Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Newcastle klaagt over oerwoudgeluiden


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 augustus 2012 13 reacties

ADO Den Haag heeft een formele klacht ontvangen van Newcastle United. De Engelse club is boos over het gedrag van een deel van de ADO-fans, meldt FC Update.

 

ADO speelde zaterdag thuis tegen de club uit de Premier League een vriendschappelijk wedstrijd ter afsluiting van de open dag. Tijdens het duel werden de donkere Newcastle-spelers Cheick Tioté, Demba Ba en Papiss Cisse door een deel van het thuispubliek ‘getracteerd’ op oerwoudgeluiden.

 

Een woordvoerder van de club van Tim Krul liet weten dat de club met ADO hierover gaat praten. Volgens de Engelse nieuwszender Sky Sports zal dat gebeuren in een privégesprek. 

 

De wedstrijd eindigde in 0-0.

 

 

Reacties

Ballentent

Ik ben bij de wedstrijd geweest en vond het leuk om naar te kijken de wedstrijd zelf.
Maar als grap vond ik het wel grappig. Omdat die cisse ook steeds zat te ouwehoeren tegen de scheids. Daar iriteerde ik me ook mateloos aan. Dan vraag je er ook wel om.
Niet rasistich bedoeld, alleen jammer dat den haag weer in een zwarte kijker staat. heel dat elftal bestaat zowat uit negers dus wat een gezeik Supusepa gaf ook een tikje tegen ze enkel. Hij ging zowat op de vuist die neger! In vak F zat een Engelse wous te zingen dat ging als volgt: vloekend, scheldend.. Fk hier en fk daar. Dus ja beetje kort door de bocht vind ik.

Je moet wel ergens tegen kunnen als speler zijnde.
Daar ben je toch een zogenaamde professional voor of niet?
Maar hoe het wend of keert ADO staat weer in de kijker en dat is niet goed te praten!
Dinsdag 7 augustus 2012 om 01:05 uur

wdr

Kennelijk zijn we allemaal fan van ADO, maar verder wil ik hélemaal niets te maken hebben met dat soort enorme losers.
Maandag 6 augustus 2012 om 10:51 uur

bertje

Hoe meer aandacht je er aan geeft hoe leuker ze het vinden,als je er niet meer op reageer dan is zo over en is niet leuk meer.
Is toch een vrij land.
Maandag 6 augustus 2012 om 00:08 uur

JaapVD

@CUNT:

Ik heb nog nooit gehoord van een club waar supportersgroepen elkaar bestoken met schelden en beledigen zoals bij Den Haag (die groep in vak N tegen die achter het doel). Zielig gewoon. Wat een kutsfeer. Ook na de wedstrijd alom agressie in de catacomben. Wordt tijd dat er weer een alcohol en drugsverbod komt.
Zondag 5 augustus 2012 om 21:25 uur

Remy V

Is onderling ingrijpen op de tribune een optie??
Zondag 5 augustus 2012 om 20:02 uur

CUNT

Ben op vakantie, google is `ado den haag newcastle racisme` of `ado den haag newcastle racism`. Ik zou als ik een kluit knaken had geen stuiver erin steken. We zijn gedoemd tot de grauwe grijsheid tot in de lengte der jaren en het is nog terecht ook
Zondag 5 augustus 2012 om 16:57 uur

Mike68

Het kwam weer vanuit een klein groepje op vak G...altijd zelfde gasten..
Gebeurde na overtreding van die Cisse..
Jammer dat dit kleine clupje het weer eens verpest..
Kunnen wel blijven ontkennen< maar er lopen nog steeds genoeg idioten rond!
Zondag 5 augustus 2012 om 16:31 uur

radar

Lekker de tegenstander pijn doen, denken die halve garen. Maar ook het overgrote deel van de ADO-supporters op de tribunes doet dit zeer. Dus KAPPUH.

Of mischien kan de club hele grote dikke negers inhuren als gastheer/vrouw die tussen die laffe gasjes op de tribune gaan staan en er lekker op los rammen als ze weer beginnen.
Zondag 5 augustus 2012 om 14:02 uur

patjeado

Altijd mensen die het niet kunnen laten, zielig en schadelijk voor onze club maar dat hebben ze niet door. Weren uit het stadion en hopen dat het nu eens echt uitsterft.
@CUNT je hebt helemaal gelijk, geen sfeer, geen 12e man voor het team, gezellig je mede supporters de hele wedstrijd uitkafferen. Wij zijn de enige club waar de Kids tribune het meeste lawaai maakt en het team aanmoedigt.......
Zondag 5 augustus 2012 om 13:38 uur

Tja

Dat hoort natuurlijk niet, maar voorkomen is bijna onmogelijk, tenzij je richt- microfoons gaat ophangen en een 100 tal soort KGB mensen inzet voor t afluisteren.
Maar wie gaat dat dan betalen die technische hoogstandjes en dan gaan GL of D66 naar de rechter en die zegt dat het verboden is af te luisteren, met de mededeling dat is schending van de privacy en ben je weer terug bij af.
Als het wordt waargenomen is dat aan de scheidsrechterom in overleg te treden met het bestuur en de veiligheids driehoek.
Hamvraag blijft....zouden zo ook klagen als ze gewonnen hadden, want je moet natuurlijk een schuldige kunnen aanwijzen.
Zondag 5 augustus 2012 om 13:34 uur

adotiel

Ontzettend jammer dat dit nu weer gebeurt. Niet alleen dom en onfatsoenlijk, maar ook zeer schadelijk voor de club. Weer een club die Den Haag zal mijden voor vriendschappelijk voetbal. Dit is echt 80-er jaren gedrag; niet meer van deze tijd. (Hoewel het wat mij betreft bij geen enkele tijd past).
Zondag 5 augustus 2012 om 13:30 uur

CUNT

Ach maakt het uit, het is wel heel stoer en we maken zo een ontzettend heavy indruk bij andere supporters hierdoor. Hoe lang bestaat dit probleem nou al dan? Hoe lang wordt al niet toegestaan dat regelmatig oerwoudgeluiden bij ons met bescheten onderbroekenhumor worden afgedaan met dat het KumKumKum! is, nou die speelt nu niet meer in het groengeel, dus daar moet wat op verzonnen worden.
Er is geen eenheid op de tribunes en een kutsfeer zodra het 0-1 achterstaat, is kijken of er is een cultuuromslag gaan komen want als ik dit lees vanaf vakantie dan schaam ik me eigen dood en erger ik me eigen dood
Zondag 5 augustus 2012 om 13:29 uur

whitewolf

dat soort mensen mogen van mij een levenslange stadion verbod krijgen, je kunt ze niet eens supporters noemen en hebben ook het IQ van een paasei want, Ado heeft zelf donkere spelers!





Zondag 5 augustus 2012 om 13:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24