Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Nieuwe aanvaller kan met beide benen scoren


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 augustus 2019 8 reacties

De komst van Pawel Cibicki geeft ADO Den Haag meerdere aanvallende mogelijkheden.

 

,,Pawel is een creatieve, aanvallend ingestelde speler die voorin op meerdere posities uit de voeten kan. Een rol als nummer 10 kan hem ook liggen'', zegt Jeffrey van As over de aanwinst.

 

Volgens de manager voetbalzaken heeft ,,Pawel bewezen dat hij met beide benen, maar ook met het hoofd kan scoren''.

 

Van As was al een tijdje bezig met Cibicki en is blij dat de Zweedse aanvaller nu in het Cars Jeans Stadion gearriveerd is. 

 

Cibicki, wiens komst woensdag officieel is bekendgemaakt, traint vrijdag voor het eerst mee met de selectie van ADO Den Haag.

 

Foto ADO Den Haag


Ander nieuws:

Reacties

Haagsicoon

@FCDH4Evah Er is niets mis met de reactie van Slimpie je voelt je nogal aangevallen en je begrijpt z`n reactie niet helemaal.
En iets onderbouwen dan hoef je Van Zweden alleen maar even te volgen op twitter hij is zoals de meeste supporters gaat het goed is hij positief gaat het slecht dan is alles negatief ondanks alles wat hij voor de club heeft gedaan.
En roeien met de riemen die je hebt is inderdaad bij elke club dus snap ik het gezeik nooit elk seizoen je vergeet even eén ding dat spelers niet staan te trappelen om bij Ado Den Haag te voetballen met dank aan het kunstgras. Als van As van alles probeert moet een speler nog wel willen.Of denk je dat Van |As bewust wacht tot de laatste weken met spelers halen?Maar de meeste zien dat weer als fouten maken waarschijnlijk.
Donderdag 22 augustus 2019 om 09:35 uur

FCDH4Evah

@slimpie, dapper hoor op internet John van Zweden afvallen, maar gelukkig ben jij al bijna 70 jaar ADO trouw. Misschien ben jij vergeten dat hij op een lastig moment behoorlijk wat geld in de club heeft gestoken en dat FCDH zijn afspraak toen financeel niet nakwam. Dat zou jij als opoeh toch moeten weten. Kan jij ook even onderbouwen wat je met onderstaande bedoelt?
________________________________________________________________
John Van Zweden hangt ok(je bedoelde ook denk ik) al vele jaren tegen ADO aan en deed dat niet altijd op een beschaafde manier. Ook zijn inbreng van de laatste tijd is zeer onnozel, kinderachtig en brengt niets goeds.
________________________________________________________________
Graag onderbouwen met argumenten en feiten wat je wil zeggen, ik ben erg benieuwd.

Ik ga je ook nog een beetje helpen, hij heeft min of meer El Hamdi erbij gehaald, hij kent hem. Wil jij zeggen dat dat niet goed is? Onderbouw dat ook even graag.

Dan nog even over je domme dood doeners..

Als je bij onze club werkt, moet je roeien met de riemen die je hebt

Dat is bij elke club .... slimpie

De club doet zijn best om op een verstandige manier de hele (financiële) zaak weer op de rails te krijgen.

Dat doet elke pro organisatie ook buiten het voetbal, alleen is het tot nu toe, alles behalve effectief... Lorentzen, 2x Kuipers, Gorter, Goppeltjes, Zhang.(Binnengehaald met bombarie en hebben NIETS opgeleverd) En de rest....slimpie. loopt bijna gratis de deur uit. Geweldig beleid van van As. Wil je ook nog wat horen over de commerciële kant? Het gaat geen haar beter, al jaren niet. Sterker nog er wordt gekort door de Chinezen dit jaar.

En dat er ja knikkers met jou mee kakelen zegt genoeg. (Lekker ja dat vind ik ook roepen, voel je je zo lekker samen) Nou daar zijn de beste discussies uit geboren joh, ja knikken allemaal.

Gelukkig is El Hamdi er, die gaat de tent wel wakker schudden, ik hoop dat Joh v Z ook weer in wil stappen, geef maar lekker af op je eigen Haagse mensen ...... slimpie!! Je zal vast ook wel Advocaat liefhebber zijn en fan van Jol en meer van die zogenaamde iconen die alleen geld gevangen hebben van FCDH en nooit ene vinger hebben uitgestoken. Jij hoopt dat John naar een ver weg behangparadijsje mag verdwijnen. Jouw soort mag van mij zo snel mogelijk uitsterven.(Hé maar jij hield toch niet van persoonlijk worden?) Lekker direct en eerlijk en op de man hè..... slimpie?

Leer van mij één ding ook al ben je in de 70.... als er fouten worden gemaakt op dit niveau wordt het persoonlijk. Op dit niveau moet namelijk iedereen het goed doen anders hou je het niet lang vol. Dat schijn jij niet te snappen, het is geen zomeravond competitie beste man het is miljoenen business. Of je het mooi vindt of niet.
Dus stop met dat gemiauw dat iedereen aardig gevonden moet worden bij FCDH.

Respect verdien je.... dat komt niet aanwaaien door aardige mensen zoals jij.



Woensdag 21 augustus 2019 om 23:02 uur

Hoffmani

@Slimpie
Helmaal met je eens....je haalt de woorden uit me mond...
Woensdag 21 augustus 2019 om 18:45 uur

Ronnie

@slimpie

Ja die Jan Vele,wat een man of vrouw was dat. Hahahahaha
Zal die nou niet nagelbijtend al deze stukjes lezen?
Woensdag 21 augustus 2019 om 15:50 uur

Ronnie

@slimpie

Helemaal met je eens.
Ik heb ook regelmatig kritiek, maar doe het wel netjes.
Van As doet uiteraard goed werk,maar had graag 2 weken eerder wat spelers gezien, zo zonde dat je weer van Sparta thuis verliest en weer in de achtervolging moet.
Woensdag 21 augustus 2019 om 15:50 uur

Slimpie

Als je bij onze club werkt, moet je roeien met de riemen die je hebt. De club doet zijn best om op een verstandige manier de hele (financiële) zaak weer op de rails te krijgen. Jeffrey van As, de hele technische staf en alle anderen verdienen lof en respect voor alles wat zij, ondanks de beperkte mogelijkheden, weten te realiseren. Elk seizoen maar weer.
Ik ben een supporter die al bijna 70 jaar ADO trouw is gebleven.
Ik lees ook al vele jaren dit discussieplatform en ene Jan Vele kon de boel aardig opschudden. ik was het zeker niet altijd met hem eens, maar kon er wel om lachen en ook om de vaak niet malse reacties. Het bleef leuk.
Nu lees ik vaak inzendingen die onsportief en respectloos op de man worden gespeeld en dat verdienen de ADO medewerkers niet.
Heb kritiek, spuit je gal, maar hou het beschaafd en toon respect.
John Van Zweden hangt ok al vele jaren tegen ADO aan en deed dat niet altijd op een beschaafde manier. Ook zijn inbreng van de laatste tijd is zeer onnozel, kinderachtig en brengt niets goeds.
Kan die man niet naar een heel ver en afgelegen behangparadijs worden verbannen.
Woensdag 21 augustus 2019 om 14:54 uur

Ronnie

Tja dat roep ik ook al weken, laten we aub hopen dat ook hij word vastgelegd, dan hebben we weer een beetje smoel op het veld.
Kom op Van As,laat ons supporters ook weer eens blij zijn.
Meer dan hier het kenbaar maken kunnen we niet.
Woensdag 21 augustus 2019 om 14:03 uur

ADOFLEVO

Nu als een speer NOG El JEBLI OPHALEN, DAN GAAT HET WEER EEN BEETJE DE GOEDE KANT OP
Woensdag 21 augustus 2019 om 13:44 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25