Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Onmachtig ADO verliest van Roda


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 augustus 2013 19 reacties

ADO Den Haag heeft thuis een flink pak slaag gekregen van Roda JC. Het elftal van Maurice Steijn verloor met maar liefst 0-4 van de Limburgers.


De Haagse selectie verwelkomde de afgelopen de ene na de andere versterking. Van een goed draaiend team is echter geen sprake.


De Haagse defensie had grote moeite om een opening op het middenveld te vinden. Het team oogde onmachtig. Tot goed opgezette aanvallen kwam het daardoor niet.

 

De ploeg uit Kerkrade had een veldoverwicht, maar had met name dode spelsituaties nodig om tot scoren te komen. Drie van de vier goals vielen uit een vrije trap.

Lees meer over

Reacties

Oshidashi

Vorig seizoen was goed, tegen PSV was het op een kwartier na goed, tegen NAC was het redelijk en nu ook twee wedstrijden kut waarvan 1 helemaal kut. Het kan nog altijd allemaal een incident zijn, maar wat we zondag voorgeschoteld kregen was echt bedroevend. En hoewel ik nog steeds achter Steijn sta is hij wel hoofdverantwoordelijk voor dit debacle. De druk begint zich nu op te bouwen, maar ik vind dat Steijn sowieso tot de winterstop moet krijgen. Rust in het team, geen paniek ontslagen, rustig kijken wat de oorzaken van de bagger zijn en dan bij evt ontslag precies de juiste trainer pakken die de problemen kan aanpakken. Ik hoop Fräser, maar hij is natuurlijk wel medeverantwoordelijk voor hoe het nu gaat.
Maandag 26 augustus 2013 om 16:04 uur

corsto

Daar ben ik het mee eens.
Supa is redelijk maar zeker niet goed.
Maar waarom nu alweer Gourije wisselen,speelde misschien niet de allerbeste wedstrijden maar laat hem lekker staan.
Er word wisselt achterin toch ook niemand gewisseld,die spelen al een wedstrijd of 9 behoorlijk slecht.
En ik vind Schet zeker niet beter dan Gourije.
Maandag 26 augustus 2013 om 15:09 uur

MiG

@dick: Supusepa, goed? Sorry hoor, maar wat zie jij wat ik dan blijkbaar (totaal) niet zie?
Maandag 26 augustus 2013 om 10:26 uur

dick

Even rap het elftal door lopen

Gino : goed
Mallone: ramp
Beugelsdijk : ramo
Wormgoor : ramp
Supu : goed
van Haaren : ramp
Meijers : redelijk
Holla : redelijk
Schet : ramp
van Duinen : goed
Cabral : redelijk

Conclusie : Te weinig kwaliteit als geheel. Veel te weinig.
Maandag 26 augustus 2013 om 08:39 uur

Tedo

@janvele
Hij bedoeld waarschijnlijk de amateur tak van Feyenoord
Zondag 25 augustus 2013 om 15:48 uur

cadaverdog

Geen cometaar mee, voetbal
Zondag 25 augustus 2013 om 15:24 uur

janvele

Pt. Verschil met GoAhead is dat de spelers van GoAhead nu net dat beetje voetbal hebben dat ADO DenHaag ontbeert. Bovendien hebben de spelers van GoAhead de juiste instelling. Te veel spelers van ADODenHaag denken dat ze kunnen voetballen terwijl ze dat helemaal niet kunnen. Van Haaren roept dat ADO DenHaag tussenstation naar Feijenoord is. Lachwekkend als je deze man ziet spelen.
Zondag 25 augustus 2013 om 12:30 uur

ruudje

Ja stein daar sta je dan met lege handen met tommy beugels dijk hahaha wat een slechte verdediger pffff ik zal em volgende week weer op stellen niet vervangen hoor whaaaaaaaaa schandalig weg met die basis plek van hem balletje tik van links naar rechts en dan holla pas aan spelen Als het niet kan of de bal als een blind naar voren schieten. Het lijkt wel een speler uit de f1 gooi em op de bank of er uit en probeer wat met je nieuwe spelers in de basis en dan cabral gaat te veel voor ze eigen ook op ze vingers tikken anders ook ze basis plek kwijt nu je veel spelers heb binnen gehaald moet je daar strenger in wezen de gen die een basis plek moeten behouden zijn holla meyers ven duinen schet . (Cabral) de rest dat moet het verdienen. Vind ik alleen tegen psv deden we het goed. Wils kracht en schuim op die bekken zo hoort het. En meer vrij staan om ballen aan t nemen en we hebben vleugel spelers dacht ik nou doe daar wat mee.
Zondag 25 augustus 2013 om 12:15 uur

Pt

@ Ketelbinkie: niet zo gek dat mensen eerder weggaan uit het stadion. Scheelt zo`n 3 kwartier in de file staan richting snelweg. Je mag blij zijn dat er nog mensen blijven komen, ondanks het saaie en slechte voetbal!
Nee, dan de supporters van Midden-Noord, die roepen: Schaam je dood!! Alsof je daarmee je cluppie steunt.....Neem een voorbeeld aan de supporters van Go Ahead, die schreeuwen hun club naar de overwinning. Zodra ADO het wat minder doet, worden ze uitgejoeld en uitgefloten door de zogenaamde harde kern!! Support our team!!
Zondag 25 augustus 2013 om 10:54 uur

janvele

Steijn vond Mokthar geen verbetering tav wat hij al had. Nu een van de steren van PZwolle. Meer voorbeelden te nomen. Wormgoor (gekocht door Stein, al vanaf het begin waardeloos. Te veel bezig met zijn haar. Beugelsdijk. Geen techniek en geen inzicht. Gisteren dook hij weg voor de bal terwijl hij langer was dan zijn tegenstander en die kopte in!!. Dijkhuizen (woonde in Scheveningen) en sprak met Steijn maar kreeg geen goed gevoel. Speelde nu bij de tegenstander (!!!!!!!!!) en scoorde. Bij RKC speelt nu ook een speler die Stein niet wilde. Overigens Stein faalt aan alle kanten. Ook het vorige seizoen dat met heel veel geluk zgn. zo goed was geeindigd. Overigens, wat doet de rest van de TStad de hele week en de directie met Stein. Schijnbaar laten ze hem maar zijn gang gaan. Het is lachwekkend dat Stein in de media blijft doen alsof alle incidenteel is en de spelers van ADO DHG zo goed zijn. Nee meneer Stein, overwegend ondermaats. Dat heb je als ook bijvoorbeeld te veel spelers voo een positie koopt. Dat kweekt ontevredenheid.
Zondag 25 augustus 2013 om 09:35 uur

corsto

Ik ben er ook doodziek van,om me ploegje zo belachelijk zonder "HAAGSE BLUF`` te zien voetballen!!!!!!!!
Zondag 25 augustus 2013 om 09:23 uur

Snelhandelen

Ik moet eerlijk bekennen,ik was het niet altijd eens met het kritiek op steijn.Maar hij is nu echt door de mand gevallen, Cabral heeft zowel op links en rechts niks laten zien op 2 bijna acties in de 2e helft.Van Haaren onzichtbaar.De centrale duo met dat klote tikkie terug schaam je je toch dood als ado zijnde ik wel, zo overduidelijk tekort voor niveau eredivisie!Ik begrijp dat hij zijn spelers/verdedigers niet openlijk wilt afvallen,maar er is niks mis mee als je zegt als trainer dat je niet tevreden bent over het optreden van een verdediger in dit geval.Het is ongeloofwaardig als je blijft herhalen dat je tevreden bent als zelf de analisten zeggen dat je verdediging slecht opvalt.Keer op keer te laat of gatenkaas, erger mij dood aan Beugesdijk met zijn 20 tikkies terug,schaam me dood en dan voetbal ik niet eens bij ado.Maar ik ben nu ook van overtuigd dat Steijn moet opstappen en desnoods Fraser het voorloopig overneemt, want ik begrijp steijn zijn wisselbeleid ook niet meer.Geef Esajas een kans ,speelt in het tweede beter dan meneer (kap) cabral laat zien en begin met zuiverloon voor beugelsdijk.Ik ben helemaal ziek!!!
Zondag 25 augustus 2013 om 09:01 uur

adriaan

Een groot voetballer zei eens, als je wil scoren moet je naar het doel van de tegenpartij toe. En wat doet ADO, die spelen naar hun eigen doel, het is werkelijk een schande dat er zo gevoetbald wordt met een bijzonder zwak duo achterin. De talenten zitten op de bank of zijn uitgeleend aan FC Dordrecht, wat een technisch beleid zeg. En het publiek maar veel geld betalen voor een kaartje en het bestuur maar klagen over de terugloop van publiek, je moet wel iets bieden bestuur en geen wanprestatie vertonen, succes met het zoeken naar een nieuwe coach, maar dan wel een van naam. Die automatisch gezag heeft bij de spelers.
Zondag 25 augustus 2013 om 07:49 uur

Tja

Onmachtige coach laat team verzuipen door zwak centrale duo te blijven opstellen, terwijl er betere spelers zijn gehaald.
Supusepa is geen linksback, rendeert beter als centrale verdediger, heeft inzicht en kan opbouwen.
Weer een schandalige vertoning.
Een redelijke selectie geleid door een zwakke coach is vragen om degradtie.
Een compleet team kan je niet voor 1 september vervangen een coach wel.
Zondag 25 augustus 2013 om 01:48 uur

corsto

Echt te schandalig voor woorden.
Wat een speelwijze heeft die Steijn zeg.
Het word tijd voor een nieuw fris gezicht voor de groep.
Kwaliteit zal er heus wel zijn,maar laat het team eens gewoon voetballen en dan vooral naar voren.
Maar dat word al weken geschreven of de forums.
En er word al ruim 1 jaar hetzelfde gespeeld en nu hebben we het geluk van vorig jaar niet meer(behalve vorige week dankzij Swert)
Dus word het tijd om het roer nu echt te gaan omgooien en een andere trainer aan te stellen die durft te voetballen.
Dus Steijn pak je koffer lekker in en ga eerst een amateur ploegje doen.

Zaterdag 24 augustus 2013 om 23:48 uur

adotiel

Pijnlijk!! Op papier een redelijk elftal ? Gewoon realistisch blijven svp.
Het is kwalitatief op feitelijk elk onderdeel niveau onderkant Eredivisie.
Dit wordt een heel moeilijk jaar om kopje boven te blijven, helaas maar m.i. de realiteit. Dus: voorlopig voetballen met inzet voor lijfsbehoud.


Zaterdag 24 augustus 2013 om 23:44 uur

grijze gek

85% echte supporters?? volgens mij zater er minder dan 50% in het stadion .....waarvan 25% met een vakantieveiling kaartje van 5 euro p.p
Zaterdag 24 augustus 2013 om 23:31 uur

ketelbinkie67

verdomd slechte wedstrijd, ik heb geen 1 vloeiende aanval gezien. We hadden zelfs met 0-6 kunnen verliezen. Wordt tijd dat de mentaliteit a la "Haagsche Bluf" weer eens terug komt, want als we zo blijven spelen eindigen we op de 17/18e plek.. SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!!!

1 klein lichtpuntje: desondanks bleven zo`n 85% van de echte supporters achter hun ploeg staan.

Voor diegene die eerder het stadion zijn uitgegaan, blijf voortaan lekker weg want aan jullie hebben wij niks....
Zaterdag 24 augustus 2013 om 23:26 uur

RF

Beugelsdijk en Wormgoor beide ongeschikt om te spelen tegen bewegende spitsen en diepgaande middenvelders. Beugelsdijk bij 0-1 met z`n 90 kilo als n pupil opzij gezet....waarom Supi niet op plek van TB...? Hij id iig wendbaar...?!

Zo gaan we veel doelpunten tegen krijgen als trainers v tegenstanders gewoon slimmer zijn en onze technisch onbekwame centrale duo zo simpel de baas zijn.

Portemonnee trekken en Kum terug, nu!
Zaterdag 24 augustus 2013 om 23:03 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24