Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Mathijsen geeft duidelijkheid over Beugelsdijk


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 augustus 2023 9 reacties

Joris Matijsen heeft naar buiten toe duidelijkheid gegeven over Tom Beugelsdijk, die momenteel meetraint bij de beloften.

 

De Haagse verdediger krijgt géén plek in de selectie van de hoofdmacht ,,Tom is geen optie voor het eerste elftal en hij weet dat ook'', zo zei de technisch directeur in ADO Den Haag de Podcast.

 

,,Tom vroeg enkele weken terug of hij zijn conditie bij ons op peil kon houden'', begon Mathijsen zijn uitleg. ,,Maar we zijn bezig met een cultuuromslag bij de club en willen daarbij zo min mogelijk ruis hebben. Daarom was er voor hem geen plek in het eerste. Maar omdat hij als clubman altijd welkom is en nog geen nieuwe club heeft, kan hij terecht bij Onder 21.''

 

Beugelsdijk komt diep in zijn hart het liefst terug bij ADO en ook onder fans gingen daarvoor stemmen op.

 

Mathijsen: ,,Natuurlijk zijn we op zoek naar jongens die de club kennen, maar dan kijken we in eerste instantie naar de jeugdopleiding. Kwaliteit is het belangrijkste. We zijn op dit moment bezig met andere spelers en willen dat even afwachten.''

 

De voormalige international kan niet verklappen met welke spelers de club nu bezig is. ,,Als ik dat doe kan er een andere club tussendoor komen. Daarom kunnen we er helaas zo weinig over zeggen.''

 

Het rondkrijgen van de selectie voor het begin van de competitie is volgens Mathijsen voor een club als ADO onmogelijk. ,,De kwaliteit die we zoeken komt pas laat op de tranfermarkt beschikbaar. Waarbij de vraag is of deze speler naar ADO willen en of het voor ons financieel haalbaar is.''

 

Kijk en luister hier naar ADO Den Haag de Podcast. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen schuift behalve Mathijsen ook algemeen directeur Natascha van Grinsven-Admiraal en technisch directeur Joris Mathijsen aan bij gastheer Wietze Smid en sidekick Alberto van der Spiegel.

Lees meer over

Reacties

Lekkรขh voetbal kรจke

Wat een gelul van die Joris 3pinter zeg, gaat ie nah de wijsneus uithangen? Ok Tommie is dan wel niet een speler van wereld klasse, maar hij heeft wel hart voor de club en een Haagse jongen. Laat hem bij het 1e op de bank zitten/invallen, hij ken t vuurtje aanwakkeren en is geliefd bij het publiek. Jammer van zo'n eigenaar dat ie niet de historie en cultuur van de club kent. Als die Joris 3pinter in ze carriรจre had opgelet had die t wel een beetje moeten weten. Ben bang dat t ook dit jaar niet gaat worden wat wij hopen en zou moeten zijn. Dat FC Bolt had eerst ff moeten praten met oud iconen van de club en de suppersvereniging, want die kennen een hoop over de club vertellen. En zeker NIET zo'n wijsneus als die Joris. Jammer voor de de 3e stad van Nederland dat deze club zo wordt behandeld. En we weten allemaal dat die KNVB FC den haag liever ziet verdwijnen dat gaat groeien.
Dinsdag 8 augustus 2023 om 14:45 uur

Huge

Eindelijk zeg je een keer iets zinnigs Hansie. Keep up the good work
Maandag 7 augustus 2023 om 21:17 uur

Hansiehansie

Het is realistisch, er is te lang geleuterd op oude DNA en sentiment, ik zelf had ook nog wel eens.Een nieuwe generatie, nieuwe eigenaaralles nieuw binnen de club,de structuur anders.En bouwen aan een nieuwe toekomst. Trainen in het zuiderpark. Veiligheid zodat het zwarte hoedje tuig thuis blijft en er normale mensen met gezondverstand een wedstrijd bijwonen. Pas over 2 jaar kan je resultaten zien.We hebben supporters nodig met geduld. Ik kan alleen niet mijn vingers er achter krijgen dat een eigenaar zoveel verlies investeerd..En dan nog zo enthousiast blijft.Dat sentiment met Jol en consorten moeten we achter ons laten die Engelse die gehaald werden door hem was ook drama.plezier en gezelligheid moet terug het stadion in ook als is er eens verloren wordt Hopen op een mooi voetbal jaar.
Maandag 7 augustus 2023 om 21:00 uur

Rikkie1

..misschien kan Tommie op kantoor bijspringen , las net dat ze nog een sponsorings medewerker zoeken..
Maandag 7 augustus 2023 om 19:47 uur

diederik

Joris lult lekker.........
Maandag 7 augustus 2023 om 16:40 uur

Zuiderparker

KWALITEIT is het belangrijkste...
Tommie kan wel lezen, toch?
Maandag 7 augustus 2023 om 15:58 uur

Hagenees

Een prachtig interview Heb de volste vertrouwen Natascha en Joris.
Maandag 7 augustus 2023 om 15:12 uur

bimboembam

FC Bolt, dat zijn we.
Ik verwacht met de tijd nog minder Den Haag DNA van onze Yanks.

Waren onze Haagse Dagoberts maar ingestapt...of had Reijntjes meer aan de club gedacht ipv aan zich zelf...
Maandag 7 augustus 2023 om 13:56 uur

Ano-Niem

Heel goed dat er een duidelijk standpunt wordt ingenomen.
Ze gaan voor kwaliteit en de langere termijn.

Tommie past daar, helaas voor hem, niet in. Maar in de huidige voetbalwereld gaat het allang niet meer om gevoel voor clubmensen en de sport. Het is een bedrijf en dat moet je als zodanig managen.
Maandag 7 augustus 2023 om 13:32 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25