Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Mathijsen: veel werk nodig


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 mei 2023 1 reactie

De nieuwe technisch directeur Joris Mathijsen zegt dat ADO al druk bezig is met de selectie voor komend seizoen.

 

,,Op de achtergrond werken we al hard aan het samenstellen van een evenwichtige selectie en staf'', zo laat hij weten op de site van ADO Den Haag.

 

Volgens de oud-international zal het veel werk en toewijding vergen om in de eerste divisie mee te kunnen strijden voor promotie naar de eredivisie.

 

,,Maar ik ben de uitdaging aangegaan om ADO terug te brengen naar waar het thuishoort. Ik wil vooral vooruitkijken op het komend seizoen.''

 

Volgens Ignacio Beristain is Mathijsen iemand die als speler en technisch directeur alles heeft meegemaakt. ,,Hij past goed bij ADO - hij is hardwerkend, ijverig en is gepassioneerd om de club te verbeteren en om samen met collega's een sterke voetbalafdeling op te bouwen'', aldus de vertegenwoordiger van Bolt.

 

Als oud-speler van Willem II, Hamburger SV, Malaga, AZ en Feyenoord speelde Mathijsen in totaal 519 officiële duels en 84 interlands. Gedurende zijn zes seizoenen als technische man bij Willem II zag hij de Tilburgse club onder andere vijfde eindigen in de Eredivisie. In zijn laatste seizoen moest hij weg toen degradatie zich aandiende.

Reacties

ADO Achter de Dijken

Nogmaals, op papier ziet het er goed uit, nu de praktijk; in eerste instantie heb ik er vertrouwen in, capabel, juiste man op de juiste plek.
Maar goed mss ben ik wel een wishfull thinker ...
Donderdag 25 mei 2023 om 16:56 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie