PSV is ADO de baas

21 april 2019 5 reacties

ADO Den Haag heeft na ruim een maand weer een wedstrijd verloren.

De ploeg van Fons Groenendijk was zondagmiddag niet opgewassen tegen PSV. De wedstrijd in Eindhoven eindigde in 3-1.

ADO liet PSV komen en kon zelf weinig laten zien. Even voor rust had Erik Falkenburg wel moeten scoren. De aanvaller kon de kopkans alleen niet goed verwerken. Het stond toen al 1-0 voor PSV dat na twintig minuten op voorsprong was gekomen.

In de tweede helft veranderde er lange tijd niks aan de stand. In het laatste kwartier vielen de goals wel. PSV verdubbelde als eerste de voorsprong. Een paar minuten later maakte Tomas Necid de aansluitingstreffer.

Door het doelpunt van de Haagse spits werd het nog even spannend totdat PSV er in de blessuretijd 3-1 van maakte.

Nederlagen waren de laatste tijd schaars voor ADO. Het laatste verlies dateerde van 17 maart toen het 1-0 voor FC Groningen werd in de Euroborg.