hout van,dat kan je gewoon zien.Behalve als je met je ogen dicht hebt gekeken afgelopen 2 seizoenen.
Donderdag 2 mei 2013 om 10:05 uur

Rikkie

@cadaverdog
Nee, maar het feit dat er niets verandert zegt natuurlijk genoeg, de wedstrijdinstelling moet ook voor de wedstrijd al goed zijn zodat ze direct scherp beginnen en schijnbaar kan hij ze niet ( meer ?) gemotiveerd krijgen; hierdoor pakken medespelers die de boel wakker willen schudden kaarten..tenminste zo zie ik het.
Woensdag 1 mei 2013 om 22:31 uur

cadaverdog

@oshidashi en rikkie

Idd het ligt echt niet alleen aan stein ik zat zaterdag op de eretribune (mij meisie had kaartjes gewonnen hoor) vlak achter stein in de laatste 10 minuten heb ik hem woedend zien worden op gino nog wel, die het vertikte de bal snel uit te spelen, had hij dat mischien wel gedaan hadden we mischien nog iets meer kans gehad op de overwinning.
De spelers moeten het samen doen en elkaar op vokke en dat mis ik bij hun nu, en of dat de oorzaak van stein is weet ik niet ben er ook niet bij in de kleedkamer
Woensdag 1 mei 2013 om 21:58 uur

cadaverdog

@tillvalhall

Haha ik heb nog een leider nodig bij mijn RAS F2 team haha
Woensdag 1 mei 2013 om 21:52 uur

TillValhall

@Cadaverdog

Als materiaalman bij de E`tjes of zo.
Woensdag 1 mei 2013 om 20:27 uur

Rikkie

@Oshidashi, is waar, maar toch.. als je als trainer de ploeg al weken geen wil om te winnen ziet hebben en daar niks aan kunt doen.., dan heb ik ook m`n twijfels bij deze overigens aardige man..
Woensdag 1 mei 2013 om 20:24 uur

Oshidashi

@Tja Jij zegt hele logische dingen. Zoals dat je je kan voorstellen dat als Maurice blijft, van Duinen wel weg zal willen Steijn is de trainer die het vertrouwen in hem uitsprak, hem liet debuteren en hem tot deze hoogte heeft laten groeien waar hij nu staat. Kijk ook eens het interview van Tv West met Mike na de pot tegen VVV en luister wat hij noemt als oorzaak voor de mindere prestatie. Ik heb niks tegen mensen die onzin uitkramen, maar bij jou is je onzin ook altijd gericht Steijn. Kritiek is goed, maar aan dat simpele gehuilebalk en die haat van je tegen Steijn erger ik me groen en geel! :smoke:
Woensdag 1 mei 2013 om 12:23 uur

cadaverdog

kan stein niet naar utrecht
Woensdag 1 mei 2013 om 12:21 uur

Tja

Mike is een spits die bij ons past, alleen als maurice blijft kan ik me voorstellen dat ie naar Utrecht gaat om zich beter te kunnen ontwikkelen.
Dinsdag 30 april 2013 om 19:19 uur

cadaverdog

Ik hoop het niet van harte maar het zal voor mike zeker nog wel beter zijn als die blijft beter voor zn ontwikkeling
Dinsdag 30 april 2013 om 19:04 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
1-0
22 juli 2017

Oefenprogramma

Logo Beijing Enterprises Logo ADO Den Haag
29 juli 2017 om 20:00 uur
Beijing, China
Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
5 augustus 2017 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -