Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`Overname ADO lijkt na Nieuwjaar af te ketsen`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

30 december 2014 17 reacties

Wordt het een climax of toch een anticlimax?


Nog twee dagen heeft het Chinese bedrijf United Vansen om 8 miljoen euro over te maken aan Mark van der Kallen om ADO Den Haag over te nemen.

 

Volgens VI volgt na de verstreken deadlines van 31 augustus, 15 september en 30 november op 31 december opnieuw een bepalende termijn. Deze keer lijken de beleidsbepalers in Den Haag er echter wél een streep onder te zetten.

 

'Ik heb de afgelopen weken steeds gezegd dat ik dit kalenderjaar niet meer openlijk ga speculeren, dus daar houd ik me nog een paar dagen aan', aldus Van der Kallen tegen het voetbalblad. 'Maar het is duidelijk dat we begin 2015 naar buiten zullen treden.'

 

De grootaandeelhouder wil er niet te veel over kwijt, maar duidelijk is dat hij al langere tijd helemaal klaar is met de handelwijze van de Chinezen. Keer op keer werd hem voorgespiegeld dat het geld spoedig op zijn rekening zou arriveren, maar telkens kwam hij bedrogen uit.

 

Inmiddels voerde Van der Kallen al gesprekken met andere geïnteresseerde partijen, en de kans is groot dat hij daar na het afketsen van de Chinese deal concreter mee aan de slag gaat, aldus VI.

 

Reacties

janvele

@Hmmmm
Het is denk ik een aderlating, maar ik ben toch blij met Fontein als directeur.

Geef eens aan wat Fontein heeft klaargespeeld? Inderdaad. Niets! Bla, Bla in optima Forma want dat is het circuit waar de man zich beweegt
Woensdag 31 december 2014 om 15:58 uur

janvele

@Mig,

Je vroeg mij hoe ik het supporter zijn van ADODenHaag beleef? Ik heb daarop geantwoord en zou niet weten hoe ik je verder kan (be)dienen.
Woensdag 31 december 2014 om 15:56 uur

Hmmm

Helaas.... Ik dacht ook dat het ook goed zou komen....
Maar de dag is nog niet voorbij! ;-)
Het is denk ik een aderlating, maar ik ben toch blij met Fontein als directeur.
Wel iemand die zijn best doet voor de club en er verstand van heeft volgens mij. Morgen nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Maar tijdelijk een paar spelers huren(Juventus?) totdat er echt meer duidelijkheid is.
Nog een half seizoen te gaan en er kan nog van alles gebeuren!!
Fijne jaarwisseling!!!
Woensdag 31 december 2014 om 10:11 uur

ruudje

Grote schade bij ado als het echt zo is geen tranfers dus geld vragen aan die peking eend.
Woensdag 31 december 2014 om 10:03 uur

pitbull

Wat is er gebeurd tussen het gesprek met Fraser en Fernandez. Hoor je niets meer over.Zal wel jammer vinden als hij naar NAC verkast. Die had je al gelijk binnen kunnen halen.
Woensdag 31 december 2014 om 07:12 uur

MiG

@jan: geloof niet dat je mijn vraag helemaal hebt begrepen...
Woensdag 31 december 2014 om 02:25 uur

Wes

Ik vrees dat vd. Kallen door de chinees en Fontein na 31 December nog steeds aan het lijntje gehouden zal worden omdat het gewoon lang duurt voordat chinese zaken rond zijn. Er is geen andere investeerder en contractueel zijn er boeteclausules die door de chinesen ingecalculeerd zijn. Als vd. Kallen ermee kapt is hij helemaal terug bij af alhoewel ik betwijfel of dit juridisch mogelijk is omdat er een overname zwart op wit is vastgelegd. We moeten oppassen dat ook in deze transferperiode geen versterkingen kunnen komen en een degradatie op de loer ligt. In dat geval zou janvele nog eens gelijk kunnen krijgen.
Dinsdag 30 december 2014 om 23:49 uur

janvele

@KaleHans
Hou toch op over Fontein. De man die nog steeds in de Chinees geloofd. De enige.

Sporen verdiend. Laat me niet lachen, kijk toch wat de man werkelijk heeft gepresteerd. Met ruzie vertrokken. En geef toch een keer toe dat ook jij er naast zat met je Chinees i.p.v. te proberen mij in een kwaad daglicht te stellen. KaleHans? De man die stelselmatig de werkelijkheid ontkent en de boodschapper kwalijk neemt dat hij de vervelende waarheid vertelt.
Dinsdag 30 december 2014 om 23:27 uur

KaleHans

Beste jan, Fontein is eindelijk is een directeur die voetbverstand heeft en jij brandt hem omdat hij op de komst van de chinees vertrouwd meteen af.
Wees is blij dat er eindelijk een echte directeur aan het roer van onze club staat, Fontein heeft zijn strepen bij andere clubs allang verdient.... en daarnaast weten wij met z`n allen niet wat voor gesprekken hij met Wang heeft gehad, of zat jij daar soms bij?
Je zou op z`n minst blij kunnen zijn met een man met voetbalverstand aan het roer bij onze club en met ons mee kunnen hopen op een langer verblijf van hem. Voor je het weet krijgen we weer zo`n HTM directeur, of Alrecon of wat voor voorgaande voetballoze bedrijven dan ook.
Misschien heeft Wang aan Fontein wel zulke dingen laten zien e.d. dat hij er echt (nog) heilig in gelooft??? Zelfs dat positieve stukje dat we aan dit hele verhaal minstens een echte goede directeur over houden is aan jou niet besteed.......
Dinsdag 30 december 2014 om 20:34 uur

janvele

@MIg
Kan jij mij dan één positieve zaak m.b.t. onze club aangeven na het tijdperk Bulykin/Verhoek? Ik heb zeker zaken gemist als ik jouw begrijp??!! Zo,ja dan is er nog iets leuks te melden m.b.t. onze Club. Echter ook jij kan NIETS verzinnen.
Na Bulykin/Verheok alleen maar verkeerd beleid in bestuur en in de Technische Staf. Ten slotte wilde die VDKallen zijn geld zeker stellen (zou ik ook doen) maar dan in zee gaan met Chinezen. Dan heb je wel erg weinig over voor de cultuur van onze Club. Tenslotte, die FONTEIN een onzin verkoper. Je zal zo`n man als directeur hebben. Volgens Fontein komt de Chinees echt.

Dinsdag 30 december 2014 om 16:08 uur

MiG

Ik vraag me idd af of er überhaupt wel andere investeerders zijn. Dus helaas zal ons cluppie wel weer gewoon blijven hangen in de marge van het betaalde voetbal. En aan het einde van de rit moeten wij, de supporters, dan maar weer blij zijn met handhaving. Over supporter gesproken:
@janvele: Bruggetje naar jou is dan snel gemaakt; kun je mij nou eens uitleggen hoe jij het supporter van DH zijn beleeft? Zit geen cynisme in mijn vraag, alleen nieuwsgierigheid. Als ik jouw constante negativisme lees (waar ik zo nu en dan ook wel weer om kan lachen) vraag ik me echt af waarom jij je sowieso nog druk maakt over DH. Waarom al niet lang de groen-gele deur
achter je dicht gesmeten?
Dinsdag 30 december 2014 om 13:26 uur

dick

Zoals gezegd : ADO Den Haag is meer dan een BVO , het is een cultuur.
En zonder naar te willen doen : een Chinese overname past gewoon niet !
Dinsdag 30 december 2014 om 13:16 uur

Ronnie

Ja klopt en ook veel te laat.
De spelers die nog een beetje betaalbaar zijn zie ik helaas allemaal naar de concurrenten gaan.
Koolwijk en Fernadez zouden toch prima bij Ado passen die zijn toch niet megaduur.
Dinsdag 30 december 2014 om 12:33 uur

KaleHans

Ik ben hier jan......... en inderdaad ik had er (net zoals v.d.Kallen en Fontein en nog een aantal anderen hier) vertrouwen in dat het toch nog goed zou komen.
Ik zou het jammer vinden als het niet door zou gaan, en wie weet waar het goed voor is. Misschien staan er wel andere/betere investeerders klaar om de boel over te nemen. Dat hoop ik trouwens wel want anders is de kans dat er echte versterkingen komen wel heel erg klein...
Dinsdag 30 december 2014 om 12:02 uur

janvele

Waar zijn Kale Hans en vele anderen die mij voor rotte vis uitscholden?! Overigens lees ik dat FONTEIN nog steeds positief is. Hij kent de Chinezen. Je zal zo`n man als directeur hebben aangesteld!! Van der kallen. Andere gegadigden. Laat me niet lachen. In zo/n verhaal van deze man trapt toch niemand meer.
Dinsdag 30 december 2014 om 11:56 uur

patje29

Roep ik ook al een tijd dat het niet doorgaat! Werd voor van alles uitgemaakt maar nu lach ik. Dan maar geen Chinees de club gaat toch naar de .... met dat afbraak voetbal. En over onze sfeerloze stadion en supporters nog maar te zwijgen.
Dinsdag 30 december 2014 om 10:58 uur

bennyboy1960

Hij had al veel eerder de stekker er uit moeten trekken. we zijn het lachertje van de eredivisie geworden. ben ook bang dat er in januari niet beoogde versterkingen zullen komen en de rest van het seizoen degradatie voetbal te zien krijgen
Dinsdag 30 december 2014 om 10:26 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24