Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

PSV speelt met ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 november 2012 7 reacties

PSV heeft in Den Haag een makkelijke avond beleefd. De ploeg van Dick Advocaat werd door het team van zijn makker Maurice Steijn geen strobreed in de weg gelegd. 1-6 was het resultaat.


De residentieclub acteerde zwak en legde totaal geen gif in het spel tegen PSV dat zowat op volle sterkte aan de aftrap verscheen.


De Philipsgasten gingen als een mes door de boter en binnen no-time stond het met de rust 3-0. Het machteloze Den Haag probeerde slechts de bal risicoloos heen en weer te spelen.


Steijn die op de bank weinig alternatieven had, besloot Aaron Meijers ten koste van Kevin Visser naar het middenveld door te schuiven en Mike van Duinen in te brengen voor Tjaronn Chery.


Zowaar kwam er wat meer pit in het Haagse spel, maar persoonlijke fouten werden door de kwalitatief betere Eindhovenaren zonder mededogen afgestraft. Charlton Vicento redde de groengele eer.


ADO Den Haag had scheidsrechter Liesveld niet mee. De leidsman toonde zich voortdurend pietluttig in Haags nadeel.

Reacties

KaleHans

Inzet en strijd moet je als speler zelf tonen, daar kan een coach weinig aan doen (kijk maar naar een Beugelsdijk). Want waarom kan het tegen een 020 of een AZ wel en niet tegen PSV? Dat blijkt trouwens bijna altijd een probleem te zijn want tegen PSV presteert onze ploeg gewoon nooit goed, welke spelers er dan ook in het veld staan. PSV maakt gewoon niets los in onze jongens, en ook niet op de tribune!!!
Met veel inzet en passie was het misschien 2-4 geworden maar in ieder geval geen 1-6. Er wordt vaak veel afgegeven op Steijn maar ik vind dat er te veel (dragende) spelers niet thuis geven en bij deze wedstrijd mis je ook nog is je twee beste spelers en lijkt Coutinho nog niet echt in zijn vorm te verkeren. Een Chery en een Poepon hadden deze wedstrijd voorop kunnen en moeten gaan, en ook een Toornstra viel me tegen. De enigste die nog een pluspunt van me krijgt is Beugelsdijk....... al maakt die ook 1 foutje wat wel meteen een tegendoelpunt opleverde.
Zondag 18 november 2012 om 22:18 uur

Tja

Deze nederlaag zegt eigenlijk genoeg, een onbekwame coach en spelers die het niet kunnen opbrengen om strijd te leveren, dan ben je kansloos.
PSV is in vorm maar probeer dan het spel te frustreren, niks mooi voetbal, 4-5-1 met Vincento als vooruitgeshoven post , 2 verdedigende backs 2 beesten in het midden, dan een mix van voetballende en strijdende middenvelders.
Strootman en van Bommel zijn opgewonden standjes, ff bij een corner een ehbo pijnprikkel geven en ze gaan de fout in, rood.
Niet netjes maar voetbal in het zuiderpark was oorlog, dus waarom dan nu niet meer?
Zondag 18 november 2012 om 16:02 uur

ADO Boy

Iedere keer heeft hij wel weer een ander smoesje , maar er stonden vandaag wel weer 5 spelers op de verkeerde plaats , maar wat ik heel erg vind hij kan ze niet meer motiveren om tegen PSV vol aan de bak te gaan dus Steyn trek je conclusie !!!!!!
Zondag 18 november 2012 om 09:57 uur

corsto

Kansloze missie tegen een sterk Psv,maar dat zegt alles over onze ploeg.
Knokken moeten we voor de punten.
Dat was er gisteren niet bij.
En nogmaals we spelen alleen maar door het midden,als we al een keer een aanval opzetten.
En dat komt omdat we totaal geen buitenspelers hebben,en mochten ze er toevallig een keertje staan dan komen ze hun man niet voorbij.
En komen ze toevallig een keertje los is de voorzet of dramatisch of onze spits(en die kan er echt wel wat van)nog niet waar hij moet staan omdat hij notabene zelf een aanval moet opbouwen.
Er moet echt wat gaan gebeuren.
Het spel is de afgelopen weken niet om aan te gluren,en dan kan MR. Steijn wel zeggen dat het allemaal wel meevalt en redelijk goed is.
NOU DAT IS HET NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Het ziet er niet uit.
Zondag 18 november 2012 om 09:46 uur

Mr. FC DEN HAAG

Deze zeer talentvolle jonge ploeg onder begenadigde leiding van onze kleine korporaal Maurice Steijn heeft vanavond een zeer gunstig resultaat geboekt tegen het iets betere PSV van de grote Haagse generaal Dick Advocaat. 

Ondanks dat onze Haagse Kanjers met de mouwen opgestroopt de keiharde strijd voorop aangingen, verloren ze met een klein verschil en gingen ze helaas strijdend tenonder! Er had opzeker meer ingezeten als die uiterst vervelende scheidsrechter niet telkens tegen onze onervaren Haagse jongens had gefloten! 

Echter is er weer op een zeer positieve manier aan het doelsaldo gewerkt en weer een prachtige ervaring van zo`n complete topploeg uit de lichtstad rijker! Het kan gewoon niet op bij onze Haagse topvoetbal organisatie, werkelijk de vooruitzichten zijn uitermate bewonderingswaardig te noemen. 

Kortom we gaan de goede kant op en maken inmiddels positieve stappen richting subtop.... Maurice keep up the good work!
Zaterdag 17 november 2012 om 22:23 uur

MiG

...oh ja, met een beetje pech staan we na dit weekend 11de
Zaterdag 17 november 2012 om 22:13 uur

MiG

Slechts kanonnenvoer waren we vanavond
Zaterdag 17 november 2012 om 22:12 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24