PSV voor rust klaar met ADO

16 december 2017 6 reacties

ADO Den Haag heeft de uitwedstrijd tegen PSV met 3-0 verloren.

Ook tegen de koploper moest ADO al snel een tegendoelpunt incasseren. Binnen vijf minuten lag de bal achter Robert Zwinkels. Dit keer lukte het ADO niet om terug te keren in de wedstrijd. Sterker nog, twee minuten later schoot PSV weer raak.

Debutant Nick Kuipers zag er bij beide goals niet goed uit en maakte zo geen fijne eerste minuten in het ADO-shirt. Later in het duel herstelde de verdediger zich wat meer.

De 3-0 viel ook voor rust uit een penalty. Daar bleef het bij. ADO eindigde de wedstrijd met tien man. Thomas Meissner werd in de 80e minuut uit het veld gestuurd na een tweede gele kaart.