Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Oververmoeide Malone levert aanvoerdersband in


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 augustus 2021 1 reactie

Dion Malone heeft bij NAC Breda zijn aanvoerdersband ingeleverd nadat hij ziek thuis zat.

 

De verdediger miste de start van de competitie wegens oververmoeidheid en moet het nog rustig aan doen van de dokter. Het is niet duidelijk hoe lang zijn herstel gaat duren.

 

Malone speelde deze zomer -na een loodzwaar seizoen bij NAC- met Suriname het toernooi om de Gold Cup en miste daardoor al de gehele competitievoorbereiding. Bij terugkomst ging het helemaal mis en belandde Malone ziek thuis.

 

"Of het allemaal te veel is geweest, weet ik niet", zegt Dion tegen Omroep Brabant. "Maar ik kwam bij terugkomst moeilijk in mijn ritme en voelde me oververmoeid. Ik heb ook niet echt vakantie gehad en ben in één stuk doorgegaan. Ik stortte nog net niet in elkaar, maar moest wel noodgedwongen een stapje terug doen. Een soort van overspannen zijn, zo kan je dat wel noemen ja."

 

De verdediger voelde zich vooral fysiek uitgeput, maar de vermoeidheid had ook een andere reden: een turbulent seizoen vrat aan Malone, die ook met regelmaat door de supporters werd verguisd. "Ik ben op een gegeven moment berichten op internet gaan lezen en daar werd ik niet vrolijk van."

 

Daarnaast mislukte promotie op de laatste speeldag en er waren allerlei strubbelingen bij de club die uiteindelijk leidden tot het vertrek van Maurice Steijn. "Ik vind het echt zonde dat de trainer weg is en alles wat er verder met de club is gebeurd. Ik heb daar een mening over, maar ik denk niet dat het zin heeft om er veel over te zeggen."

 

Malone is afgelopen week weer in training gegaan, al is het nog wel individueel. Volgende week is de wedstrijd tegen zijn oude club ADO. Dat komt waarschijnlijk te vroeg voor hem. ,,Het heeft helaas wel tijd nodig, want dat is fysiek ook het verstandigste. Uiteindelijk wil ik lekker fit zijn en gewoon een goed seizoen draaien", aldus de speler van NAC.

Lees meer over

Reacties

ruudje

Kom bij ons in de ziekenboeg daar lopen er zat.
Vrijdag 20 augustus 2021 om 10:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie