Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Ook Tininho gaat ADO Den Haag verlaten


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 juni 2007 24 reacties
Naast Delorge, Elia en Kolk is Tininho de vierde speler met een doorlopend contract die ADO Den Haag gaat verlaten. De Braziliaan gaat naar alle waarschijnlijkheid op cyprus verder voetballen.

Club Achter de Duinen ontving de tip dat de speler is inmiddels rond is met de club AEK Larnaca. Tininho heeft een contract van twee seizoenen getekend. Bij Larnaca heeft hij gezelschap van Jatto Ceesay, Azubuike Oliseh en Raymond Victoria. Donny de Groot speelde het afgelopen seizoen ook voor de club die uitkomt in de A Divizion, maar verhuist deze zomer naar het gepromoveerde De Graafschap.

Als beide clubs ook overeenstemming bereiken, zit Tininho`s avontuur in Den Haag er al naar een seizoen op. De speler kwam vorige zomer transfervrij van NEC over. Doordat Konstantinos Loumpoutis langdurig geblesseerd raakte, diende de middenvelder vooral als noodverband op de linksbackpositie. De Braziliaan speelde in totaal 23 competitiewedstrijden, waarin hij twee penalty’s benutte.

Lees meer over

Reacties

ADOsexual

Ik neem aan van wel, als het maar geen huurlingen zijn die je daarna weer in mag leveren en waar we dusa echt geen moer aan hebben want dan ben je aan het einde van het jaar weer helemaal terug bij af.
Het belangrijkste is dat ze er in slagen om alle mafkezen eruit te filteren, want er is geen sponsor die de goede naam van het bedrijf aan ADO gaat verbinden zolang de raddraaiers er niet permanent uit gezuiverd zijn.

Zondag 10 juni 2007 om 15:48 uur

Stoyanov

Da`s waar. Maar ik denk dat ADO zich nog wel gaat roeren op de transfermarkt. Komt goed.
Zondag 10 juni 2007 om 00:55 uur

ADOsexual

idd, Bosschaart linksback, daar ben ik ook voorstander van, omdat je met Rijaard en Bosschaart dan 2 fysiek sterke mensen achterin hebt. Maar Bosschaart brengt ook steeds het hele team in gevaar..... :S Beter halen ze gewoon een echte, van nature linksback en als het ff kan ook een half. Dan zie ik geen problemen meer want je kunt keurig 3-4-3 gaan spelen zo. De rest is namelijk al in huis. Hoe je blessures (Hakansson, Knopper) en schorsingen (Rankovic, Bosschaart, als `ie blijft) op gaat vangen....??
Zondag 10 juni 2007 om 00:08 uur

Stoyanov

Dan zet je Bosschaart linksback.

en wat die blessures betreft...dat is heel moeilijk te controleren. als je volhoudt dat je pijn hebt; wat dan?
Zaterdag 9 juni 2007 om 21:29 uur

ADOsexual

Uhm... Stoyanov,

Teixeira is een linker stopper en geen back. En een rechtsback hebben we al [Rijaard]. En waarom halen ze Teixeira??? Ik heb liever dat Kum een kans krijgt!

 

Blessures een mentale kwestie? Dat zou de medische staf toch wel controleren?? [of je nou echt een blessure hebt of niet].

Jungschläger acht ik niet waarschijnlijk..

Zoals het er nu naar uit ziet hebben we echt een probleem, want je kunt 3-4-3 noch 4-4-2 spelen. Er MOET versterking bij voor op de linkerflank. De prioriteit ligt bij een linksBACK. Die rechter stopper is van secundair belang want je kunt toch geen 4-4-2 spelen omdat de enige optie voorin Verhoek-Hoogendorp-Coster is, en je gaat gewoon NIET achterin met 4 man vlak het in je broek staan doen op positie. Je gaat NAAR VOREN voetballen, dus ook naar voren verdedigen: in een laatse man (Kum)-voorstopper/libero (Schwiebbe) combinatie, met backs (op rechts Rijaard) aan weerszijden, spelend op buitenspelval, en niet op positie. Einde statisch verdedigen vlak voor je eigen goal, aanvang naar voren voetballen! And do not even hesitate to take but one step backwards ;)

Zaterdag 9 juni 2007 om 01:05 uur

Stoyanov

Er komt heus wel versterking hoor. Tis nu vakantietijd en de transfermarkt gaat zich nog wel roeren. wat dachten jullie van Jungschlager??? RBC is op sterven na dood en daar kan misschien nog wel het 1 en ander geshopt worden...wie zal het zeggen?
Ik heb goede hoop. 
Dat spelers vaak geblesseerd zijn kan ook komen door mentale kwesties. Als een team niet lekker draait ben je gauwer geneigt om je ziek te melden.
Ik denk, als het eenmaal lekker loopt, dat spelers die vorig seizoen vaak geblesseerd waren nu wel bereid zijn om de pijn te verbijten...ze willen immers ook deel uitmaken van het succes (?).
Dat Hakansson niet goed genoeg is betwijfel ik. Ik denk dat hij voor eerste divisieniveau meer dan goed genoeg is.
Problemen met linksback worden opgelost met Texeira. Rechtsback komt ook heus wel goed.
ADO houdt immers flink wat salariskosten in de knip met het vertrek van enkele "toppers" (lamenielachuh).
Er zal beslist wat afgelost gaan worden op de schuld, maar ik ben er zeker van dat er gekocht of gehuurd gaat worden, en dat er gezocht gaat worden naar transfervrije spelers.
Denken jullie nou echt dat de club naar de klote gaat?
Vast niet...wie moet er anders in die mooie tempel gaan spelen? Haaglandia???
Een beetje positief jongens!
Vrijdag 8 juni 2007 om 20:13 uur

ADOsexual

Tininho is zeker goed, als `ie z`n dag heeft, maar zijn handelingssnelheid en zo liggen echt tergend traag. Slome Zuid-Amerikaan, dat soort lui moeten we niet hebben. Geef mij maar een paar Schotten en Zweden erbij of zo. Die verzaken ook niet. PLEASE gewoon GEEN Zuiderlingen meer halen.

Jesper en Richard zijn zeker vaak geblesseerd, waar zou dat aan liggen? Blessuregevoelig of doet de medische staf iets niet goed? Al staat Knopper natuurlijk wel bekend om z`n blessuregevoeligheid :S

Tsja, wie moet je dan hangende spits zetten? Rankovic kan zeker op die plek uit de voeten. Maar dan heb je weer verder niemand in huis die rechtshalf kan spelen, tenzij we weer terug naar 4-4-2 gaan (waar we geen fatsoenlijke rechter stopper voor in huis hebben).

Wat een puinhoop zeg.... :`( De selectie is gewoon echt niet in balans: geen half-middenvelders, geen rechter stopper (Saavedra en Martha zijn gewoon niet goed genoeg), geen linksback. Pffff. PUINHOOP. Ik denk dat Vloet echt een keuze moet gaan maken voor een te hanteren systeem, en vervolgens daarop aankopen verzoeken.
Vrijdag 8 juni 2007 om 16:21 uur

fcdh

ze hebben tog zo`n grote begroting nu ? en al die stomme lulverhalen van ze...

hakanson en knopper is samen nog niet eens 1 positie persoon !! ze zijn allebij altijd geblesseerd !!

ik denk dat vloet tog wel wat spelers erbij wil of niet ?? we hebben meer dan vorig jaar aan begroting dus ga er tog van uit dat de hele top van de eerste divisie word weg gekocht ! zo niet... dan falen ze weer met hun praatjes..

" we hoeven geen spelers weg te doen " aldus van der flapdrol 

tininho is misschien sloom, maar heb je ooit die harde pegels van hem gezien ? daar is bodde stront bij !! maarja bodde wou liever altijd alles nemen terwijl tininho 10x beter is in vrije trappen. voor de 1e divisie was tininho echt wel goed genoeg geweest hij had niet voor niets een basisplek bij NEC
Vrijdag 8 juni 2007 om 15:47 uur

ADOsexual

en Saavedra, Martha en El Moussaoui. Dan zijn al die prutsers weg.
Donderdag 7 juni 2007 om 20:04 uur

.

nu Bosschaart  nog weg
Donderdag 7 juni 2007 om 19:49 uur

hij gaat lekker

en dat is nummer 4 die weg gaat met een door lopend contract gaat goed van der pol!!!!!
Donderdag 7 juni 2007 om 19:47 uur

ADOsexual

was vergeten je kritiek op Hakansson te weerleggen: daarom is die positie ook dubbel bezet met Knopper.
ik vind gewoon dat je het nou eenmaal moet doen met de spelers die je hebt. er is geen geld, we kunnen niemand kopen. DUS ga je improviseren. Durf van het materiaal uit te gaan dat je hebt ;) [en niet wat je WILT hebben]
Donderdag 7 juni 2007 om 19:26 uur

ADOsexual

fcdh, wie wilde je dan neerzetten??? ik kijk gewoon wat er in huis is.. van Bosschaart is het irritant dat hij tegen kaarten aanloopt wanneer je net een beetje lekker in de wedstrijd zit, maar hij heeft WEL passie, iets wat je van de meeste spelers afgelopen seizoen niet kan zeggen..

 

er IS GEEN andere voorhoede mogelijk dan Wesley, Ricki en Nicky, want er is niks anders in huis!!!! roeien met de riemen die je hebt.

Donderdag 7 juni 2007 om 19:22 uur

mitchel-noord

hehe eindelijk hij is egt de langzamste speler van nederland nu nog boschaart,saavedra
Donderdag 7 juni 2007 om 19:17 uur

fcdh

adosexueal BOSSCHAART goed ?? laat me niet lachen!! is de meest slechte speler van heel het seizoen geweest... en hoe wil jij die voorhoede ?? met coster,ricky en verhoek ?? ricky heeft nog niks tot nu toe gepresteerd ! verhoek alleen maar geblesseerd... coster LEUK TALENT maar je kan moeilijk alles op hem bouwen !! ohh en hakanson... voor denhaag een heeeel erg goede speler, maar ook veelste veel blesures ! enige waar je wel gelijk in heb is dat Vloet het zelf wel weet
Donderdag 7 juni 2007 om 18:13 uur

ADOsexual

Damn... je hebt nou idd echt een probleem. Die hele linkerkant is op Coster na leeg. Hoe ga je dat invullen?? Bosschaart is geen verkeerde speler, maar heeft het ook gewoon niet helemaal, naja... Roeien met de riemen die je hebt. Het vertrek van Elia is geen ramp want je hebt Coster. Het wegvallen van Kolk is ook op te vangen door gewoon 3-4-3 te gaan spelen met Verhoek, Hoogendorp en Coster. Ik zie geen problemen voorin, alleen achterin en midden links :S Als je niks kan halen wordt het toch weer 4-4-2, kan niet anders. Maar dan heb je weer het probleem dat je geen rechtse centrale verdediger hebt :S. Shit zeg... ADO zit nou wel in de problemen. Er moet een linkshalf of linkscback bij, of een rechtsbenige centrale verdediger. Een van die twee, niet allebei, want het gemis van 1 van beiden is op te vangen omdat je dan op systeem kunt gaan spelen. Als die speler voor de linkerkant niet te vinden is dan moet er een rechtsbenige centrale man bij omdat Schwiebbe dan in de punt naar achteren op het middenveld moet spelen, als die linkspoot te halen valt speelt Levi in een soortgelijke rol, op 4 in een 3-4-3 ruit, met Kum als laatste man en Rijaard en Bosschaart aan weerszijden die als de tegenstander powerplay gaat spelen je stoppers worden. Kum en Schwiebbe zijn dan je vrije mensen. Rankovic sowieso op rechts, Hakansson hangende spits -die jongen is echt goed!!!-. Voorin zit het met Verhoek, Hoogendorp en Coster dik voor mekaar. Die linkerkant is nou het gevaarlijkste omdat 3-4-3 eigenlijk wel te preferen is. K`heb liever die flank in orde, dan een rechterstopper erbij. (Saavedra en Martha moeten weg, die zijn gewoon niet goed genoeg)

Maar de heer Vloet ziet dit ook wel ;) Daar heeft `ie mij niet voor nodig :P
Donderdag 7 juni 2007 om 17:40 uur

Midden-Oost

Hé dis weer goed nieuws. Goeie actie Hofstede ! Tininho was ook overbodig, Pascal gaat links half spelen en er komt een nieuwe links back. Ik ben zeer tevreden met wie er weg zijn, nu alleen nog Saavedra.
Donderdag 7 juni 2007 om 17:28 uur

skip

wie kan hier ballen misschien kunnen jullie spelen ze krijgen toch geen speler gratis want die geld dat ze krijgen van die speler die gaan toch in hun eigen zak.
 
Donderdag 7 juni 2007 om 17:00 uur

Joop

Ik wil niet zeggen dat ik het met jullie beoordelingen over vertrekkende spelers oneens ben. Er rest maar één vraag> hoe hebben de meesten van jullie voor aanvang van het vorige seizoen die spelers TOEN beoordeeld! Als ik me goed herinner gingen de meesten toen voor een kwalitatief goede selectie! Inderdaad, nu nog Bosschaart en Knopper vertrekken, maar dat zal wel een illusie zijn. Hun zaakwaarnemer zou ze moeten wegbrengen, maar ik verwacht niks van Jansen.... 
Donderdag 7 juni 2007 om 16:52 uur

Red

Bodde is ook al naar Swansea natuurlijk...

op zich vind ik het niet heel erg dat `ie weg is, maar dat betekent weer een positie die versterkt moet worden. Hmph.
Donderdag 7 juni 2007 om 16:45 uur

jajoh

krijgen we ook nog centjes voor toch??? ben blij dat ie weg is, langzame drolvoetballer....
Donderdag 7 juni 2007 om 16:44 uur

Max

Geen eerste divisie voetballer (ook geen ere trouwens).  Laat maar gaan.
Donderdag 7 juni 2007 om 16:35 uur

Rob2002

Laat ie vriend Bosschaart AUB meenemen! Als is het maar om zijn brood te smeren.
Donderdag 7 juni 2007 om 16:33 uur

Ooievaar

Mooi tegen die tijd dat hij op de andere helft was floot de scheidsrechter voor de rust of voor het einde. Scheelt weer een hoop salaris.
Donderdag 7 juni 2007 om 16:23 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24