Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

PSV heeft geen kind aan ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 november 2009 16 reacties

De thuiswedstrijd tegen PSV is geëindigd in de grootste deceptie sinds lange tijd. ADO Den Haag kwam er totaal niet aan te pas en moest zich met 1-5 gewonnen geven.

Vanaf de eerste minuut was PSV veel gevaarlijker dan de residentieclub en het verbaasde daarom ook niemand dat de Eindhovenaren na een kwartiertje voetbal met 2-0 voor stonden.

Raymond Atteveld wilde met het inbrengen van Lorenzo Piqué en Ricky van den Bergh ingrijpen, maar dat maakte het alleen nog maar erger. Van den Bergh stond namelijk nog geen vijf minuten in het veld en hij kon alweer vertrekken. Luinge beoordeelde tot grote verrassing van velen een tackel van de middenvelder met een rode kaart.

Vlak voor rust kon Ola Toivonen nog een loepzuivere hattrick maken. En gingen beide ploegen met een 3-0 stand naar de thee.

In de tweede helft sloeg de vlam echt in de pan. Luinge verbaasde dit keer echt iedereen door ook Immers het veld af te sturen. Dit leidde tot spreekkoren vanaf de tribunes, waarna de arbiter de wedstrijd tijdelijk staakte. Het stond inmiddels al 0-4.

Na een onderbreking van zo’n twintig minuten, kwamen de spelers het veld weer op voor de ‘derde helft’. Dit deel van de wedstrijd en met negen man kwam ADO Den Haag nog het beste door. De residentieclub wist zelfs eenmaal te scoren. Ook PSV tikte er één in het netje en zo eindigde het duel om snel weer te vergeten in 1-5.

Reacties

Ronnie M.

Ik ben na het stilleggen van de wedstrijd maar weggegaan met m'n kinderen. Het was de eerste keer dat de sfeer me te grimmig werd.

 

Waar is het voor nodig? We staan toch allemaal achter onze club?

Dit gaat zeker gevolgen hebben: Er zullen toeschouwers wegblijven, de club zal een boeten krijgen, v/d Bergh zal opzouten.

 

Ik hoop dat het volgende keer wat rustiger is.

Maandag 9 november 2009 om 14:18 uur

kalekophagenees

Luinge bedankt voor het kapot fluiten van de wedstrijd.

 

Eerste rode kaart terecht tegen van den Bergh

tweede rode kaart had een gele moeten zijn van Immers?

 

Dan wordt de wedstrijd stil gelegd volgens vele niet goed, tuurlijk hoge boetes en dergelijke andere sancties. Je zag het al aankomen!

 

Maar laten we de spelers en de trainer ook eventjes naar voren schuiven.

 

Der is geen ene speler nu bij ado op te noemen die goed zijn werk doet. Aanvallers te laf om een kans af te maken en maar over blijven spelen op 4 meter van het doel. Kunnen ze een keer vrij door lopen verliezen ze de bal. Middenveld wat vaak niet thuis geeft en constant overlopen word en dan de verdediging die constant de man kwijt is en rare dingen doen in hun eigen strafschopgebied. Pleur die bal over de lijn als je hem niet meer in je voordeel hebt. Dan ga je een dag later naar de training en lopen ze lachend en dollend over het veld heen?

 

Daar schopt vicento buijs de ziekenboeg in (gemist tegen psv), zie je ricky al niet meer trainen de laatste 2 á 3 keer.

 

Over de wedstrijd stil leggen, ga niet iemand of een special vak de schuld geven! In het gehele stadion tot op de eretribune toe stonden mensen te zingen tegen luinge!  Dus kom niet met alleen je vakkie g of MN, bijna het hele stadion deed mee.

 

Het is stom maar hopelijk is de boodschap overgekomen naar de spelers dat we dit amateur voetbal van de laatste tijd niet meer willen zien! Ze verdienen 10x meer dan de gemiddelde supporter dan mogen ze ook laten zien dat ze kunnen voetballen. Hopelijk heeft de trainer nu ook door dat ie niet een echt elftal heeft. Ga maatregelen nemen, trek het winterstop uitje naar tunesie maar in en ga met die gasten naar siberie daar worden ze hard van.

 

Niks geen luilekkerland tripjes, verdienen ze niet! Straftraining straftraining en nogmaals straftraining

Maandag 9 november 2009 om 13:07 uur

ko

 

Ricky vd Bergh is de gebeten hond. Voor een deel terecht.

Maar Atteveld is zeker niet brandschoon. Van horen zeggen dat hij en Ricky elkaar niet liggen. Dat kan , maar stel hem op , geef vertrouwen aan hem en dan maakt hij het waar. Of niet.

Nu is het allemaal zo vaag , en zit je in een vicieuze cirkel.

Waarom Soltani ( die echt niet in vorm is ) op zijn plaats tegen PSV ? En dan Cornelisse. Heeft nog altijd 10 x meer in huis dan

Levi. Mijn opstelling had geweest :

doel :Dittewig

achter : L. Piquet , DeRijck, Kum en Amni

midden : vd Bergh, Cornelisse en Immers

voor ; Soltani , Ignaticio en Verhoek

Maandag 9 november 2009 om 11:44 uur

ko

 

4everado.

 

Ja, zit wat in. Hoe dan ook , er moet iets gebeuren. Midden Noord is verleden tijd, dat willen we niet meer. Nooit meer !!!!!!!

Wat zijn dat toch voor mensen die maar blijven hangen aan vergane "glorie". En dan glorie tussen aanhalingstekens. Walgelijk gewoon. ADO is een nieuwe weg ingeslagen op alle fronten, tradities dienen in ere te worden gehouden , maar het hooliganisme , nooit, nooit , nooit meer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het kost ons de kop als er niet tegen wordt opgetreden.

Maandag 9 november 2009 om 11:10 uur

4ever ADO

ko 

ze moeten de dag kaart gewoon af schaffen daar zitten de meeste relschoppers tussen het is jammer voor de menssen die met een dag kaart komen die wel voor het voetbal komen kijken maar die kunnen dan ook gewoon een gratis club kaart nemen.

bij de wedstrijd ADO DENHAAG - FC utrecht waren ook geen dag kaarten verkocht en het was een stuk rustiger

Maandag 9 november 2009 om 10:40 uur

Hans

 

De splijtzwam heeft zijn werk gedaan. "Onze" held Ricky heeft al overal de sfeer verpest, nu ook bij ons. Sparta en Heracles hebben hem met een zucht laten gaan. Eindelijk verlost van ellende en straatgedrag. En wij zitten ermee.

Je kon het van tevoren zien aankomen, maar onze zogenaamde deskundigen met de titel TD en het Goede Heertje (?) vdKallen

hebben zich in de maling laten nemen door een uitgekookte zaakwaarnemer.

Sukkels. Kan alleen maar bij FC Den Haag gebeuren.

Opzouten. En niet alleen Ricky. Wetzel had beter moeten weten.

Maandag 9 november 2009 om 10:06 uur

Koos Moerenhout

Prachtig elftal PSV.Mooi voetbal.Waarom konden wij daar niets tegen over stellen?Met 2 man 1 PSVer verdedigen en je eigen man vrij laten lopen is natuurlijk dom.Er zit kortom,weinig intellect  in onze ploeg.Jammer maar helaas.

Maandag 9 november 2009 om 09:58 uur

ko

Hartelijk dank"deel van de "supporters". Goed gedaan ! Sublieme spreekkoren , fantastisch taalgebruik , echt geweldig!! Nooit gedacht dat jullie je club zo positief konden ondersteunen. En dan jullie verantwoordelijkheid ten opzichte van een , pakweg , 1500 aanwezige kinderen. Super! Het oude spreekworrd goed voorbeeld doet goed volgen , de kinderen zijn echt een stuk wijzer geworden dankzij jullie geweldige positieve verbale ondersteuning. Ja, ze weten nu precies hoe het hoort.

De wedstrijd : Vage opstelling , vage instelling en gewooon overklast worden. Luinge fluit gewoon goed, alle kaarten terecht.

Nu maar hopen dat de KNVB coulant is , het bestuur van ADO consequent door een stadionverbod voor een mannetje of 500 , en dan kunnen we weer verder.

Maandag 9 november 2009 om 08:07 uur

Cursus voor Raymond

Beste Raymond,

 

Dacht je dat je tegen FC Lisse moest?!

 

Hoe kan je Soltani daar zetten?!

Hij had met 2 spitsen moeten spelen en 4 man op Middenveld waarbij Cornelisse de schakel had moeten zijn..

 

Wat een rare gasten die Ricky en Lex dat je weet dat Luinge voor iedere scheet fluit bij 0-2 zo erin gaan...

 

vd Bergh tot nu toe niet echt gebracht... wat we hoopten en nu zal hij en Lex wel beide zo'n 3 wedstrijden tribune krijgen.

 

Ik hoop op Jan Paul in de winterstop....wellicht het echte verlengde van Raymond in het veld en Lindgren of Luijcks op het middenveld of beide..maar met de aankoomende boete van 40.000 wordt dat weer wat lastig..met dank aan de spreekkoren.

 

Gelukkig bakken w II en nek er ook niks van...

 

Maandag 9 november 2009 om 00:03 uur

peet

triest verder commentaar overbodig

Zondag 8 november 2009 om 22:56 uur

arthur

- oliedom gevoetbald vanaf de eerste minuut!

met een veel te licht en aanvallend ingesteld elftal de deur wagenwijd opengezet voor een technisch veel en veel betere tegenstander! backs die maar naar voren blijven rennen om aan te vallen in plaats van te verdedigen!

- oliedomme overtredingen en -helaas- terechte rode kaarten waarmee het team nog meer werd gedupeerd!

- vervolgens -voospelbaar- oliedomme reactie en spreekkoren van deel van het publiek waardoor we in ieder geval weer aanzienlijke geldboete krijgen en meer dan waarschijnlijk ook wedstrijd zonder publiek!

Zondag 8 november 2009 om 21:56 uur

ADODENHAAG

In zijn compleet een kk wedstrijd, het klopte van geen kanten. Aan de andere kant, nadat de wedstrijd was stil gelegd, werd er toch moedig gevoetbald met 9 man, en er zelfs gescoord.. Pak de positieve dingen eruit en laten we dan 'gewoon' de 12e plek halen aan het eind van het seizoen! Spelersgroep moet nog wat aan getoverd worden maar dan kunnen we gewoon iets.. Volgende keer een hele belangrijk wedstrijd tegen Willem II

Zondag 8 november 2009 om 20:50 uur

richie

luinge... hopelijk tot nooit meer in ons stadion!

 

wat een zak bij jij zeg. ben je trots op je record aantal kaarten in 16 minuten...! tsss

 

het publiek probeert er nog wat van te maken aan het begin van de wedstrijd door je toe te zingen maar klaarblijkelijk geeft dat jou de redenen om juist een ff flink tegen te gaan fluiten.

 

Ik denk dat je hoopt dat Ado snel weer een niveautje lager gaat, en dit is jouw steentje om daar aan bij te dragen! Inclusief boete en wellicht wel een wedstrijd zonder publiek. Bedankt alvast, daarvoor koop ik een seizoenskaart...

 

ga toch lekker terug naar dat andere deel van Nederland en BLIJF DAAR SVP

 

Alvast bedankt!

Zondag 8 november 2009 om 20:32 uur

andre

Amen!

Zondag 8 november 2009 om 19:56 uur

bob444

Bedankt Ricky, je hebt laten zien waar je goed in bent.

Bedankt Roelof voor je eigenzinnige de wedtrijd (kapot)fluiten.

Bedankt deel publiek (minder geld voor aankopen na boete)

Bedankt selctie voor het voetbalgogme (nine below zero)

Zondag 8 november 2009 om 18:57 uur

Bokkie

Ik ben blij dat Vd Bergh van zijn fouten heeft geleerd ... N O T Wat een dombo zeg, ga maar lekker naar Swansea in de winterstop. En MN kreeg ook hun zin met het stil leggen van de wedstrijd. De club kan waarschijnlijk weer een boete tegemoet zien, ik hoop dat jullie er gelukkig mee zijn, gasten...

Zondag 8 november 2009 om 18:14 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24