Punt voor ADO na doelpuntenfestijn

30 maart 2019 2 reacties

ADO Den Haag heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Vitesse.

De toeschouwers in het Cars Jeans Stadion kregen een doelpuntrijke wedstrijd voorgeschoteld. Het werd maar liefst 3-3.

ADO kwam al vroeg op voorsprong dankzij Sheraldo Becker. Op aangeven van Lex Immers schoot de aanvaller vanaf de zijkant binnen.

Daarna ging het snel met de doelpunten. Na een kwartier kwam Vitesse op gelijke hoogte en kort daarop ook nog eens op voorsprong.

Immers maakte een paar minuten later gelijk. De man die deze week bijtekende kopte raak uit een voorzet van El Khayati. Helaas voor ADO werd het kort voor rust alsnog 2-3 voor Vitesse na een klutsbal.

In de tweede helft wisselde een paar spelers van positie en ging het verdedigend beter met ADO. Zo kon de ploeg eindelijk op jacht naar de gelijkmaker.

En weer eiste Lex Immers de hoofdrol op. Eerst werd de gelegenheidsspits nog teruggefloten toen hij uit buitenspelpositie scoorde. Een paar minuten later was het wel echt raak.

In de strijd tegen de nacompetitie is elk puntje meegenomen. ADO staat na 27 duels op 29 punten en heeft nog twee overwinningen nodig.