Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Onmachtig ADO verliest van Groningen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 december 2017 34 reacties
ADO - Groningen werd een wedstrijd om snel te vergeten.

De ploeg van Fons Groenendijk verloor met maar liefst 0-3.

ADO begon met veel goede wil, maar kon aanvallend geen potten breken.

Aan het eind van de eerste helft lieten de groengelen zich keer op keer aftroeven door de noordelingen. Door gepruts in de verdediging werd het kort voor rust 0-1.

Na de thee zette ADO aan, maar elke Groningse tegenaanval was levensgevaarlijk. Zo liep de tegenstander uit naar 0-3.

Spits Bjørn Johnsen sleurde en werkte hard, maar wist zijn kansen niet te benutten.

Het grootste compliment mocht naar het publiek dat ondanks de ijzige kou de ploeg tot het eind bleef steunen.

Reacties

ado-objectief

@Haagsicoon
Heeft geen argumenten meer en is het met mij eens! Top.
Woensdag 6 december 2017 om 11:09 uur

ado-objectief

@Haagsicoon
Welke inhoudelijke reacties bedoel je? Immers jij gaat niet op mijn betoog in, anders dan minne onvolwassen scheldkanonnades loslaten. Ga nu eens in op mijn opmerking t.a.v. verdeel en heers. Echter ook jij schijnt FG te adoreren. Nou ik prik er doorheen. Tenslotte, mag ik vinden dat MIJN club slecht presteert?
Ik zou willen dat alles beter gaat. Moet ik weglopen omdat jij dat zo graag wil?
Dinsdag 5 december 2017 om 18:08 uur

Haagsicoon

@vado-objectief Gaat niet over verdeel en heers van FG. Je praat er steeds omheen moet je niet doen.
Probeer nou eerst maar eens inhoudelijk te reageren op m`n reacties snap echt niet wat jij hier nog doet als je wil trollen doe dat dan op een pagina van een andere club.
Je hebt niets met deze club dus wat doe je hier nog als alles zo negatief is in jou Geen enkel seizoen is het goed in jou ogen maakt niet uit wie er trainer is of welke spelers er in het veld staan.(tja moet helaas weer in herhaling vallen anders begrijp je het niet)
Dinsdag 5 december 2017 om 15:33 uur

ado-objectief

@Haagsicoon
Je gaat nog steeds niet in omtrent het verdeel en heers van FG!! Daar zit het grote manco.
Dinsdag 5 december 2017 om 14:41 uur

KaleHans

@exopure, de jaren 87, 88 en 89, 90 zijn eigenlijk wel onvergetelijk, ongeslagen kampioen en zo promoveren naar de eredivisie met een ploeg die echt wilde knokken voor elkaar. elke uitwedstrijd zo`n 1000 man ADO publiek mee, echt nog altijd kippevel. De onvergetelijke uitwedstrijd bij Ajax in het olympisch stadion....... winnen van het grote Ajax met v. Basten, Rijkaard, en al die andere "grote" jongens. De groen/gele kippen en rookbommen, Haagse tieten en de heerlijke Engelse sfeer in het Zuiderpark. Maar de jaren daarna..... onvergelijkbaar, helaas... met een kleine opleving onder v.d.Brom na dan...
Maandag 4 december 2017 om 20:05 uur

Haagsicoon

@ado-objectief Dat de aanvallers niet presteren dat weten we al vanaf het begin dat is geen nieuws dat ziet iedereen wel.
Maar in jou ogen is alles maar negatief(ook voorgaande seizoenen) je bent geen supporter maar een azijnzeiker niets meer of minder zoals ik al eerder aangaf zoek een andere club waar alles wel beter is.
En dat je al zo vergeetachtig bent dat je eerst onder een andere naam hier aan het reageren was zegt alweer genoeg.
Maandag 4 december 2017 om 19:08 uur

ado-objectief

@Haagsicoon
Geen ruk van? Jan Velle? Wie is dat. Ken ik niet. Overigens als trainer moet je toch ook hebben vastgesteld dat Heracles tot een kwartier voor tijd beter was. Toen kwam die belachelijke bal van onze Marokkaan/zaalvoetballer die zelfs jij op jouw leeftijd nog zou hebben kunnen tegenhouden. Zelfs kruipend had jij de bal nog bereikt maar de keeper deed niets. Jij als oud voetbeller en huidig trainer weet toch ook hoe een wedstrijd dan verloopt? Alleen voor de statistiek of niet? Presteren de doelpuntenmakers in de andere wedstrijden naar behoren? Dacht toch niet trainer/oud voetballer. Een spits die er geen hout van kan. Lekkere technische leiding die zo`n kerel op basis van een zelf gemaakt filmpje een contract heeft gegeven.
Maandag 4 december 2017 om 18:05 uur

Haagsicoon

@ado-objectief Ben helemaal niet licht geraakt maar kan er niet tegen dat je alleen komt reageren als de club een wedstrijd verliest. En in je laatste reactie te lezen was de wedstrijd tegen Heracles ook weer niet goed.Jij hoeft mij niets uit te leggen hoe het in de voetballerij gaat(ruim 25 jaar gevoetbald en nu 15 jaar trainer) want zelf snap je er geen ruk van.
De dag dat jij iets positiefs zal schrijven gaan wij niet meer mee maken oh gebruik je andere naam maar weer Jan Velle......
Maandag 4 december 2017 om 17:01 uur

ado-objectief

@Haagsicoon
Je bent nogal licht geraakt. Pleur op, achterlijk e.d?! Fraaie discussie. Wanneer ga je eens op de feiten in? M.b.t. Heracles. Ja kijk die wedstrijd eens terug en reageer op basis daarvan dan ook daarop. Tot een kwartier voor tijd niets in te brengen en toen met weer het bekende geluk een ruime winst behaald. Moet ik je nog uitleggen hoe dit in de voetballerij gaat?. Tot nu heeft geen enkele rectie naar mij van jou hout gesneden anders dan een scheldkanonnade. Je laat wel zien wij jij bent.
Maandag 4 december 2017 om 15:59 uur

Haagsicoon

@ado-objectief Je beoordeeld het team helemaal niet objectief je komt alleen reageren als ze hebben verloren zo simpel is het.Met kunst en vliegwerk halen er wel meer ploegen punten in de eredivisie. Je doet nou net of het alleen bij Ado Den Haag gebeurt.Waar was je met je reacties toen de club won met 4-1 van Heracles ?????
Je bent alles behalve objectief en je doet net of wij achterlijk zijn en jij alles weet pleur toch op man.
Ga gewoon weer onder je naam reageren die je voorgaande seizoenen gebruikt hebt hier.
Dat jij een rot leven hebt en alles negatief ziet hoef je ons niet me lastig te vallen.
Maandag 4 december 2017 om 15:09 uur

ado-objectief

@Haagsicoon, @ENWO2
Ik val helemaal niet door jouw mand maar beoordeel onze team objectief. Iedereen kan zien dat we met kunst en vliegwerk met bijzonder slecht spel op 17 punten staan (6 bonuspunten cadeau gekregen) en zie waar wij met 11 punten zouden staan? Jullie kunnen toch niet ontkennen dat de kwaliteit van ons team bijzonder laag is. Overigens schijnt het te moeilijk voor jullie te zijn om in te gaan op de verdeel en heerstactiek die FG ten faveure van zichzelf toepast maar waardoor hij nu in zijn eigen voet schiet en het nog verder bergafwaarts gaat.
Maandag 4 december 2017 om 13:58 uur

exopure

@kalehans als jij vanaf 1970 komt bij de club, dan moet jij toch een hele mooie periode van ADO hebben meegemaakt neem ik aan.
Maandag 4 december 2017 om 13:26 uur

KaleHans

Ik kom al sinds 1970 (met de buurman mee) en ik kan me ook die goeie jaren niet zo goed meer herinneren. Ik weet ook wel dat we nooit kampioen zullen worden maar waarom is die inzet en passie er gewoon niet elke week?
Dat is toch iets wat je als profvoetballer wel elke week zou moeten kunnen opbrengen? Ik wil gewoon strijd zien op dat veld, voor elke bal gaan.
En als we dan verliezen maar wel volop strijd hebben geleverd dan ben ik toch wel tevreden want dan weet ik dat die jongens er alles voor hebben gedaan.
Vroegah stond onze club bekend als die club waar de tegenstander met knikkende knieën heen kwam........ tegenwoordig..??
Maandag 4 december 2017 om 10:25 uur

ENW02

@haags icoon

Je hebt helemaal gelijk, net even terug gelezen na Heracles thuis. Ado objectief niet voorbij zien komen.
Gewoon een zielig persoon dus. Een kneus!!
Maandag 4 december 2017 om 07:50 uur

Haagsicoon

@Ronnie Tja Jan ziet hier nog steeds hoor alleen onder een andere naam.
Zondag 3 december 2017 om 22:51 uur

Haagsicoon

@ado-objectief Die spiegel bij jou zal wel gebarsten zijn je komt alleen reageren als de club op een wijze zoals gisteren verliest.
Met de 4-1 winst van 2 weken geleden was je nergens je zoekt de wedstrijden uit en gaat dan weer lekker negatief reageren over alles en iedereen. Voorgaande seizoenen klopte er ook niets van de trainer en spelers in jou ogen misschien moet je een andere club of sport gaan zoeken.ook al zit je hier onder een andere naam je valt door de mand met je reacties.
Zondag 3 december 2017 om 22:49 uur

Ronnie

Zou onze grote vriend Jan ook weer eens een stukje schrijven?
Zondag 3 december 2017 om 22:46 uur

ado-objectief

@enwo2
Ze kunnen niet hebben dat je de enige waarheid spreekt. Het is brandhout incl. Groenendijk.
Zondag 3 december 2017 om 21:14 uur

ado-objectief

@haagsicoon.
Dom gelul?! Kijk eens in jouw spiegel!
Zondag 3 december 2017 om 21:13 uur

ENW02

@kale Hans,

Dat heet zeiken. Wees toch een reeel en denk eens na wie we zijn. Waar is dag gezeik dan op gebaseerd.
Kom al sinds 1980. Kan me de succesjaren met sprankelend voetbal niet zo goed herinneren, jij wel ?
Het ene jaar met vd brom viel alles een keer goed. Maar wanneer waren die andere jaren?
Zondag 3 december 2017 om 15:36 uur

Haagsicoon

@ado-objectief Toen ze 2 weken geleden wonnen met 4-1 hoorde ik je niet ze spelen een slechte wedstrijd en je bent weer van de partij om negatief commentaar te geven.Wat je schetst over Groenendijk is al helemaal dom gelul. Elk seizoen heb je wel wat te zeiken wie er ook voor de ploeg staat en welke spelers er ook in het veld staan.Tja helaas doe je het dit seizoen onder een andere naam.
Zondag 3 december 2017 om 13:49 uur

HJ

Jammer van de nederlaag. Maar ik zie het positief in. Onze basis elf is best goed in de eredivisie ook al mist het misschien een goede scorende spits; maar daarnaast de laatste weken weinig zware tegenvallersn. Zelfs ebuehi die ik ook zelf afgezeken heb tot op het bot in het begin van het seizoen doet het niet slecht. Meijers is verdedigend niet altijd solide maar is met goals juist weer belangrijk geweest.

De conclusie van gister is alleen dat met een paar schorsingen al snel de spoeling dun is en kwaliteit snel afneemt. Zonder immers valt het middenveld in duigen; zonder beugelsdijk mist er wat gif en motiverend vermogen, trevor is nog niet zover als Ebuehi en Gorter is gewoon van een ander niveau... (negatief bedoeld).

Zolang de basis elf er staan maken we goede kansen, hopelijk komt er nog een spits bij die wat meer potten breekt. En hopelijk eind seizoen/volgend jaar Kishna en dan kunnen we misschien gewoon mee in de subtop.

Zondag 3 december 2017 om 13:47 uur

KaleHans

@ENW02, dat heet echte supporters in voor en tegenspoed!!!
En op dit moment duidelijk tegenspoed, het zegt genoeg dat Fons gewoon in de dugout blijft zitten en de ploeg niet coacht!!
Zondag 3 december 2017 om 12:22 uur

ENW02

Dat er nog mensen op de trinune zitten. Iedereen laat zich steeds horen hoe slecht iedereen was en is.
Dat iedereen nog gaat naar wat ze zo vreselijk vinden
Zondag 3 december 2017 om 12:11 uur

MiG

Het is wat het is; simpelweg te weinig kwaliteit voor het linker rijtje. Realistisch blijven en zoals Ronnie hier al zegt: probeer je eerst maar eens rechtstreeks te handhaven.
Zondag 3 december 2017 om 12:09 uur

ado-objectief

Nu de stofwolken zijn neergedaald en de realiteit wellicht bij iedereen gaat doordringen : kijken we eens nar de rol van de geadoreerde Groenendijk?! Denkt dat hij een toptrainer is en dat hij het team op de rails heeft gezet maar het is een man van verdeel en heers (en dan verkeerd verdeel - b.v. zie Becker een speler die geen eens op zijn benen kan blijven staan bij acties) en dat gaat zich nu wreken door spelers tegen elkaar uit te spelen. Er in, er uit. Het minieme niveau gaat dan nog verder naar beneden.
Zondag 3 december 2017 om 11:56 uur

radar

Becker was niet de enigste slechte .... en duplan heeft zn beste tijd gehad .... fons, volgende keer moet je de moed hebben om gelijk hooi er in te brengen. ... Gewoon in basis die gast. ...
Zondag 3 december 2017 om 11:31 uur

Haagsekoerd

Vond anders alleen Kanon samen met Meissner een voldoende halen. De rest was zwaar een onvoldoende.

Johnsen vriend, je hebt de kans om 1-1 te maken en wat doe je ? Je kopt de bal naar de grond terwijl die bal als je springt op je borst komt. Neem hem aan en kies een hoek. Ook Duplan die de bal op zijn schouder krijgt in plaats van zijn hoofd. Nee ik vond het een collectief falen, niemand die dan maar een keer tekeer ging om de jongens wakker te maken. Jammer maar dit was er eentje die ik zelf heel snel wil vergeten, het was verschrikkelijk koud en het voetbal was niet om aan te gluren!!
Zondag 3 december 2017 om 10:54 uur

ADO Boy

Laten we eens proberen naar voren te voetballen en niet zo`n 35 ballen terug op de keeper , het voetbal van onze club is niet om aan te zien !!! met alleen verdedigen maak je geen goals !!!
misschien fons wat meer aanvallend !
Zondag 3 december 2017 om 10:25 uur

Renearmand56

Sultan= duplan..swypen met een slok op gaat niet lekker
Zaterdag 2 december 2017 om 23:49 uur

Renearmand56

Kanon uitstekend, David redelijk debuut, de rest matig.. En Gorter , sultan en johnson lieten hun kans definitief liggen.
Ik zou Ladan wel eens willen zien spelen
Zaterdag 2 december 2017 om 23:48 uur

KaleHans

En Hooi er de volgende wedstrijd gewoon in.....in plaats van Becker. Die gozer straalt niet eens de wil om te winnen uit.
Houdt telkens in wat betreft snelheid, loopt weg van de bal ipv voor de bal te gaan en heeft een rendement van 0,0!!!!!
Zaterdag 2 december 2017 om 23:43 uur

Haagsicoon

Gewoon een hele slechte wedstrijd van heel het team en heeft ook niets met gebrek aan kwaliteit te maken.De enige die z`n niveau een beetje haalde was Kanon de rest speelde daar zwaar onder.
Je kan met dit team veel beter en ja een Immers wordt toch gemist op het middenveld.
Zaterdag 2 december 2017 om 22:53 uur

Ronnie

Echt een kansloze wedstrijd.
Gorter is gewoon niet goed genoeg,wissel van Duplan slaat helemaal nergens op als je iedere wedstrijd Hooi laat invallen en hij het goed doet.
Duplan is niet meer wat het geweest is.
Tja en verder miste we Immers enorm zeg,wat een verschil is dat.
Dus helaas wederom een gebrek aan kwaliteit,dat is nu wel duidelijk.
Ik moet wel zeggen dat er gelukkig geknokt werd,maar laten we nou maar gewoon proberen dit seizoen gewoon netjes op plaats 15 te eindigen.
Dat word al een hele klus.

Of misschien komt er wat kwaliteit bij in de winterstop????????
Zaterdag 2 december 2017 om 21:47 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24