Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Ook Kieft krijgt geen contract


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 juli 2007 7 reacties
Na Sam Hurrell krijgt ook Robbin Kieft geen contract bij ADO Den Haag aangeboden. De spits kon zich niet onderscheiden tijdens het trainingskamp.

Peter Hofstede: "Robbin heeft specifieke kwaliteiten, maar gezien zijn conditionele achterstand ten opzichte van de groep is het voor hem de afgelopen dagen moeilijk gebleken zich voldoende te onderscheiden. 

Kieft blijft wel tot het eidne van het trainingskamp bij de groep. "Maar we hebben besloten hem geen contract aan te bieden." Aldus Hofstede.

Lees meer over

Reacties

joop

@ fcdh 
De tijd gaat snel! Kolkka is al weer twee jaar geleden. Een enkele keer zit het mee. Ter herinnering: onze last minutes van vorig jaar zijn onze winkeldochters Bosschaart en Knopper. Boven de sterkte aangetrokken, zoals is gebleken.
@ Zucht
Het uit elkaar drijven van een kudde koeien is al moeilijk, een groep mensen verspreiden gaat alleen met geweld. En geweld pas je als ondernemer niet toe op je trouwe klanten. De drempels  moeten bij ADO omlaag in plaats van omhoog. 
Ik zou in mijn nieuwe huis begonnen zijn met een generaal pardon, iedereen een herkansing en duidelijk maken waar het om gaat. Ook tevoren aangeven wat mag en wat niet mag plus de sancties. Dan mag je rekenen op sociale controle en steun van de massa. Nu is er verdeeldheid en iedereen passief.
Met de moderne controlemogelijkheden kun je wangedrag feilloos registreren maar dan moet je wel de ballen hebben (en de steun van de overheid en de media)om de sancties toe te passen.
Iedereen die de Teleac cursus psychologie heeft gevolgd kan het weten. Ringeling ook dus.

 
Zaterdag 21 juli 2007 om 12:21 uur

fcdh

joop 

kolkka was een mooie lastminute aankoop ;)
Zaterdag 21 juli 2007 om 10:40 uur

Zucht

@Arthur, Joop en ADOsexual: 3 wijzen uit het Westen (en dat zeg ik zonder sarcasme); Klinkt goed allemaal, maar kunnen jullie het bestuur ook nog ff van advies dienen over het idiote toegangsbeleid. Vakken NOP zullen nagenoeg leeg blijven, supporters met een schone lei (en jaren een SCC in het Zuiderpark) die dispensatie voor die vakken aanvragen, krijgen die niet omdat ze geen 55+ zijn, geen kind in hun groep hebben of in ieder geval geen familie zijn. Die supporters kunnen nu alleen nog achter het doel of op een zijvak gaan zitten want Q zit nagenoeg vol. Hierdoor zijn er velen die dan maar een CC nemen en die je dus niet vaak meer zult zien. Ze houden de verkeerde mensen buiten en nieuwe supporters staan ook niet te trappelen met die prijzen in de JL!
Zaterdag 21 juli 2007 om 08:29 uur

ADOsexual

Mee eens, en ik denk dat we alles op alles moeten zetten en ongeslagen kampioen moeten worden, we MOETEN meteen weer promoveren, dus eerlijk gezegd denk ik niet dat we teveel onervaren spelers in moeten passen. Ik weet het, dat is haaks op wat ik eerder gezegd heb. Achterin was het om te huilen, daarom idd maar op safe gaan spelen, dus mét Tex. Bosschaart was een ramp als linksback, maar omdat we voor die positie toch een hiaat hebben in de selectie moet hij daar maar wederom gaan spelen, en zodra hij ook maar IETS doet dat niet in het belang is van het team (kaarten, overtredingen, stompzinnige acties e.d.) moet Vloet `em meteen de heide over trappen. Bosschaart... het moet maar, want dit jaar wordt het jaar van de waarheid, dus geen jonge hond op die plek aub. We MOETEN meteen promoveren, ongeslagen kampioen. Als we niet promoveren dan is het denk ik definitief afgelopen met FCDH.

3-4-3 ruit

Postma;

Rijaard, Tex (C), Bosschaart;

Ranko, Schwiebbe (c.m.), Hakansson (a.m.), Coster;

Verhoek, Hoogendorp, Cornelisse

WIJ maken het spel, WIJ hebben balbezit, wij spelen op HUN helft, ZIJ passen zich maar aan onze speelwijze aan. WIJ zijn Den Haag.

En GEEN SECONDE verslapping van de discipline, doodstraf op verzaken. Vloet moet genadeloos gaan regeren. Geen stap achterwaarts tolereren. Hij moet echt óp de spelers zitten. Zo irritant dat we geen `Cor Lems` in de ploeg hebben...
Schuim op die bekken en naar vóren voetballen, in alles! Je gaat AANVALLEN, VOORUIT verdedigen op buitenspel in een halve cirkel, verzorgd voetballen, 1x raken, goed positiespel enz. etc.
Den Haag moet weer een absolute Angstgegner worden. Dat betekent kortweg ELIMINEREN van al die eerste divisie tegenstanders, elke wedstrijd winnen. Ze helemaal wegspelen. KAMPIOEN moeten we worden. Het wordt tijd dat ze ons weer serieus gaan nemen ipv als het zwarte schaap van de eredivisie blijven zien. Promoveren en er ook in BLIJVEN. 

Ben heel benieuwd hoe dit seizoen gaat lopen.. Ik heb vertrouwen in Vloet, al zou ik zelf iets andere nuances aanbrengen op tactisch gebied. Maargoed, hij is de trainer en niet ik.
Zaterdag 21 juli 2007 om 01:03 uur

Joop

Ook ik denk dat Vloet met deze selectie ruim voldoende heeft om kampioen te worden. Wij hebben als enige club in de 1e divisie een full-profselectie, waar anderen (RKC in mindere mate) het alleen moeten doen met semi-profs aangevuld met amateurs. Met een trainer als Vloet (geen luie slapjanus!) moeten we direct kunnen promoveren, want hij zal geen genoegen nemen met minder.
Het probleem zit net als de afgelopen jaren in de belabberde scouting en de belangen van managers, die de clubs op het laatste moment nog iets in de maag willen splitsen. Als je volgend jaar denkt te promoveren moet je NU AL daarop voorbereiden en de scouting daarop richten. Arthur heeft gelijk: alles watr nu nog naar een andere club kan is of ABSOLUTE top, waar dik aan kan worden v erdiend  of, zoals in ons jachtgebied, afval. Denk eens na: wat hebben de last minute aankopen van vorig jaar ons gebracht? IKn elk geval een hoop ellende, degradatie en een exploitatietekort. En dan kun je er nu niet eens vanaf, omdat ze hun hoge salaris alleen maar bij on s kunnen verdienen.  Goed gezien Arthur, zit jij soms in de oppositie?

Vrijdag 20 juli 2007 om 19:43 uur

Henk

Prima gesproken, Arthur. Helemaal mee eens.
Vrijdag 20 juli 2007 om 17:18 uur

arthur

Al die proefspelers de hele tijd pfff! En dat gaat al een jaar of drie zo, van begin tot eind van het seizoen, om stapelgek van te worden! Echte directe versterkingen daargelaten levert `t ook maar zelden wat op, sterker nog, die proefspelers pikken alleen maar speeltijd van de jongens die we al hebben en waar we het maar gewoon mee moeten doen en het kost alleen maar langer voordat de basisploeg er staat en ingespeeld is. Als de competitie begint moet de ploeg topfit zijn en er meteen helemaal staan, niet na een maand of zelfs maanden later. Kom op, Vloet, en Hofstede, maak nou niet dezelfde fout als onder Adelaar! we hebben inmiddels zat spelers, echte toppers lopen heus niet meer vrij rond (en lopen trouwens sowieso ook niet bij ons), maak iedere speler die we al in huis hebben nou gewoon iets beter (Verhoek bv.), kies een tactiek en speelstijl die aansluit bij de selectie of tenminste bij de as van de ploeg (Postma-Teixeira-Bosschaart-Knopper-Hogendorp), zorg voor minimaal 100% inzet en beleving, wie weet wordt het dan nog wat dit seizoen...
Vrijdag 20 juli 2007 om 15:57 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25