Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Pinas: tijd om zelf klappen uit te delen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 maart 2019

Tegen FC Groningen werd een gele kaart tegen Shaquile Pinas ingetrokken.


Dat deed scheidsrechter Higler na ingrijpen van de VAR. ,,Het was ook geen overtreding van mij´, zegt Pinas tegen Haaglanden Voetbal.


,,Mahi gaf het ook al direct aan dat het zijn overtreding was. Hij zei nog wel tegen mij dat het niet bewust was en dat geloof ik.’’

Pinas vindt dat ADO het als als team niet verdient om zo weinig punten te pakken. ,,Zeker als je naar onze selectie kijkt.''


,,Ik hoop maar dat we tegen Vitesse goed terugkomen. Ik denk dat Vitesse een mooie graadmeter is om het incasseren van klappen te stoppen en zelf eens klappen uit te delen. Klappen in de vorm van scoren en punten behalen’’, aldus de verdediger.
 

Lees meer over

Reacties

KaleHans

Dan weet ik er ook nog wel een paar GroenGeelHart070, wat denk je van Goossens naar het middenveld i.p.v. Immers die ook hopeloos uit zijn doen is en Hooi gewoon op de zijkant!!! Of Goossens i.p.v. El Khayati en Rieder i.p.v. Immers. Muringer i.p.v. Meijers die week in week uit fouten maakt en laat zien dat hij te langzaam is.
Geef nu die jonge jongens maar is de kans, dat zijn jonge hongerige wolven die zich maar wat graag willen bewijzen.
Wij zien het vanaf de tribunes elke keer weer dat een aantal jongens het gewoon niet (meer) op kunnen brengen en hopeloos uit vorm zijn, Fons die heeft een heel andere bril op dan wij, hij ziet heel andere dingen........
Maandag 18 maart 2019 om 20:43 uur

Oudhaags

Ja mooi , ik roep al tig wedstrijden voor omzetting alleen Fons is doof.
Maandag 18 maart 2019 om 11:02 uur

GroenGeelHart070

Pinas i.p.v. de geschorste Kanon en nu Muringen/Polley als rechtsback opstellen. Pas als een middenvelder wegvalt komt Malone aan de beurt. Laat Lorenzen en Goppel er a.u.b. buiten want dat zijn verzwakkingen, geen versterkingen!

En dan Vitesse thuis: de spelers schuim op die bekken en wij als publiek 95 minuten lang met groot kabaal alleen maar aanmoedigen. Als het ze met 11 niet lukt om de 3 punten binnen te houden is de 12e man juist zo extra ontzettend belangrijk!
Maandag 18 maart 2019 om 10:46 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -