Nieuwe zeperd voor ADO

30 september 2022 3 reacties

ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen Jong PSV met 3-1 verloren.

Een flinke domper voor de ploeg van Dirk Kuyt na de interlandbreak. De overwinning op PEC Zwolle twee weken geleden heeft ADO dus geen boost kunnen geven.

Tijdens de rust keek de residentieclub aan tegen een beschamende 3-0 achterstand. Jong PSV combineerde goed en was vooral counterend erg gevaarlijk. Namens ADO was alleen Max de Waal dicht bij een goal. De aanvallende middenvelder schoot in het strafschopgebied voorlangs.

Na de thee werd het snel 3-1 door een doelpunt van Tyrese Asante. ADO ging vervolgens op jacht naar de aansluitingstreffer. De Haagse formatie combineerde geregeld goed, maar het was te langzaam en te voorspelbaar om gevaarlijk te worden.

Ricardo Kishna, die aan het eind inviel, etaleerde nog even zijn klasse met een mooie steekbal op Dhoraso Klas, maar die schoot in het zijnet.

De wedstrijd eindigde dus weer in een teleurstelling voor de Haagse fans. Toen de klok de negentig minuten aantikte verschenen de witte zakdoekjes dan ook op de tribune.