Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

'Op de training nooit meer gelukt'


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 december 2023 Nog geen reacties

Nu is hij tweede doelman bij Fortuna Sittard, maar Luuk Koopmans wordt nog altijd herinnerd aan zijn doelpunt tegen Sparta.

 

Ook toen, op die koude oktoberdag drie jaar geleden, ging het om een bekerwedstrijd tussen ADO en de Rotterdammers. Zoals beide ploegen elkaar woensdag opnieuw in het toernooi treffen.

 

Met het hoofd scoorde Koopmans uit een corner van Bilal Ould-Chikh. ADO bekerde door en de keeper werd bedolven onder de reacties. ,,Zelfs radiostations gingen me bellen. En het filmpje ging natuurlijk helemaal viraal. Op dat moment weet iedereen even wie je bent'', blikt hij terug in het AD.

 

Een doelman die scoort is een unicum, maar bij ADO lukte het enkele jaren ervoor Martin Hansen ook al. Dat het geen makkie is, blijkt als Koopmans in de krant zegt dat het hem daarna op de training nooit meer is gelukt.

 

Bij ADO had hij het in zijn laatste maanden (als tweede keeper) niet meer zo naar zijn zin. Zelf had hij een nieuwe stap nodig en nu voelt hij zich senang in Limburg. Koopmans zegt in het artikel dat hij blij is dat het nu goed gaat met ADO.

Lees meer over

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie