Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Manders over lege plekken: zeg t maar


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

13 december 2017 16 reacties

Mattijs Manders discussieert op Twitter mee met de fans over de lege stadionplekken.

 

De directeur van ADO steunt de oproep van trainer Fons Groenendijk aan Hagenezen en Hagenaars om de wedstrijden van ADO vaker te bezoeken. Hierop krijgt Manders van verschillende supporters tips om de lege plekken weer te vullen.  

 

Manders wordt onder meer gewezen op de dure toegangsprijzen voor de Haaglanden Tribune. “Vreemd, we hebben zo’n beetje de goedkoopste kaarten van de eredivisie”, luidt het antwoord van Manders. De directeur wijst hierbij op de verlaging van de ticketprijzen voor de Aad Mansveld Tribune.

 

Waarom lukt het dan niet om het stadion vol te krijgen? Manders weet het ook even niet meer. “Leuk voetbal, goede sfeer, betaalbaar. Zeg het maar.”

Reacties

strijpie

Er gebeurt gewoon niets om het stadion heen. Bouw er een bioscoop, wat eetgelegenheden, een paar kroegen en een discotheek omheen. Dan gaat het leven.
Donderdag 14 december 2017 om 13:14 uur

MiG

@Leetje: Gisteravond had te maken met het baggerweer en het late tijdstip voor een doordeweeks potje. Maar in het algemeen heb je wmb abslouut een punt. Buiten alle aangevoerde redenen, wordt de club regio breed gewoon niet genoeg gedragen. Ook ik ken genoeg mensen (die zelfs platter Haags praten dan ik) die voor 010 of 020 zijn. Ze vinden het wel leuk als DH het goed doet, maar toch zijn ze eerst voor een van die andere clubs. Betalen voor een kaartje voor een wedstrijd van DH willen ze al helemaal niet. En de kinderen van die mensen zullen ook niet snel DH als hun club hebben. Ik zeg het nog maar een keer: na het seizoen met Bulykin had je stappen moeten maken zodat je ook nieuwe fans voorgoed aan je had gebonden, maar dat is helaas niet gelukt. Het is iedere keer maar weer kijken wat het wordt. Maar ja, dat is al jaaaaaaaaaaaaaaren zo en dat zal ook niet veranderen. Dus dan is het cirkeltje weer rond.
Donderdag 14 december 2017 om 08:57 uur

AussieAdo

veek nieuws?

laatste keer dat ik keek Manders begreep ik dat die lege plekken jou taak is, jou verantwoording is?

Troiwens ik vind het zo wie zo dom dat elftallen bij entree naar lege tribunes aan het wuiven zijn, nee ik vind het uitermate stom. En arrogant naar de echte supporters.

Mafze



Donderdag 14 december 2017 om 01:40 uur

AussieAdo

ik kappermee kritiek leveren levert toch nix op
mening geven? er wordt toch nix mee gedaan
bestuur? tiepies ado
Donderdag 14 december 2017 om 01:19 uur

RF

Fox heeft heel veel abonnees de afgelopen 2 jaar uit Haaglanden e.o. erbij gekregen.

De Hagenaar is lui en kijkt vanaf de bank.
De Hagenees is cynisch op alles en kijkt de samenvatting wel.

Bij 15 C plus en top 5 komen ze beide pas...
Bij 25 C plus gaan ze liever naar Scheveningen...
Donderdag 14 december 2017 om 00:12 uur

Vane 01

Het zuiderpark wordt nu telkens genoemd.
Ben echt een ras supporter, elk seizoen aanwezig al jaren en ook in het zuiderpark. We zijn vergeten dat we daar ook wedstrijden speelden met 1000 man op de tribune, Feyenoord, Ajax, Utrecht thuis niet eens uitverkocht zelfs voor zo`n 7000 man.
Volgens mij zitten de lege plekken op de tribune van jou Mathijs. Waar zijn de Haagse ondernemers? Waar blijft de klik met de Chinezen? En ja geef toe, de bereikbaarheid is kut. Sfeer? Ik was vorige week in Twenthe zat in de Sky box naast vak P, kunnen wij niet aan tippen. Staan onderaan en blijven zingen en trommelen. Heeft gewoon te maken met de gehele organisatie, Den Haag heeft het niet, jammer
Woensdag 13 december 2017 om 19:20 uur

Leetje

Ik lees redenen als te hoge toegangsprijzen, slechte bereikbaarheid, matige catering, slecht voetbal. Maar goed we staan 8e, we genieten regelmatig van leuke acties zoals van die FIFA goal en onze balkunstenaar El K. Onze ticket prijzen horen bij de laagste van de hele eredivisie en dat kleffe broodje bal of worst weerhoudt mij ook niet om te komen. Volgens mij is het een andere reden. En dat is een reden die ik al vaker heb gegeven. De regio Haaglanden heeft gewoon niet veel met ADO. Pijnlijk wellicht voor de hondstrouwe supporters (4 uur reizen one way naar Twente vorige week, hulde!) die zich dat niet kunnen voorstellen maar ik spreek zoveel mensen uit de regio die meer hebben met 010 en 020. Jongetjes die trainen op de Haagse voetbalvelden met een ander shirt aan dan die van ADO. Er is gewoon weinig draagvlak. De echte vraag is volgens mij hoe we DAT gaan veranderen. Hoe betrekken we als 3e stad van Nederland de inwoners en de regio bij onze club? Ik weet het antwoord niet maar laten we stoppen met te wijzen naar ticketprijzen, catering en bereikbaarheid.
Woensdag 13 december 2017 om 18:36 uur

Hmmm

Natuurlijk wil je graag leuk voetbal zien, maar het slechte spel (waar ook over te discussiëren is) mag als echte supporter geen excuus zijn om niet te gaan.

Het grootste punt is al benoemd en dat is denk ik de bereikbaarheid.
Als daar verbetering in komt, dan komen er vanzelf meer bezoekers.
Woensdag 13 december 2017 om 18:10 uur

Leplazerus

#durf te dromen: sporthal afbreken en een nieuw stadion in het Zuiderpark bouwen. Bring back the glory!

Het is een combinatie van alles. Slechte spel, stadion niet voor iedereen goed bereikbaar, hoge parkeerkosten, hoge toegangsprijzen, Chinese toestanden, slecht voetbalbeleid, matige catering, etc.

Leuk zo’n berichtje van Manders, maar de club is echt aan zet om de club naar een hoger niveau te tillen. Neem een kijkje in de keuken van AZ of PEC zou ik zeggen.



Woensdag 13 december 2017 om 16:31 uur

strijpie

Ik denk dat de bereikbaarheid het grootste probleem is. Daarnaast geeft het industrieterrein en de gang naar het stadion ook niet echt een goede/gezellige voetbalsfeer. Eigenlijk is er amper een voetpad naar het stadion, je bent gedwongen om over een fietspad te lopen. Ik laat me er niet door tegenhouden, maar ik herinner mij nog het zuiderpark tijdens een avondwedstrijd. Als je dan over de De La Reyweg aan kwam lopen en je zag in de verte de lichten al branden.... {zucht.....} Daar werd je tioch gewoon naartoe gezogen.

Én... Het wordt echt hoogtijd dat de catering eens echt wordt aangepakt en geprofessionaliseerd. Verpacht het dan aan een goede horecaman. Die weet wat nodig is en zorgt wel dat er verkocht wordt.

Prijzen zijn verder okee. Zeker als je het vergelijkt met overige ED-clubs
Woensdag 13 december 2017 om 16:10 uur

Ronnie

@enwo2

Ja dat is inderdaad jou mening en die zal iedereen respecteren.
Maar geloof mij nou maar dat er zoveel mensen zijn die geen 300 euro te besteden hebben.
Dat jij dat op een avond uitgeeft is heel leuk voor je maar dat is dus echt geen graadmeter.
Parkeren is gewoon veel te duur.
En nog even over het 8e staan en het klagen.
Ik klaag echt niet altijd maar ben wel realistisch.
We hebben echt geen topteam dat hier op deze positie blijft staan en dat hoeft ook helemaal niet.(is wel mooi meegenomen)
Als we erin blijven zonder nacompetitie ben ik al dik tevreden.
Als we vanavond winnen van Roda (word best een pastig potje) dan hebben we even een buffertje.
Maar goed dit is mijn mening en daar zal je het vast niet mee eens zijn,maar dat is ook niet erg hoor.
Ieder ze mening.
Woensdag 13 december 2017 om 15:53 uur

ENW02

Rai parkeren was 18 euro.
Je staat langs de kant voor 5 euro.
Poeh poeh. Kaarten zijn goed te doen.
Hagenezen klagen liever.
Is al sinds ik er kom. Gaat nooit veranderen.
Nu wint iedereen van iedereen, daarom staan we 8e.
Wel 9 punten voor. Hoe kan dat dan weer.
Avondje in de stad kost me een seizoenskaart.
Ado is gewoon te doen voor iedereen.
Woensdag 13 december 2017 om 15:38 uur

Wizard

edit: niet gaan
Woensdag 13 december 2017 om 15:26 uur

Wizard

Catering is bagger kwaliteit en te weinig diversiteit!
Normale mensen willen goede plekken,maar voor goede plekken wil je niet tussen paupers zitten op de langezijde en zeker niet als bijna 300euro moet aftikken en dan tussen de ene K na de andere zitten! Verlaag je de prijzen voor lange zijde komen er alleen meer paupers te zitten! Parkeren is veel te duur! Maar goed dit waren punten die vele fans die ik ken aanhalen omdat ze gaan! En dat wordt weer weggehoond door die supporters die dat veroorzaken! Bij Den Haag willen een select groepje supporters de beste plekken maar gedragen zich als horken waardoor ik begrijp dat vele nog steeds niet willen komen!
Woensdag 13 december 2017 om 15:24 uur

eddeped

En over de verbinding naar het stadion maar niet te hebben.
Ik ken genoeg oudere mensen die graag willen komen, maar het niet kunnen opbrengen om het te lopen en die niet altijd de mazzel hebben dat ze kunnen worden gehaald en gebracht!
Woensdag 13 december 2017 om 15:18 uur

Ronnie

Hartstikke mooi al die antwoorden van onze directeur.
Maar het is echt een combinatie van.
Het vertoonde spel is gewoon heel het seizoen ``aardig`` en dan druk ik me rustig uit.
En we staan 8e omdat iedereen van iedereen wint.
Niet omdat we zo goed spelen.
Kijk maar eens naar Groningen thuis,en de meeste uitwedstrijden (twente uit uitgezonderd)zijn niet om aan te gluren,maar we halen wel de punten.
Tel daarbij op de prijzen die we moeten betalen.
Ik geef de mensen gelijk die zeggen,we voelen ons bestolen door alleen de Aad Mansveld tribune korting te geven.
Maar wat dacht je van het parkeerprobleem.
Ik betaal gewoon 170 euro extra voor het parkeren per seizoen.
En dan nog je hapje en je drankje.
Ik kan het gelukkig wel opbrengen op elke wedstrijd te gaan,maar er zullen dus heel veel mensen zijn die het niet kunnen of willen betalen.
Om maar te zwijgen van de mensen op het pluche,daar is het nooit vol.
Misschien ook veel te duur?
Zeg het maar.

Oh ja ik zal er gelijk bij zeggen dat ik geen zwartkijker ben,ik constateer alleen maar.
Ik heb een seizoenskaart en denk er niet eens over na om hem op te zeggen.
Woensdag 13 december 2017 om 13:08 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26