Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

PSV walst over ADO heen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 februari 2020 8 reacties

ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen PSV met 0-3 verloren.

 

De ploeg van Alan Pardew werd volledig weggetikt door de Eindhovenaren. Op weg naar het doel werd de PSV’ers geen strobreed in de weg gelegd.

 

Het was een klein wonder dat het met de rust slechts 0-1 stond. ADO had wel de pech dat de VAR na een kwartier een handsbal zag in een onschuldig blok van Laurens de Bok. Opmerkelijk genoeg had de groengele formatie tot de onterechte penalty nog het beste van het spel.

 

Na rust wist PSV twee keer te scoren. Bij de andere kansen die de club uit Brabant kreeg, lag hun voormalig doelman Luuk Koopmans vaak in de weg.

 

Doordat de concurrentie van ADO steeds punten blijft pakken, is het gat met de nummer 16 inmiddels vijf punten. De nummer 15 staat zes punten hoger. De residentieclub ziet de kans op handhaving steeds verder slinken.

Lees meer over

Reacties

Haagsicoon

@skrens Bakker heeft niet veel basis plaatsten gehad onder de nieuwe trainer en zonder Goossens ga je ook niet ineens winnen dus complete bullshit.Iedereen incl. mezelf riepen dat Immers en Meijers maar eens op de bank moesten gaan zitten nou dat is gister gebeurt en heeft het geholpen? De hele selectie is los zand en de 8 nieuwe spelers zijn niet beter dan dat we al hadden staan.
Geen creativiteit en we creëren geen kansen dat is het probleem en een Engelse trainer en spelers heeft het alleen maar erger gemaakt dan het al was.Dus een of twee spelers aanwijzen gaat in deze niet op.
Zondag 16 februari 2020 om 11:49 uur

skrens

Ik blijf het zeggen. Met Goossens en Bakker pak je geen punten.
Zondag 16 februari 2020 om 09:51 uur

Haagsicoon

@Erwin 070 Misschien dat jij daar last van hebt hoge druk op je poeperd maar wat er nu staat is natuurlijk veel beter? In zo`n thuis wedstrijd had je een Beugelsdijk wel kunnen gebruiken met een beetje gif in z`n donder nu lopen er allemaal spelers die elkaar niet begrijpen dus waarom zou je zo`n speler geen kans geven. Maar ach het gaat nu veel beter zonder hem in de basis toch?
Zondag 16 februari 2020 om 08:56 uur

Erwin 070

mensen gaan zelf uitkijken , naar een terug keer van beugelsdijk, dan hebben ze echt een hoge druk op hun poeperd.
ik blijf maar hopen, maar waar baseer ik het allemaal op , zie werkelijk niets , wat met voetbal te maken heeft.
me hart zegt, misschien komt het wel goed
gezond verstand zegt , over en uit.
Zondag 16 februari 2020 om 08:20 uur

MiG

Alleen door Koopmans werd het geen echte veegpartij. Hoewel we natuurlijk niets te vertellen hadden. De nieuwelingen voegen weinig toe en ze zijn ook nog niet gewend aan elkaar. Dat heeft tijd nodig, maar die tijd is er helemaal niet. Daarnaast halen de concurrenten punten waar wij ze laten liggen (Vitesse). Dus noem mij gerust negatief, maar de vooruitzichten zijn ronduit slecht. En dan mag je nog hopen dat je geen puntenaftrek krijgt ivm de spreekkoren tegen Ihattaren (als die er echt zijn geweest)
Zaterdag 15 februari 2020 om 23:42 uur

Haagsicoon

@KaleHans Tja Meijers en Immers zaten ook al op de bank en weer Bakker dat valt wel mee je kan wel alle 8 nieuwe spelers erin zetten maar dat helpt ook geen ene moer allemaal bankzitters geweest zonder wedstrijd ritme.Geen een is beter dan dat we al hadden lopen hoop dat Beugelsdijk snel terug is nog tenminste eentje met gif en die wat oorlog kan maken.
Zaterdag 15 februari 2020 om 23:20 uur

Haagsicoon

Tot aan de penalty had ik nog een beetje goede hoop gezien PSV z`n uitduels al een tijdje niet wisten te winnen de kansen die ze vandaag creëerde waren er meer dan alle uitduels bij elkaar. De wens val velen werd verhoord Immers en Meijers op de bank het creëren van kansen is al het hele seizoen een probleem totaal geen creativiteit ook niet bij de 8 nieuwe aanwinsten.Wat gewoon kut is dat er vanaf dit seizoen twee degraderen waarbij Ado Den Haag de primeur krijgt waarschijnlijk om als 17e er ook uit te vliegen.We hebben vaker in de shit gezeten maar daar kwamen we wel weer uit nu zitten we met een vreemdelingen legioen en elke week een andere opstelling.De beste van de avond was Koopmans en dat zegt genoeg.
Zaterdag 15 februari 2020 om 23:15 uur

KaleHans

Doelpunt tegen en de ploeg zakte helemaal in elkaar, en weer ballen die op een paar meter verkeerd ingespeeld worden. Spelers die niet opletten of ze de bal toegespeeld krijgen en ga zo maar door.
En dan toch weer Goossens en Bakker erin............ en als klap op de vuurpijl de onbegrijpelijke wissel Summerville > Meijers.
Natuurlijk is dit PSV beter dan ADO en natuurlijk stond Koopmans als een kei te keepen maar na dat 1e kwartier had ik echt nog wel hoop op meer............. dat was dus ijdele hoop. Wat me ook vooral op viel was dat spelers onder druk van de tegenstander elkaar keer op keer in de problemen brachten.
Al met al........ het loopt nog voor geen meter
Zaterdag 15 februari 2020 om 23:14 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24