Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Opstelling ADO tegen Heracles omgegooid


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 maart 2013 7 reacties

In de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Heracles gloort een basisplaats voor Ramon Leeuwin.

 

Ook Kevin Visser, Charlton Vicento en Rydell Poepoen mogen vermoedelijk vanaf het begin meedoen.

 

Trainer Maurice Steijn moet het een en ander omgooien vanwege blessures en griep.

 

Danny Holla en Santi Kolk hebben een kwetsuur aan de voet. Tjaronn Chery, Kevin Jansen en Dion Malone hebben griep. Het is onduidelijk of er iemand op tijd beter is.

 

Met mitsen en maren de vermoedelijke opstelling: Coutinho, Omeruo, Wormgoor, Beugelsdijk, Koppers, Leeuwin, Visser, Meijers, van Duinen, Poepon en Vicento (bron AD)

Reacties

TillValhall

@Tja

Ik begrijp jouw standpunt wel, maar ik zie dat toch anders. Als je het namelijk van een andere kant bekijkt zitten trainers als Hiddink, Advocaat, Adriaanse e.d. allang geroomd en lopen dus geen enkel risico. Die hoeven ook helemaal niks meer te bewijzen. McLaren en Ten Cate vind ik ook uitstekende trainers. Zij hebben niks te verliezen, en wij kunnen er alleen maar mee winnen. Een écht goede toptrainer weet ook wel van dit materiaal een winning team te smeden dat om plaats 5/6 meedoet. Omerou moeten wij zien over te nemen, wie dat gaat betalen (incl zijn fikse niet-EU speler salaris) is een andere vraag. Maar hij is naast jongens als Malone, Supa, Holla, Meijers en -in goede doen- Chery een goede basis waaromheen je zou kunnen gaan bouwen. Maar dan moeten ze natuurlijk niet spelers als Tano en Mendes weg doen!!!! Oelewappers...
Zondag 3 maart 2013 om 14:20 uur

Tja

@Tillvalhall

Niemand met naam durft dat nu aan, categorie 1 is zorgerlijk
Zolang er geen grote sponsoren zich aanmelden en we alleen maar kunnen verkopen om het hoofd boven water te houden, moet je roeien met de riemen die je hebt en dat worden er steeds minder.
De ratten verlaten dan het schip dat langzaam een prooi wordt van de golven.
Blub....blu....bl...b.......................................................
Zondag 3 maart 2013 om 02:26 uur

TillValhall

@Tja

Van Duinen speelt net als Poepon niks klaar zonder goede voorzetten. Die 2 kun je verkopen, hebben we niks aan zonder buitenspelers.

Trouwens, Hiddink stopt per volgend jaar en ziet zichzelf dan meer op de achtergrond functioneren. McLaren is weg bij Twente, Ten Cate is ook vrij. Als je nu niet een van die drie gaat bellen.... Verbeek zie ik het ook niet lang meer volhouden bij AZ, zijn ontslag is een kwestie van tijd. Zeker Hiddink is interessant, die is al zo ongelofelijk binnen, laat hem eens met ADO kennis maken en kijken of hij warm te maken is voor het technische beleid. Maar ach, hij zal wel naar De Graafschap gaan... En wij zitten met uitgerangeerde zuipschuiten zoals De Mos als informele technische adviseurs op afstand.... Dick komt toch ook niet??? Die kiest telkens voor multi-miljoenen contracten elders. Den Haag interesseert `em geen ruk. Wat wil die nou nog op zijn leeftijd en met zijn staat van dienst en dito bankrekening? Wanneer komt `ie Den Haag uit de brand helpen?? Hier wordt je toch helemaal doodziek van?! Nephagenees, net als Jol. Alleen Lex heeft écht een Haags hart, maar hij kan het ook niet, dat hebben we gezien..
Zaterdag 2 maart 2013 om 22:47 uur

Tja

Wie de jeugd heeft heeft de toekomst, maar dat mag je van een behoudende coach met matig tactisch inzicht als Maurice niet verwachten.
Poupon is de rem op de ploeg.
1e Helft 4-4-2 met van Duinen en Vicento.
En geeft de jeugd de kans in de 2e helft als Korte en Bakker inbrengen.
Als Leeuwin geen 90 min kan spelen probeer dan nog een jeugdige Broekhuizen, een noodzakelijke durf investment, maar beter dan laf/grijs ten onder gaan.
Zaterdag 2 maart 2013 om 19:53 uur

TillValhall

@MiG

Dat krijgen we ervan als er Tano`s en Mendessen worden gedumpd/weggedaan....

@DHFC070

Ik vind Leeuwin de kwaadste niet, maar hij heeft zooo lang niet meer gespeeld. Wij hebben het altijd moeilijk tegen Heracles. Een jeugdspeler is fitter en heeft meer wedstrijdrtime. Ik zou zeggen doe eens wat met Bakker (r-back), Broekhuizen (controlerende mid), Korte (spits) e.d. Om Visser kun je nu niet heen. Hij is op dit moment de enige beschikbare speler voor een rechtshalf type positie. Leeuwin zou het ook kunnen maar dan heb je alleen de linkerkant waar wat gebeurt. Alhoewel... Naja, je zou Elbers kunnen proberen.

Zoiets als dit ongeveer:

Coutinho

Bakker-Omerou-Supa-Koppers

Visser-Broekhuizen punt naar 8eren-Meijers punt naar voren-Elbers

Korte-Vicento

Gevaarlijk om meteen 3 nieuwe jongens in de basis te moeten inpassen maar wat heb je anders aan opties?... Van Duinen en Poepon brengen het niet, dat zijn spitsen die een goede voorzet nodig hebben om uit de verf te kunnen komen (Kolk en Chery niet, die zijn over de grond/het centrum/vanuit het middenveld te bedienen omdat dat nou eenmaal andere type spelers zijn). Dus geef bij gebrek aan alternatieven anderen maar eens de kans.

Jemig, je zult met de momenteel bedroevend magere opties maar tegen kaarten of blessures oplopen zeg... Ben benieuwd of er überhaupt wel 18 man voor de wedstrijd inschrijfbaar zijn! NOT
Zaterdag 2 maart 2013 om 18:22 uur

DHFC070

Met Leeuwin en Visser het sterkste middenveld in jaren ....
Mijn god zeg in de jeugd zal vast toch wel wat beters rondlopen.
Zaterdag 2 maart 2013 om 16:48 uur

MiG

Kevin Visser, als dat maar goed gaat
Zaterdag 2 maart 2013 om 14:55 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24