Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Politie pakt Legia- en ADO-fans op


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

14 juli 2011 52 reacties

 

De Litouwse politie heeft in Kaunas voor de wedstrijd tussen FK Tauras en ADO Den Haag in de Europa League 53 voetbalsupporters gearresteerd.

 

Volgens persbureau AFP kwamen van de 53 arrestanten er 43 uit Polen en tien uit Nederland, meldt Voetbalprimeur. De fans werden aangehouden voor zaken als agressief gedrag, dronkenschap en het lastigvallen van voorbijgangers, aldus een politiewoordvoerster.

 

 

De supporters van Legia Warchau onderhouden vriendschapbanden met die van ADO. Een groot aantal van hen vergezelden de honderden Haagse fans die met hun club naar Litouwen waren afgereisd.

 

De politie had vooraf al aangekondigd een zero-tolerance-beleid te hanteren en dus bij het minste of geringste te zullen optreden. Er was ook politie uit Den Haag en Polen.

 

 

Tijdens de wedstrijd waren in het stadion veel ME’ers op de been. Maar die konden – ondanks wat vuurwerk dat van de tribunes werd gegooid - ontspannen toekijken.

 

 

Lees meer over

Reacties

Supporter070

Voorburg-Noord

 

Gelukkig! jij bent dus ook geweest en kan net zo als ik oordelen over het hoe en wat. JE HEB HELEMAAL GELIJK. Het is wat onze groep betreft 1 groot feest geweest 3 dagen lang met alle ADO supporters.

 

Wat jij schrijft of het gedrag van Polen eerder gebeurd in Kaunas dat was de reden van het zero tolerance beleid. En wat mij betreft prima.

 

Jammer dat we nu naar Cyprus moeten.

Maandag 18 juli 2011 om 19:32 uur

Voorburg-Noord

Volgens mij gaat het hier om 53 uitgeschreven bekeuringen en niet om arrestaties.  Bekeuringen voor baldadig gedrag & dronkenschap maar ook voor het lopen in ontbloot bovenlijf.  Allemaal niet zo heel schokkend, maar gezien de problemen die poolse supporters enige tijd geleden in Litouwen hebben veroorzaakt was het zero-tolerance wel begrijpelijk.  In het centrum van Kaunas bleef het daarom vóór en na de wedstrijd in ieder geval heel gezellig.

 

Alleen bij en in het stadion was de sfeer minder omdat enkele met name poolse leeghoofden de politie af & toe met vuurpijlen bestookten.  Pas na de wedstrijd is er bij het stadion heel even ingegrepen, maar haagse supporters hebben in het centrum tot in de kleine uurtjes gewoon een feestje kunnen vieren.   Overigens hebben ook de meeste poolse supporters zich normaal gedragen.

 

Al met al een zeer geslaagd uitje met een klein smetje.  Dat smetje wordt in de pers zoals gewoonlijk weer lekker opgeblazen, maar ja....niets schrijven verkoopt nou eenmaal niet.

 

 

 

 

Maandag 18 juli 2011 om 17:26 uur

Oshidashi

@Bjorn Wat een bullshit met je vampierengelul en dat ik niet meer bij ado moet komen kijken. Doe gewoon relaxt man. Ik zeg enkel dat ik van bommen houd, waaraan ik wil toevoegen dat dat idd wel verantwoord moet worden afgestoken. Het zijn echte sfeermakers! Ik vind het zo jammer dat iedereen, de FIFA/UEFA voorop er zo'n probleem van maakt. Als het verantwoord wordt afgestoken is er geen probleem mee lijkt me toch? Bijv. vanuit de supportersorganisaties ofzo.

 

En de supporters van de club mogen toch best nog een beetje militant blijven? Bjorn en ADOSUPPORTER zijn zo extreem negatief. Er is altijd een middenweg jongens, het is niet zo zwart wit. In het Haagse hart zit en zal altijd iets rebels zitten. Zolang je anderen en de club daar niet tezeer mee schaadt vind ik dat prachtig en moeten we dat denk ik koesteren. Zie trouwens ook de Heilig Gras uitzending waar dit onderwerp door o.a. Jol heel genuanceerd wordt benaderd. Dat woord zocht ik trouwens, er is bij jullie een totaal gebrek aan nuance en een overvloed aan kortzichtigheid!

Zaterdag 16 juli 2011 om 23:46 uur

slain

Voortaan FC DEN HAAG EEEEO!FC DEN HAAG EEEEO! door dat poolse liedje heen schreeuwen met z'n allen.

 

Ik wil niks met die lui te maken hebben en dat is al jaren zo.

Zaterdag 16 juli 2011 om 19:37 uur

Der Rudy

Supporter 070@ Ben blij te lezen hoe het echt in elkaar zit. De schuld ligt dus kennelijk bij die tegenpolen. 

 

Polen is een tweede wereld land en lopen in alles achter bij West Europa. Ze hebben daar nog niet in de gaten dat rellen zo tachtiger jaren is en is dat een wedstrijd bezoeken een feestje moet zijn.

 

Misschien moet iemand ze dat maar eens gaan vertellen. Wie spreekt Pools ?

Zaterdag 16 juli 2011 om 19:33 uur

farlito

070,

Helemaal mee eens, optieven met die polen en hun zogenaamde     fc den haag hart.

Wordt er ook moe van om iedere wedstrijd legia warshawa te horen.

Wat heb dat godvere nou met fc den haag te maken!

Dus lekker opzouten met die polen.

 

Zaterdag 16 juli 2011 om 14:26 uur

Supporter 070

Ik ben net terug uit Kaunas. Ik zal jullie vertellen dat het daar 3 dagen lang feest is geweest onder en met de supporters uit Den Haag. Bijna allel ADO supporters hebben zich al die dagen geergerd over die Polen. Die zijn 24 per dag lam en staan stijf van pillen.

 

Al het vuurwerk wat is gegooid kwam uit hun vak. Voor de wedstrijd was er een incident op een plein waar uitsluitend Polen bij waren betrokken, voor de wedstrijd een biertentje leeg geroofd en dat ook door de Polen. En ja, hoe komt dat vuurwerk binnen, vooraf werd je goed gefouilleerd en toch kwam het binnen, maar als je erbij was had je kunnen zien hoe! stadion lag in een park en er waren 1000 en 1 mogelijkheden om het binnen te krijgen. De aanwezig Nederlandse politie sprak alleen maar lof over ons ADO fans. Dus niet zeiken maar zorgen dat het een Haags feestje blijft in Europa ipv een Poolse baggerbende. Laat die mongolen maar lekker in Polen blijven.

Zaterdag 16 juli 2011 om 13:17 uur

farlito

Is het niet een beetje een pijnlijke gedachte dat onze harde kern nu geregeerd wordt door een paar polen.

vroegah hadden we dat nooit toegelaten.

Ik ben nog steeds trots op m,n cluppie, maar om op een tribune te gaan staan en m,n eigen onderdanig te stellen aan een paar polen, van z,n levenslang niet.

Zaterdag 16 juli 2011 om 12:58 uur

@ uit de achterhoek

@jajaja;

 

ik denk dat jij beter je smoel effe kan gaan spoelen. ik heb bijna de hele dag in kopenhagen gestaan op het vliegveld omdat het KNMI een weer alarm had afgegeven en ik daardoor de aansluiting van mijn vluchten miste om in het stadion te zijn en onze jongens op de juiste manier te steunen. dat grapje kost me ruim €300 maar mij hoor je verder niet klagen, sukkel.

 

Als jij dat vuurwerkgelul en arrestaties goed praat dan ben je eicht de grootste sukkel die zichzelf als supporter aangeeft. en kreten als teletekstsupporter zal ik maar helemaal niet gebruiken want daarmee zluit jij jezelf aan bij het groepje hersenlozen.

 

Ik ben harstikke trots op onze jongens dat ze met 10 man tegen deze ploeg, die nog negatiever speelt als de Graafschap, 2-3 hebben kunnen winnen. Echt complimenten !!!! Maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds vind dat er teveel jongens, die zeggen dat ze hagenees zijn, zich misdragen en dat dit schadelijk voor onze club is.

 

Dus jajaja koppie dicht man en volwassen worden !!!!

Zaterdag 16 juli 2011 om 10:42 uur

@peterdh070

Doe maar weer net alsof er niks gebeurt is. Dat kennen we al jaren.

ADO begint eindelijk van het imago van rotzooiclub van zich af te werpen, zijn er weer een stel hersenlozen die hun jaarlijkse uitje combineren met een Europeese uitwedstrijd van ADO.

Hebben wij weer.....

Vrijdag 15 juli 2011 om 20:29 uur

@ mink

heb geen bril nodig om te zien dat er wel veel bommetjes werden gegooid ,maar niet zo ernstag dat de wed stil gelegd moest worden of iets ,dus dat gejank van sommige vind ik negatief ja ,terwijl ze wel daarzo onze clup steunen en zingen ,en ook omdat ik weet van me broer dat ze voor wildplassen gearesteerd werden ,en dan geld aan de wouten geven en weer los.mogen ze blij zijn dat er geen rellen door gekomen zijn ,want je word toch ff opgelicht.maar volgen jullie nou maar verder de wet en t boekje van zeist,komt alles weer op ze pootjes terecht

Vrijdag 15 juli 2011 om 19:41 uur

eddy

voor de rest is alles goedgegaan na de wedstrijd,zelfs zonder hekken.

dus wees eens positief!

Vrijdag 15 juli 2011 om 19:26 uur

Richard2

Slechte zaak, al dat vuurwerk. Het loopt waarschijnlijk met een sisser af.

Gelukkig dat we dit niet zo vaak meer meemaken en hopelijk was dit ook de laatste keer. Laat degenen die de vriendschapsbanden met de Polen onderhouden ze eens goed duidelijk maken dat dit onze club alleen maar narigheid bezorgt en als ze vaker van plan zijn dit te doen ze gewoon thuis moeten blijven.

Smetje op een mooie dag maar laten we hiervan leren. Ik zie goddank weinig mensen hier die het allemaal weer bagataliseren, zoals vroeger. Ook hierin zijn we op de goede weg!

Op naar Cyprus (veel te ver voor die Polen)!

 

Vrijdag 15 juli 2011 om 19:26 uur

Mink

@od, ik zou die roze bril nu toch maar eens afzetten. Je ziet alleen maar wat je wil zien en je hoort alleen maar wat je wil horen. Probeer eens wat aan algemene ontwikkeling te doen en ook eens naar anderen te luisteren. De wereld draait niet alleen om jou. Denk er eens over na.

Vrijdag 15 juli 2011 om 18:03 uur

od

vind dat de jongens in kaukus zich goed gedragen hebben ,op een wat bommetjes na,maar dat doen we allemaal wel is met vuurqwerk gooie toch?? geen spreekoren ,iedereen zat op ze eigen stoel ,niemand t veld op,geen stenen naar andere vakken gegooid,geen passanten verkracht,geen bus gesloopt enz enz .wat is den haag toch vooruit gegaan in 10 jaar.maar die paar bommetjes kan echt niet .moes me hond weer zo,n oud en nieuw pilletje geven,en t gehoorapparaat van me oma moes van 8 naar 3.RESPECT VOOR DE DE HAAG SUPPORTERS!!!

Vrijdag 15 juli 2011 om 17:14 uur

Der Rudy

Heb gisteravond in Texel de wedstrijd zitten kijken. In een bar hadden ze ere divisie live aan staan zodat ik niets hoefde te missen. 

 

De wedstrijd zelf was niet zo spectaculair, maar de vele knallen waren heel duidelijk hoorbaar. En als dan onze Immers naar het publiek loopt om zijn doelpunt met z'n broertje en andere supporters te vieren, wordt naar hem gericht vuurwerk gegooid. Door eigen fans nota bene !

 

Het zal duidelijk zijn dat ik me daar diep voor schaamde. Wat een slechte reclame voor onze club.

Vrijdag 15 juli 2011 om 17:06 uur

@ uit de achterhoek

Ik ben al ruim 30 jaar fanatiek supporter van Den haag en ik stoor me al ruim 30 jaar aan die hersenloze die nog steeds denken dat er voor hen andere regels gelden als het gaat om vuurwerk e.d.

 

Op deze manier wordt alle energie die er door de club in imagoverbetering is gestopt met één wedstrijd om zeep geholpen. Bedankt, zogenaamde supporters. wat een stelletje eikels.

 

Ik hoop dat het bestuur de benodigde maatregelen treft en ervoor zorgt dat dit soort idioten niet meer welkom zijn binnen het stadion. Zowel in Den Haag als bij uitwedstrijden.

 

Verder een prima resultaat van onze jongens, wat normaal gesproken volgende week goed moet worden afgerond. Ik hoop dat het dan wel goed gaat, want een boete kan er alleen maar toe leiden dat het aantrekken van eventueel Boelykin onmogelijk wordt.

Vrijdag 15 juli 2011 om 15:48 uur

Back from Kaunas

@ 010fan  Is onze volgende tegenstander soms vrienden van jullie? Zie dit filmpje en luister naar het nummer!

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=lye0JpKe1ww&feature=mfu_in_order&list=UL

Vrijdag 15 juli 2011 om 15:22 uur

ADO Supporter

@ Ikkuh  Ik bedoel daar mee je aan de regels houden willen die gasten,maar zelf doen ze dat niet. En ik beticht niet iedereen maar dat kleine groepje hersenloze! Die partij wil orde en gezag in nederland,maar een groot gedeelte van hun aanhang is zelf tokkie! En ze komen vooral,diegene uit den haag en omgeving, van ADO tribune.

 

@ Eddy Het gaat er niet om dat vuurwerk erbij hoort, het is verboden door uefa,dus het hoort niet en trouwens het is ook verboden door KNVB!

Vrijdag 15 juli 2011 om 12:26 uur

@ SjonnieFC

En op welk niveau speelden we toen?

 

Het was niet af en toe; er is niet gereageerd op meerdere verzoeken om er mee te stoppen, dus kunnen ze een straf geven (hopen, dat ze dat niet doen). Eventuele kosten verhalen op de gooiers en een SVtje erbij.

Vrijdag 15 juli 2011 om 12:00 uur

PS

Nederland is het enige land waar supporters denken dat ze hun team steunen door (knal)vuurwerk af te steken. In andere landen zingen ze gewoon wat harder voor hun club. 

Vrijdag 15 juli 2011 om 11:56 uur

SjonnieFC

Allemaal zo dramatisch doen om paar bommetjes die zijn gegooit

die knallen horen er gewoon bij dat is den haag en ga nou hier niet lopen janken dat er paar bommetjes zijn gegooit

5 jaar geleden vondt iedereen het nog top dat er vuurwerk werd gegooit

en nou lopen jullie allemaal te zeiken..

pff   hoop dat ze tijdens de thuiswedstrijd ook bommetjes gooien

Vrijdag 15 juli 2011 om 11:52 uur

@henk

Ach Ach Henk doe niet zo dramatisch lijk wel of je er aan dood gaat.

Vrijdag 15 juli 2011 om 11:46 uur

TONH

volgens een kennis die in taurus zat of zelfs zit,...

komt het vuurwerk in ieder geval niet hier vandaan.

daar is het echter vrij in de verkoop te verkrijgen zegt hij.

als de uefa een voorbeeld wil gaan stellen,...nah dan word t leuk zeg.

mag je straks in je eigen stad niet naar een wedstrijd gaan kijken en spelen ze voor een leeg stadion,ach kost de club dat ff 2,5 ton?

ik heb begrepen dat het vuurwerk meer en meer werd afgstoken door de zgn poolse vrienden die een klein beetje....onder invloed waren van het een en ander?

 

Vrijdag 15 juli 2011 om 09:42 uur

ikkuh

@ado supporter   ik ben een normale supporter die dit ook afkeurd en ik stem ook PVV iets op tegen?vertel mij eens wat politiek hier mee te maken heeft?blijkbaar ben je toch niet zo slim???jij hersenloze!!!verderest fantastisch ado!! ronde verder,iets scherper spelen en je loopt zo over ze heen!!dit tauras moet thuis echt geen probleem zijn en die 20 tauras supporters zullen hier de schik van hun leven krijgen en dan bedoel ik natuurlijk vanwege de overweldigende sfeer die hierKAN hangen kom op supporters maak er een leuk avondje van zonder vuurwerk aub   dank u

Vrijdag 15 juli 2011 om 09:13 uur

Hermanos

Dat was dus na 24 jaar alweer bijna afgelopen voor ADO en niet door de spelers maar door onwaardige supporters. Natuurlijk was de meerderheid daar niet blij mee. De gevolgen zijn nog niet bekend, maar gaan wel komen. Als ADOsupporter hoop ik altijd het beste voor de club en waarom zijn er die dit niet kan schelen onder het motto "kan mij het schelen, ik heb er zin en lol in". Aljeblieft ga iets beters verzinnen voor je lol, maar blijf aub weg bij onze club.

Vrijdag 15 juli 2011 om 09:06 uur

eddy

had het wel verwacht,de politie zijn geen watjes zolas hier,rammen en arresteren erop los,je zit zo een week vast.

hoorde op de radio dat gaste met ontbloot lichaam en wat zingen werden al gearresteerd,dus voor het minste zat je al vast.

vuurwerk,tja daar werd niks aan gedaan,hoort er bij,had wat minder gekund.

 

Vrijdag 15 juli 2011 om 07:36 uur

Schele Jopie

@ Rome:

 

Immers rende niet naar het publiek het vuurwerk te stoppen. Hij zocht zijn broertje Percy!! Maar vond hem na de wedstrijd pas.

 

Bron: Radio 1

Vrijdag 15 juli 2011 om 02:54 uur

Kaunus

Hier kort filmpje vanuit Kaunus vanmiddag!

 

http://www.youtube.com/watch?v=yfZGYNBoiSw

Vrijdag 15 juli 2011 om 01:27 uur

Laak

van de clubsite:

 

ADO Den Haag wil voorts haar supporters oproepen om het afsteken van vuurwerk achterwege te laten. De UEFA is onverbiddelijk en de boetes voor onze club zullen hoog zijn bij overtreding van de vuurwerkregels. In het ergste geval zou na het afsteken van vuurwerk een volgend duel zonder (uit)publiek gespeeld moeten worden.

 

http://www.adodenhaag.nl/adodenhaag/nl/html/algemeen/nieuws/nieuws.pshe?nieuws_id=4162

 

spreekt voor zich...

vuurwerk gooien hoeft maar een keer fout te gaan en we zijn de lul, boetes, geen publiek en dergelijke,de club weer 15 jaar terug in de tijd.

maar er blijven helaas altijd nog mensen die dat geen moer kan schelen...

Vrijdag 15 juli 2011 om 01:16 uur

ADO Supporter

@ Bjorn Weet je wat nog het ergste is de meeste van deze gasten stemmen op PVV,dat dit soort tuig juist wil tegengaan!

Vrijdag 15 juli 2011 om 01:12 uur

Bjorn

Gasten als "Oshidashi" komen nog veel te veel bij ADO kijken. Het zijn liefhebbers van geweld (kijken te veel naar B films). Komen alleen hun eigen frustraties afreageren en voelen zich lekker als ze het voor andere mensen verzieken. Er helaas geen kruid tegen jullie gewassen en daarom zullen jullie uiteindelijk ook je zin krijgen. ADO Den Haag kapot krijgen is jullie droom. Lekker zo doogaan en met zo veel mogelijk trawanten totdat het karwij geklaard is. Dan kunnen jullie een nieuw slachtoffer zoeken bijvoorbeeld Feijenoord en als die club dan overleden is Ajax en als die...... Jullie zijn vampiers die het leven uit iedere club willen slaan en liefhebbers de stadions uitjagen. En de autoriteiten maar gedogen, gedogen, gedogen...bah! Waardeloos!

Vrijdag 15 juli 2011 om 01:07 uur

ADO Supporter

@ @Rome   Jij hebt volgens mij helemaal geen school genoten! Rotjes noem het maar zwaar vuurwerk en een hoeveelheid van een koffer vol! Verboden door uefa en boetes voor de club dus! Slechte naam voor de club en sponsoren die dus weer wegblijven!Steek dat vuurwerk lekker af op oud en nieuw zoals jij je kinderen hoort te leren!

Vrijdag 15 juli 2011 om 01:06 uur

Rome

Dat zal dan inderdaad wel aan jou liggen ja. 

Doe gewoon normaal. Volg die wedstrijd normaal. Moedig normaal aan.

Wat is daar nou zo moeilijk aan? Het doel van aanmoedigen is toch dat de spelers beter gaan presteren. Als je ziet dat spelers zich er aan ergeren dan weet je toch gewoon dat je niet goed bezig bent? Nee, zo lang jij je rotje maar kan afsteken en dergelijke is die wedstrijd voor jou al geslaagd. Voor mij dus niet. Ga dan maar lekker een andere club aanmoedigen zoals Bal op het dak 4. Steek daar lekker je vuurwerk af ga daar lekker rellen. Zolang je de club in diskrediet brengt door je gedrag ben je in mijn ogen GEEN supporter van ADO Den Haag.

En fijn dat je inhoudelijk op mijn argumenten in gaat. Dat waardeer ik wel aan je. 

Vrijdag 15 juli 2011 om 01:05 uur

@ rome

wat is er nou precies gebeurt dan????? er zijn rotjes gegooid wat jij en ik met oud en nieuw aan je kinderen leert hoe je er mee moet omgaan.daar komt bij dat je een clup heb waar de supporters als rellende gasten waren bestempeld,daar komt bij dat je clup al 24 jaar niet in europa heeft gespeeld,om niet te vergeten hebben de hooligans zich de laatste 5/6/7 jaar klasse gedragen,conclusie ,mensen worden hier witheet van rotjes (bommetjes) die gegooid worden.kan aan mij leggen ,maar met mensen zoals jullie zal nederland nog verder wegzakken,want als de wet maar gevolgd word vind ik alles best,en doe ik ook verder nergens wat aan

Vrijdag 15 juli 2011 om 01:00 uur

ADO Supporter

@ @ADO Supporter  Door dit gezeik kan ik en vele andere misschien zometeen niet meer naar de volgende uitwedstrijd in europa! Dank je wel! Deze heb ik al gemist door omstandigheden.

Vrijdag 15 juli 2011 om 00:54 uur

Rome

@ Dre
Waarom gooien ze dan uberhaupt die rotjes?

Sowieso is het absurd dat er hier mensen zitten die dit willen goed praten en die idioten daar dan ook nog "supporters" noemen.

Je hebt zeker niet de reactie van Immers gezien na zijn doelpunt en hoe blij hij niet was met het vuurwerk?

Puik werk van die sfeermakers! Met zo'n 12de man haal je de finale van Europa League wel!
 

Hopelijk doet volgende week iedereen gewoon normaal en is er een gemoedelijk sfeer aanwezig.

Vrijdag 15 juli 2011 om 00:54 uur

dre

ik sta ook in contact met litouwen en die wouten schoten in t stadion al in de lucht omdat er een rotje voor hun viel ,dus dan weet je ook gelijk waar de meesten arrestaties voor waren

Vrijdag 15 juli 2011 om 00:49 uur

@ ado supporter

jij moet je pc ff rust geven en niet al t nieuws(geruchten)gelijk op alle site,s tikken zonder feitenkennis.kan je mischien in de loop van de week met feiten komen

Vrijdag 15 juli 2011 om 00:47 uur

ADO Supporter

@Oshidashi

 

Jij bent echt van de pot gerukt! Ik sta nu in contact met mensen die daar zijn op dit moment en vooral die zogenaamde vrienden uit polen en hcf zijn lekker bezig daar!Morgen zullen de kranten denk wel uitgebreid verslag gaan doen! Bussen met wapens met zelfs hakbijlen erin! Leuke sfeermakers! Met de nadruk op die zogenaamde poolse dronken vrienden van ons!
 

Vrijdag 15 juli 2011 om 00:47 uur

dre

mischien zoveel opgepakt omdat t een zero tolerance beleid was???? lastig vallen van voorbijgangers ,vuurwerk gooien? vind niet zoals hier veel zeggen dat t een smet is.op een zaterdag worden er in de binnestad ook gemiddeld 30/40 opgepakt.puur de feiten wat  beeldbuissupporters  gezien kunnen hebben was t heel lief publiek vergeleken 15 jaar terug.maar voor sommigen is dat ook niet genoeg als je je al 5 jaar keurig netjes gedraag,sommige willen altijd meer ,op der eigen stoelnr zitten enz .gasten in litouwen ,de tribune zag er goed versierd uit greetz!!

Vrijdag 15 juli 2011 om 00:44 uur

Oshidashi

Jammer dat iedereen zo negatief over bommen spreekt. Het zijn toch sfeermakers. Jammer dat niemand het heeft over het fanatisme van de supporters, wat ook mooi is. Voor de rest kan je vanuit berichtgeving nog niet opmaken wat er precies gebeurd is. Dat vele onder jullie meteen al met je wijzende vingertje komen vind ik erger dan supporters die zonder iemand te verwonden iets over de schreef gaan. En misschien waren die aanmoedigingen wel net dat beetje wat ze nodig hadden om te winnen.
Vrijdag 15 juli 2011 om 00:41 uur

ADO Supporter

Ik lees net dat het 1 grote tering bende is in Kaunas!Dat er een poolse bus vol met wapens is tegen gehouden. Leuk zulke vrienden! Dit gaat ons ADO helemaal naar de klote helpen!

Vrijdag 15 juli 2011 om 00:36 uur

aBA

Schijnt 1 grote rotzooi te zijn , overal vechtpartijen. dat vuurwerk kan echt niet. ik d8 echt dat de wedstrijd gestaakt zou worden

Donderdag 14 juli 2011 om 23:34 uur

Henk

@petertaxi Ik was niet daar in Litouwen net als jij. Heb op tv toch wel  genoeg kunnen zien en vooral horen om een oordeel te hebben. Ik ben geen struisvogel dus signaleer ik het. Dat schijnt hier niet te mogen van sommigen, die liever alles verzwijgen, ontkennen en goedpraten op een agressieve manier. Ik hoopte dat we eindelijk van die terreur af waren, maar helaas.

Sommigen blijven zelfs bij een kruisverhoor ontkennen waardoor de martelgang voor alle anderen voortduurt. 

Ik wil hier vooral de zachte heelmeesters bedanken en de lafaards die alles onder het tapijt vegen.

Blijf de pers de schuld geven dan houden we de ellende het langst.

Donderdag 14 juli 2011 om 23:33 uur

Tedje

Zonde dat dit toch weer een smetje moet zijn op het Europese avontuur. Oordelen over de opgepakte doe ik niet, daar ben ik niet bij geweest, maar dat vuurwerk was niet meer normaal. Ik vind wat vuurwerk voor de wedstrijd wel sfeervol, maar zoveel knallen is gewoon storend, volgens mij ook voor de spelers, Immers moest nog oppassen na z'n goal dat z'n kloten er niet werden afgeblazen.

Het is jammer dat je een vriendenband hebt met de supporters van een andere club en dat deze vervolgens de club in een kwaad daglicht zetten. 80% van de opgepakte supporters zijn Polen, maar het komt wel op naam van ADO, jammer.

Laat het in de thuis wedstrijd nou een mooi sfeertje worden, dan wordt het denk ik ook meteen weer rechtgezet.

Donderdag 14 juli 2011 om 22:54 uur

Boete voor Taurus

De hoeveelheid die in het stadion aan vuurwerk is afgeknald is niet normaal! Dat moet een weekendtas vol zijn geweest,hoe kan dat door de beveiliging heen komen? Dan zijn er flinke steken laten vallen aan de kant van beveiliging van Taurus. En zoals op eredivisielive werd gezegd: Dit wordt een flinke boete voor Taurus!

Maar desondanks die Polen worden bedankt en ook de hersenloze van ADO die dit hebben laten gebeuren. We zijn net in europa en meteen hebben we weer problemen. Waarom altijd weer bij ons ADO?Waarom hebben wij altijd de meeste hersenloze?

Donderdag 14 juli 2011 om 22:39 uur

petertaxi

ben er niet bij geweest dus wat loop je nou te oordelen henk en wat is er nou gebeurt

Donderdag 14 juli 2011 om 22:26 uur

Henk

Vrienden voor het leven met Legia, zei iedereen hier in oktober 2010.

Vrienden met die Polen die altijd onder de wodka en pillen zitten?   Iedereen met een klein beetje verstand wist dat en weet dat. En toch vriendschapswedstrijden organiseren. Dan weet je niet waar je mee bezig bent. Wat een domoren en blinden moeten dat zijn die namens onze club de contacten met Legia onderhouden en de supporters "begeleiden."

We hebben weer voor jaren grote schade opgelopen. En maar zeiken dat we geen fatsoenlijke hoofdsponsor kunnen aantrekken. Zolang we met gekken op pad gaan zal het nooit wat worden. Kijk naar Feyenoord, waar ze de zaak ook naar de kloten helpen. En zeg nou niet dat het er maar een paar waren en dat de steward van Tauras beter hadden moeten controleren. Of vinden we het normaal om altijd vuurwerk in je zak te hebben?

Voor ons groepje trouwe vaste bezoekers  is de lol van europees voetbal er al weer af. Bedankt supportersbegeleiders!

Donderdag 14 juli 2011 om 21:29 uur

TONH

tsja kan het moeilijk begrijpen ,..ga je honderden euri,s uitgeven om naar ado te gaan in het buitenland..kan je niet naar de wedstrijd terwijl je dicht in de buurt bent...

maar ja,..misschien weten we het fijne er niet van.

ben zelf ook wel eens opgepakt terwijl ik nergens wat mee te maken had(niet bij voetbal!!)

hadden ze in mijn geval gewoon,...ja dat werd mij gezegd he,,,GEWOON,,,,de verkeerde te pakken,...

heeft justitie ook later recht gezet en ruimschoots de vergoedingen moeten betalen

tevens een brief met finale kwijting van alles.

waarschijnlijk horen we er wel meer van

Donderdag 14 juli 2011 om 21:24 uur

Maurice

Hier wordt ik ook niet vroijk van. Ben het met MV eens.

Donderdag 14 juli 2011 om 21:14 uur

MV

Slecht nieuws dit. Smet op een mooie dag!

Donderdag 14 juli 2011 om 21:06 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24