Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Mathijsen: grote conclusie pas komende tijd


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 juni 2024 8 reacties

Joris Mathijsen veroordeelt dat bepaalde informatie over het functioneren van het eerste elftal niet binnen vier muren is gebleven.

 

Dat had volgens de technisch directeur wel moeten gebeuren. ,,Je haalt alleen maar het beste in jezelf en anderen naar voren als je in een veilige omgeving alles inhoudelijk tegen elkaar kunt zeggen en dat het niet naar buiten lekt'', zegt hij tegen Omroep West.

 

De Brabander doelt daarmee op het artikel van afgelopen vrijdag van West met een reconstructie van wat de afgelopen maanden was misgegaan. Mathijsen zegt dat hij het zelf niet heeft gelezen, maar door mensen binnen de club is opgebeld omdat er volgens hen onjuistheden in staan.

 

Wel erkent hij dat er conflicten waren binnen de selectie, maar dat er meteen naar oplossingen is gezocht. ,,We evalueren dagelijks. Dat is de hele essentie van topsport die wij toepassen. Een verkeerde pass, een tegendoelpunt, een verloren wedstrijd en zelfs bij een gewonnen wedstrijd kijken wij na wat er fout ging.''

 

Volgens Mathijsen is meerde keren dit seizoen de conclusie getrokken dat het fout ging met de prestaties van de club. ,,Al wil ik een grote conclusie pas de komende tijd trekken. Het is nu nog te vers.''

Reacties

Bertdijkhuizen

Ach wat een zwak verhaal weer van Mathijsen.
Hij heeft het niet gelezen….. ?
Er is hem verteld……
De gene die het interview deed noemde het
prevelen in het stuk. Dat valt flink tegen zeg
hij blijft maar achter de feiten aan rennen.
Toont zich zeker niet als de sterke leider van
ADO.
Woensdag 5 juni 2024 om 00:46 uur

BigMac

Misschien doelt hij met komemde tijd wel erop dat hij de besliising niet neemt of mag nemen en dat er vanuit de VS goedkeuring voor een een jasje - pasje gesprek gaat komen voor Kaleniets.

Zou toch van de zotte zijn als die nog een jaar de spelers en supporters mag gaan ergeren met wartaal en falende tactiek.
Dinsdag 4 juni 2024 om 22:44 uur

radar

Joris als je het stuk eerlijk waar niet hebt gelezen, doe je iets niet goed. Bij de Td horen voel sprieten uit te staan om te weten wat er in- en buiten de club speelt.
Dinsdag 4 juni 2024 om 22:10 uur

KickOff

Het is moeilijk te begrijpen dat de heer Mathijsen het artikel niet zou hebben gelezen, gegeven zijn uitleg en zijn argumenten. Als leider van de club, loopt hij dagelijks rond met een smartphone, wat essentieel is voor zijn functie. Het is logisch dat hij de tijd zou nemen om het artikel te lezen, zelfs als hij slechts even zou scrollen op zijn scherm.
Het is niet verwonderlijk dat hij zijn eigen kerk verdedigt, aangezien hij het gezicht en uithangbord van de club is. Echter, hij zal op korte termijn moeten beseffen dat een sterke statement naar de supporters toe nodig is om de team's performance te verbeteren.

De trainer moet ook worden geïnterviewd om zijn mening te geven over de huidige situatie. Het is essentieel dat hij de juiste beslissingen neemt om het team te leiden naar success.
Het is belangrijk om te onthouden dat fouten niet alleen door spelers worden gemaakt, maar ook door het bestuur.

Het is cruciaal dat het bestuur erkent dat er verbetering nodig is en dat zij bereid zijn om de fouten te corrigeren. Anders zal het team nooit in staat zijn om op een hoger niveau te presteren. We kunnen allemaal constateren dat het laatste seizoen niet succesvol was, dus laten we hopen dat het bestuur deze les heeft geleerd.

Ik denk dat het belangrijkste is om de juiste mindset te hebben en allebei richting uit te kijken. Als we dit kunnen bereiken, dan zal ons team in staat zijn om grote dingen te presteren.
Dinsdag 4 juni 2024 om 21:39 uur

RF

Wat een besluiteloze td hebben we en idem onze natas. Hoeveel wil je nog meer hebben aan bewijs dat kalesiets er niks van bakt en geen leider is maar een man voor het 2e van arnemuiden
Dinsdag 4 juni 2024 om 21:38 uur

KaleHans

Wij weten DE grote conclusie wel hoor Joris........ SCHOP DIE TRAINER ERUIT!!!!
Dinsdag 4 juni 2024 om 20:51 uur

Hmmm

Dus Kalezic kan ook nog binnenkort "bedankt worden" voor zijn bewezen diensten?
Niet te lang mee wachten a.u.b.....
Hij heeft vast zijn best gedaan, maar het werkte niet.
Dinsdag 4 juni 2024 om 19:22 uur

PietF

Vreemd dat hij het stuk niet gelezen heeft, lijkt me raadzaam voor hem dat alsnog te doen
Dinsdag 4 juni 2024 om 18:53 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie