Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`Mondeling akkoord over Höcher`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 december 2011 5 reacties

 

ADO Den Haag en Willen II hebben een mondeling akkoord bereikt over een  transfer in de winterstop van Marc Höcher. Dat meldt VI.

 

De 27-jarige aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van ADO Den Haag en tekent met ingang van volgend seizoen een eenjarig contract. Bovendien heeft de eerstedivisionist een clausule voor nog een seizoen bedongen, bevestigde Willem II tegen VI.

 

 

De overeenkomst zou deze week nog worden geformaliseerd.

 

Höcher maakte deze zomer de overstap van Helmond Sport naar ADO Den Haag. Hij kwam bij de residentieclub weinig aan de bak. In acht competitieduels scoorde hij één keer.

Lees meer over

Reacties

Kobus Tokus

Precies, geen asotypes. Geen lang haar/rare kapsels, geen oorbellen, geen petjes, liefst ook geen tatoos e.d. Je wilt eruit zien als een professionele sportorganisatie, en niet als een woonwagenkamp/armoedige achterstandswijk. Mediatraining, goed articulerend en foutloos Nederlands praten, met twee woorden spreken in de U vorm, geen infantiel geklier. DISCIPLINE. Daar moet je als beleidsbepaler echt op selecteren. Je wilt geen klojo`s in je bedrijf hebben. We hadden ooit zo`n jongen in de selectie die perfect aan dat beeld voldeed. Zijn naam is Saïd Bakkati.
Woensdag 21 december 2011 om 13:08 uur

harold

Ik zou als ik beleidbepaler bij ADO was in samenwerking met de trainer ervoor zorgen dat er een representative selectie staat. Jongens als Hadil Tihouna (wat moet je ermee, totaal geen talent) Jordy Stroker (zelfde laken in pak) lekker naar de amateurs terug zetten.
Woensdag 21 december 2011 om 08:28 uur

Kobus Tokus

Ik vind wel dat Höcher heeft kunnen laten zien wat hij kan. Misschien wel vrij snel afgeserveerd maar het was/is duidelijk dat hij voor dit niveau tekort komt en niet goed in het collectief past. Individueel een prima speler, daar niet van, maar hij brengt op dit niveau niet wat er gebracht moet worden. Contract voor Ali is natuurlijk een hele foute keuze, want die zal wel weer de hoofdprijs vragen en heeft nooit wat gepresteerd in diens loopbaan. Stomme, tegenstrijdige beslissing want het beleid van FCDH is juist investeren in jonge talenten en jong-volwassen spelers die groeipotentieel hebben. (Daarom moeten ze Wesley, Vicento en Toornstra ook zsm verkopen want die worden niet beter meer dan dit, maken geen stappen meer). Investeer in ongepolijste diamanten zoals Chery en Elbers, waaraan duidelijk te zien is dat ze het gaan maken. Jongens zoals Kum en Immers en zo daar heb je niks aan, die zijn gewoon niet goed genoeg. Ik vind dat de kwaliteit van de selectie heel erg matig is. Richt je op hele goede, technisch en tactisch begaafde spelers die het vermogen en de discipline hebben om goed in een team te kunnen voetballen en professioneel bezig zijn met hun beroep. En haal in hemelsnaam Corrie Lems als de begeleider van de A-selectie, zo`n man zit overal bovenop en geeft je op je kloten als je verzaakt of kleutergedrag ten toon spreidt. Zo`n Jordy Brouwer, een over het paard getilde aso van 21 die `zelf z`n kleren wassen echt onacceptabel` vind, of een klojo als Raily Ignacio.... Ook zo`n scumbagmentaliteit. Dat je zulke spelers aantrekt is toch een teken aan de wand dat je niet goed bezig bent als BVO? FCDH moet eens een keer heel kritisch gaan kijken naar het aankoop/scoutingbeleid. De mensen die daar over gaan doen hun werk niet goed. Een speler moet goed genoeg zijn, en een professionele klassementaliteit hebben. Discipline, verantwoordelijkheidsbesef, geen grote bek, geen bijdehante straatschoffies die op hun 21ste in BMW 7 series aan komen kakken. Dat soort lui moet je er meteen uittrappen. Zo`n pik mag hooguit een nieuwe Golf hebben, een veteraan met staat van dienst die zich jaar in jaar uit bewezen heeft voor de club mag een grote auto rijden. Het is die losgeslagen verwenmaatschappij, en dat zie je in het spelersbeleid.....

Wat ik graag zou zien is een technische leiding bestaande uit de volgende type mensen:
Directeur voor het lange termijnbeleid: Rob Baan/Wiljan Vloet, Hoofdtrainer: Henk ten Cate, assistent trainer/selectiebegeleider: Cor Lems/Jan Wouters (autoritaire, conservatieve mensen die je als speler op de plaats zetten waar je gezien je status hoort), scouting: Dirk Heessen (ook zo`n type Lems/Wouters, no-nonsense vent). Allemaal capabele mensen ide het klappen van de zweep kennen en uit het juiste hout gesneden zijn, goed bij de visie van de BVO FCDH en het daaraan gekoppelde nagestreefde [spelers]beleid passen. Het MOET professioneler, strenger. Ik kan niet tegen die klotementaliteit van laksheid, eeuwig kleutergedrag en verwennerij die je ziet bij zoveel voetballers. Gewoon zélf je kleren wassen, elke dag 05:30 je mand uit om 15 km te gaan hardlopen, niks geen geklooi en ge-etter met uitgaan/vrouwen/gokken en dat soort ongewenst klotegedrag, en dag in dag uit aan jezelf werken, trainen trainen trainen, beter worden, 200% geven. Wérken voor je geld, en je bewust zijn van je maatschappelijke verantwoordelijkheid (geef bv eens 2 maanden salaris weg aan een goed doel zoals Wakker Dier of zo). Het bestuur moet dat soort dingen op weten te sporen in een speler, je bent méér dan voetbal....
Woensdag 21 december 2011 om 01:50 uur

MiG

Höcher heeft geen kans gekregen van Steyn, echt belachelijk. Ali is zijn holmaatje dus die mot idd spelen, bah
Dinsdag 20 december 2011 om 09:57 uur

harold

Mooie truc om geld vrij te maken voor ali boussabon. Gaat totaal de verkeerde kant op met ons aller ado...let maar op...
Dinsdag 20 december 2011 om 09:12 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25