Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

'Nieuw systeem lastig voor spelers'


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 april 2024 4 reacties

Dat ADO Den Haag het over een andere boeg gooit is niet alleen voor de fans lastig, maar ook voor de spelers.

 

De verandering van 4-3-3 naar 5-3-2 vraagt volgens Darije Kalezic veel discipline van zijn selectie. ,,Ze moesten afscheid nemen van dat leuke, spetterende voetbal'', zegt de trainer tegen Omroep West.

 

Maar het was nodig om de verdediging op orde krijgen, aldus de coach. ,,Die ene stap terug is de basis om twee stappen vooruit te doen en een serieuze poging te wagen om toch te kunnen promoveren.''

 

Kalezic zegt verder dat nog niet helemaal afscheid is genomen van het oude systeem, maar dat dan wel moet worden gespeeld vanuit een goede organisatie. Zaterdag tegen FC Eindhoven hoopt hij al dat het aantrekkelijker wordt.

 

De verloren pot tegen Helmond Sport zag Kalezic als iets ,,waar je doorheen moet kijken'' omdat ADO volgens hem beter was. Hij vindt dat zijn spelers de nieuwe manier van spelen goed oppakken. ,,We zijn daar nu ongeveer tweeënhalve week mee bezig en ik moet ze daar een compliment voor geven.''

 

Zie hier het interview van Omroep West of klik op de link hieronder.

Reacties

Olitano

Een systeem met 5-3-2 is op zich niet zo verkeerd. Hij had dat wel al in de oefenwedstrijden moeten uitproberen. En vervolgens de competitie in en daar aan vasthouden. En dat met de combinatie dat wanneer de wedstrijd het toelaat er wel omgeschakeld moet worden. Dus naar voren als het kan, compact als het moet.

Trainers die onzeker zijn herken je aan het feit dat ze in elke wedstrijd een ander systeem spelen. En dat ze maar niet kunnen besluiten welke speler op welke positie het beste uit de verf komt. En daar laten blijven spelen.
Vrijdag 19 april 2024 om 10:10 uur

John Wright

Je verliest maar je bent beter. Kan iemand deze man uitleggen dat je niet beter bent als je verliest. Dan ben je slechter. ......
Donderdag 18 april 2024 om 20:56 uur

Reneetje

Onbegrijpelijk deze man. Dacht in het begin dat we eindelijk weer eens een goede trainer hadden maar hij raakt steeds meer de weg kwijt.

Het publiek wil aanvallend voetbal zien, vol erop en de mensen vermaken. Nu is het niet om aan te gluren en je verliest alsnog. Uit mag hij wat mij betreft de bus parkeren.

Ben bang dat KaleHans gelijk gaat krijgen....
Donderdag 18 april 2024 om 20:28 uur

KaleHans

Ik zie de bui al hangen............ 2 wedstrijden nacompetitie en klaar
Donderdag 18 april 2024 om 20:04 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie