Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Media, Chinees en bestuur hebben `t gedaan


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 oktober 2015 9 reacties

Vooraf hadden Martin Hansen en Henk Fraser om de steun van het publiek gevraagd.

 

ADO Den Haag hoopte na een serie matige wedstrijden te vlammen tegen De Graafschap om de broodnodige punten te pakken.

 

Met een groot spandoek op de Aad Mansveld Tribune wezen de fans in de richting van de media die ADO Den Haag afschilderen als een circus, terwijl juist diezelfde media er in de ogen van de supporters een circus van maken. Tot zover niks aan de hand.

 

ADO kon echter in het veld tegen de nummer laatst opnieuw niet bekoren. Met name in de twee helft nam het gemor op de tribunes weer hoorbaar toe.

 

Voor enkele spelers klonk zelfs af en toe ,,douchen, douchen'' uit een deel van het publiek. In de extra tijd toen niks meer erop wees dat de overwinning nog zou worden binnengehaald werden door een aantal fans de 'amateurs', de 'Chinees' en 'het bestuur' op de korrel genomen.

 

Martin Hansen, met wie dit verhaal begon, maakte na het laatste fluitsignaal eenzaam een grote ronde om het publiek te bedanken.

 

 

Reacties

janvele

@KaleHans
Ik blaas niets op. Verder. Het grenzeloze vertrouwen in Wang blijft bij jouw onveranderd. De werkelijkheid toont echter aan dat dit volkomen ten onterechte is. Overigens ben jij nog bijna de enige die de overname door Wang omarmt en ook denkt dat wang met de winterstop met geld over de brug komt. Echter om dit elftal beter te maken zal hij vele miljoenen op tafel moeten leggen en de gang van zaken toont aan dat Wang dat niet zal doen.
Maandag 19 oktober 2015 om 13:20 uur

dahmoose

Denk ook niet dan een aantal aankopen in de winterstop de passie, het overzicht en de kwaliteit gaat verbeteren. Ik hoorden vandaag op de tribunes waarom wisselt hij niet. Heel simpel een speler krijgt tijden zo`n wedstrijd het team niet aan het spelen. Dan had er er drie in de rust moeten wisselen om kans te maken op meer dan een punt. Je mag blij zijn dan de Graafschap niet beschikt over een koele voorhoede anders was je nog nat gegaan ook vandaag. Nee je kan de schild leggen bij het bestuur, de media, de raad van bestuur maar het is vrij duidelijk dit is het resultaat van het team en de bijbehorende staf die niet doen wat ze moeten doen.
Zondag 18 oktober 2015 om 23:37 uur

dahmoose

Vreemd ik mis de naam Malone nog in het geheel. Collectief falen. Tegen een ploeg als de graafschap met alle respect voor de tegenstander met twee verdedigende middenvelders reviaan spelen getuigd ook niet van de wil om te winnen. Verder vreemd dat het centrale duo gedraaid stond. Het is al jaren bekend dat onze vriend Zuiverloon stijf rechts is en altijd zal draaien op de
linkerkant zodat de bal voor zijn rechter komt. Verder heeft dit niets met techniek te maken

Meneer Fräser riep laatst dan sommige spelers moeten vrezen voor hun plekje. Ik heb daar nog niks van gezien.
Zondag 18 oktober 2015 om 23:31 uur

chagoi2014

En zo is het kalehans. Wigt had idd de centen voor versterking moeten accepteren. Nu moeten we toch echt wachten tot de winter stop.
Zondag 18 oktober 2015 om 21:19 uur

KaleHans

Je hebt gelijk hoor (wijze) jan, wij slapen allemaal en alleen jij ziet het helemaal goed! Wat er nu op het veld staat moet het gewoon (in ieder geval tot de winterstop) doen en daar stokt het nou juist, Fraser zet zijn vriendje Alberg steeds weer op wat iedereen al ziet en jij dus niet als enigste!!!
Realiseer je nou is dat Wang nu op dit moment helemaal niets kan doen, daar moet hij toch echt voor tot de winterstop wachten......helaas.
Dat Wigt een fout heeft gemaakt om geen extra versterking aan te trekken toen Wang daar wel geld voor beschikbaar had dat weten we ook allemaal wel.
Dat Wigt (en Wang?) een fout hebben gemaakt door Fraser nog een seizoen langer aan de club te binden daar begrepen we ook allemaal niets van.
Niet wij (alleen) zijn het die druk bij de spelersgroep leggen, vooral ook de media doet een behoorlijke duit in het zakje, net zoals het bericht in de Elf dat Jol geen commissaris wilde worden (een bericht dat jij meteen aangreep om jouw waarheid te benadrukken) is inmiddels door Jol zelf ontkracht!!!
De media vind het maar wat leuk om ieder gerucht heerlijk op te blazen,..... en jij gaat daarin heerlijk mee.
Je kan alles wel op Wang afschuiven maar op dit moment moet Fraser en deze groep het doen.......... en we zien allemaal dat dat voor geen meter lukt!!
Zondag 18 oktober 2015 om 20:47 uur

waaromfc

KKKKKKK TIEFS FRASER EN DAT ELKE FUCK KEER WEER ECGT TRIEST DAT JE VAN ZO CLUB NIET KAN WINNEN JEZUS ZEG EN NU DAN ZO ZIE IK OOK NIET VAN CAMBUUR WINNE NOU DIT ZEG WAT ECHT SCHANDALIG SHAME AN YOU FRASER
Zondag 18 oktober 2015 om 20:46 uur

janvele

@WEs
Je commentaar slaat nergens op.
Zondag 18 oktober 2015 om 19:55 uur

Wes

Nou @Janvele , hoor je het eens van een ander (lees bijna iedereen op de tribune) maar jij zal het als enige wel weer juist hebben. Doe jij eens je oogjes eens open
Zondag 18 oktober 2015 om 19:41 uur

janvele

Wanneer worden onze supporters eens wakker. Het zijn niet de media die er bij ons een puinhoop van maken.

Onze Wigt verlengde recent met veel trots het contract van HF. HF die steeds harde maatregelen aankondigt maar toch steeds zijn vrienden Schaken, Alberg, Zuiverloon en Wormgoor blijft opstellen!! Onze club wordt zonder enig verstand achter de bestuurstafel en vanuit de technische leiding geleid. Welke rol speelt in deze echter die Wang. Je moet toch een onvoorstelbaar onbenul te zijn als je 10 miljoen euro investeert en verder helemaal niets doet.
Zondag 18 oktober 2015 om 19:04 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24