Nieuwe lastminutegoal helpt ADO aan punt

24 november 2023 4 reacties

ADO Den Haag heeft in Dordrecht op het nippertje een nederlaag voorkomen.

Tegen de plaatstelijke FC maakte Henk Veerman in de vierde minuut van de blessuretijd de gelijkmaker: 2-2.

De thuisploeg kwam in de 6e minuut op voorsprong, maar dankzij Lasse Vigen werd het in de eerste helft nog 1-1. De Deen maakte met het hoofd zijn eerste doelpunt in Haagse dienst. Helaas voor ADO werd het kort voor de pauze ook nog 2-1 voor FC Dordrecht.

De ploeg van Darije Kalezic kreeg daarna kansen via Veerman en doelman Kilian Niekma stak aan de andere kant van het veld in goede vorm. De 2-2 wilde echter niet vallen. Tot de lange spits in de 94e minuut raak kopte uit een hoekschop. Daarmee werd opnieuw in de extra tijd een resultaat gehaald.

Zo voorkwam ADO ook de eerste uitnederlaag sinds tijden. De Haagse formatie raakte wel verder achterop in de strijd om de bovenste plek, maar blijft vierde op de ranglijst