Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Opstelling geheim, maar Kalezic laat wel iets los


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 mei 2024 Nog geen reacties

In het Bingoal Stadion wordt zaterdagavond afgetrapt voor de tweede en beslissende confrontatie met De Graafschap.

 

Na de 2-3-zege in Doetinchem heeft ADO Den Haag een goede uitgangspositie in de return tegen de Superboeren. Een gelijkspel of overwinning is voldoende om door te gaan naar de tweede ronde, waarin de nummer zestien van de eredivisie de tegenstander zal zijn.

 

Mocht het ADO inderdaad lukken om de volgende ronde te bereiken, dan spelen de Hagenaars komende woensdag om 18.45 uur weer een thuiswedstrijd.

 

Maar zover is het nog lang niet. Eerst zal de ploeg van Darije Kalezic zaterdag vanaf 20.00 uur honderd procent moeten geven. Met welke formatie dat gebeurt en of Joel Ideho dit keer wel mag meedoen, houdt de trainer nog geheim.

 

Kalezic zei op een persconferentie tegen Omroep West dat de batterij van Ideho na terugkeer van zijn blessure nog steeds maar goed is voor één helft. De coach wil er niet op vooruitlopen of de linksbuiten vanaf de start alles moet geven om hem dan in de tweede helft te wisselen of dat hij wordt 'bewaard' voor in de tweede helft. ,,Maar hij is wel klaar om te beginnen.''

 

Qua fitheid van de gehele selectie zei Kalzic tegen Haagse Topsport dat hij over dezelfde spelers beschikt als in de wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen de Graafschap. Kürsad Sürmeli is op de weg terug. Maar het de vraag is of de aanvoerder het duel van zaterdagavond gaat halen.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie