Punt voor ADO in Breda

25 januari 2019 18 reacties

ADO Den Haag heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen NAC.

Toch wel een teleurstellend resultaat voor de ploeg van Fons Groenendijk tegen de nummer zeventien van de eredivisie.

Het was een wedstrijd met twee gezichten. Voor rust was ADO de sterkste van de twee. De ploeg van Fons Groenendijk kwam verdiend op voorsprong. Na een mooie pass van Nasser El Khayati scoorde Melvyn Lorenzen op aangeven van Sheraldo Becker. Lorenzen was even later nog dicht bij de 2-0.

Na de thee lukte er niks meer aan Haagse zijde. Via oud-ADO-spits Gervane Kastaneer kwam NAC op gelijke hoogte en ging op jacht naar de overwinning. Het was aan Indy Groothuizen te danken dat het 1-1 bleef. De doelman die de geschorste Robert Zwinkels verving, maakte een paar mooie reddingen.

Ook speelde de scheidsrechter nog een negatieve rol door niet te fluiten voor een penalty na een overtredomg op Yuning Zhang. De VAR was vermoedelijk met koffiepauze.

AussieAdo

Wat een ongezonde verassing zeg, ik citeer:

Ik verwacht niet anders van een onkuize, verachterlijk, zeik eh zeist gedoe niet en nooit meer anders.

Toch nog een heeeerlijk fantastico wiekend 010-020 ZES - 2
Nu nog een Real overwinning op 020 dan kommik ZO lekkah.

Dinsdag 29 januari 2019 om 21:12 uur

Erwin 070

de degradatie streep nadert
Maandag 28 januari 2019 om 07:52 uur

FCDH4Evah

Als Zhang niet het verouwen krijgt kan hij zich moeilijk bewijzen he? En die Falkenburg.... helemaal klaar mee in de spits, bakt er niks van. Groenendijk, wakker worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaterdag 26 januari 2019 om 13:45 uur

ADO Achter de Dijken

@HaagsIcoon
Dat klopt idd, maar is het dan niet aan de TS om daar op te anticiperen?
en: zouden de spelers zelf niet moeten anticiperen op het hogere tempo dat NAC de 2e helft ging spelen door zelf ook een tandje bij te zetten?

Wat Zhang en Lorenzen betreft, die ontberen enig tactisch vernuft; gewoon eens kijken waar je medespeler staat.
Zaterdag 26 januari 2019 om 12:14 uur

Mike

Necid balvast? Heeft ie bij ons in de ca 10 wedstrijden niet 1x laten zien!
Zaterdag 26 januari 2019 om 09:58 uur

John Wright

Zhang en Necid zijn sterke spelers die ballen vast kunnen houden. Nu krijgen ze geen kans , Falkenburg houdt geen ballen vast dus zal iedere wedstrijd met Falkenburg een moeizame wedstrijd opleveren. Op deze manier mag je hopen dat je geen degradatievoetbal gaat spelen. En zou er misschien eens een thuiswedstrijd gewonnen kunnen worden meneer de trainer.
Zaterdag 26 januari 2019 om 09:32 uur

Twa

Lex5 .... die Zhang krijgt invalbeurten, maar wilde je beweren dat hij ook maar één ding goed heeft gedaan? Wat een drama invalbeurt weer.
Zaterdag 26 januari 2019 om 09:20 uur

Ronnie

Ik zeg niks meer over de opstelling en over Fons.
Zaterdag 26 januari 2019 om 08:00 uur

John Wright

Ach ach ach met deze uitslag heeft Fons weer alle redenen om Lorentzen en Falkenburg in de komende thuiswedstrijd te laten staan. Wordt leuk zonder balvaste spits en een prutsende Lorentzen tegen Heracles....
Zaterdag 26 januari 2019 om 00:48 uur

Adowoman01

Mag idd ook gezegd worden, Indy heeft zich vandaag wel van zijn goede kant laten zien anders hadden we op zeker verloren.. saaie tweede helft en het werd steeds kouder in het uitvak...
Vrijdag 25 januari 2019 om 23:21 uur

RF

Knap keepers werk 2e helft
Vrijdag 25 januari 2019 om 23:05 uur

Lex5

Kan iemand mij uitleggen waarom ons kostbare Chineesje maar geen kans krijgt, omdat falende Falkenburg per se in de spits moet?
Vrijdag 25 januari 2019 om 23:01 uur

Haagsicoon

Ado Den Haag de eerste helft de betere ploeg en door de tactische omzet bij NAC was die ploeg gewoon de betere in de tweede helft hoef je niet veel woorden aan vuil te maken.
Vrijdag 25 januari 2019 om 22:48 uur

AussieAdo

@GGH070

Nooit zal ons kloeppie slagen.
Er zal ooit iets zijn dat ons vooruitgang beletten.

Ik weet wat, maar ja ...
wat kennik, mag ik doen?

Nix...
Vrijdag 25 januari 2019 om 22:37 uur

tim jonk

geweldig, een heel punt tegen dit geweldige top ploeg nac.
Vrijdag 25 januari 2019 om 22:35 uur

AussieAdo

wat een zwak begaafde pompeh of verzuipendeh 2e helft. door 1 ex-ADO wissel
Vrijdag 25 januari 2019 om 22:32 uur

GroenGeelHart070

Weer een draak van een wedstrijd, maar dit keer prikt ie er 1 in. Hoe sneller we van Lorenzen af zijn, hoe beter. Dit zeg ik al vanaf het begin van het seizoen. Wat ziet Fons toch in hem?? De enige hoop voor rust en meer stootkracht voorin: Kishna!
Wanneer laat die sterke Necid zich nou eens zien? We hebben juist die sterke, balvaste spits nodig voor rust in het spel van het team
Vrijdag 25 januari 2019 om 22:24 uur

Dat noemen ze nou met een oer-Hollands gezegde je de kaas van het brood laten eten.
Vrijdag 25 januari 2019 om 22:14 uur