Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Punt voor ADO tegen Heerenveen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 maart 2012 9 reacties

ADO Den Haag heeft aan de thuiswedstrijd tegen Heerenveen een punt overgehouden. Het duel eindigde in 0-0. De residentieclub incasseerde daarmee voor het eerst in acht wedstrijden geen tegentreffers.


In de eerste helft had de ploeg van Maurice Steijn het soms nog best lastig met de Friezen. Zowel Dost als Narsingh kwamen er een paar keer goed door, maar wisten door toedoen van onder meer Christian Kum en Gino Coutinho het net niet te vinden.


In aanvallend opzicht had ADO Den Haag voor de thee niks in te brengen. De eerste kans kwam ook pas na rust toen Ebi Smolarek net over kopte.

 

Ook in de tweede helft waren de Haagse mogelijkheden schaars, maar dat gold des te meer voor Heerenveen. De Haagse defensie had de veel geprezen aanval van de ploeg van Ron Jans onder controle en gaf niks meer weg.


De verdediging kende met Kenneth Omeruo een nieuw gezicht. De Chelsea-huurling kwam voor het eerst in actie en kon terugzien op een geslaagd debuut.

Reacties

MiG

@arieopsafari: ga toch lekker op safari, joh
Maandag 5 maart 2012 om 15:32 uur

wdr

Een lichtpuntje. Het ziet er naar uit dat we met NEC, Utrecht, NAC en VVV om het ontlopen van plaats 16 gaan strijden. Gezien de vorm sinds de winterstop en het programma denk ik dat wij het meest te vrezen hebben. Maar de bal is rond en ik heb goede hoop dat het tij gekeerd kan worden, tenslotte staan die andere clubs er niet veel beter voor. Ik hoop echt dat de nieuwelingen ADO een nieuwe spirit kunnen geven, zoals deze wedstrijd al gebeurde.
Maandag 5 maart 2012 om 14:11 uur

Kobus Tokus

@KaleHans Zo is dat. En @Arieopsafari. Wat valt er te brengen dan tegen een ploeg als Heerenveen? Ze hebben het gewoon prima gedaan naar omstandigheden. Ik vond dat geen van de ploegen de betere was. Heerenveen was niet sterk genoeg om te winnen -hoewel zij idd wel kansen hadden- maar FCDH was te sterk om niet te verliezen, dus terecht een gelijkspel. Het was een leuke wedstrijd om te zien, vooral de 2de helft was goed want in de 1ste gebeurde er niet echt wat. Ik kan met dit gelijkspel leven.
Zondag 4 maart 2012 om 22:06 uur

KaleHans

Het maximaal haalbare denk ik, volgene week hopelijk Vicento er weer bij inplaats van Elbers en Immers in plaats van Visser. Dan zijn we aanvallend tot iets meer in staat dan deze keer.
Visser pakte vaak de bal goed op maar wist er geen echt aanvallend vervolg aan te geven helaas, zwakke schoten of dan toch weer dom balverlies. Rado deed inderdaad weer veel werk op het middenveld net als Toornstra en verdedigend stond het eindelijk is goed.
Omeruo is echt een aanwinst, speelde zeer sterk net zoals Kum en Horvath. Supu ook een voldoende. Chery viel me zwaar tegen, probeerde veel te veel alleen met als gevolg knullig balverlies.
Eigenlijk werd er zoveel verdedigend werk gedaan door het hele team dat als ze dan de bal hadden er aanvallend erg weinig mee werd gedaan omdat er nog (te) veel mensen achter de bal stonden, een Vicento (snelheid) en Immers (inzicht) zijn meer aanvallend ingesteld en kunnen juist in die situaties het verschil maken vind ik.
Als je deze Friese aanvalslinie van scoren af kunt houden en je eigenlijk niet 1 echt uitgespeelde kans weggeeft dan heb je het in mijn ogen gewoon goed gedaan.
Zondag 4 maart 2012 om 21:41 uur

arieopsafari

tjonge wat een hypocriete reacties. nu is het weer goed. de spelers hebben eindelijk gewerkt voor hun geld, mag het? ado heeft nul kansen gecreerd. kijken wat jullie er volgende week weer van vinden.
Zondag 4 maart 2012 om 21:14 uur

Tja

Knap gespeeld naar de mogelijkheden, 0 punten waren gecalculeerd dus 1 winstpunt. Die nieuwe jongen bracht rust in de verdediging, dat staat goed zo. Zelfs Steijn was druk aan het coachen, Kum en Coutinho zeer goed, Ebi moet nog wennen.
Maurice gaat het een beetje meer snappen nu nog leren wisselen want dat was @ drama wat je nog bijna de kop kost (balverlies Verhoek en Boussabon)
Visser, Boussabon en verhoek naar de reserves, de laatste twee halen het niveau niet , Visser moet nog wat harder worden en Rado als stofzuiger voor het vuile werk is nuttig.
Kort samengevat, ga zo door.
Zondag 4 maart 2012 om 13:53 uur

supporter 4-life

vooral goed verdedigd maar t leek wel of dat juist de bedoeling was is natuurlijk ook zo maar een beetje aanvallen mag wel,normaal vallen we alleen aan en vergeten we te verdedigen maar nu vergaten we te aanvallen beetje ertussen gaan zitten en we draaien weer redelik!couthino was zeker goed en ook kum was paar x belangrijk,en onze omeruo was heerlijk om te zien hij is wel centrum verdediger maar was de meest stabiele rechtsback in tijden die ik heb gezien!!!zeker proberen te kopen na de huurperiode gaan we nog plezier van beleven volgend seizoen smolarek in de spits is ook niet handig simpel te licht misschien op rechts al vond ik elbers zeker wel goed ff laten staan misschien weinig keus verder en ali??ach ja....verhoek??ach ja....je weet t niet heh hebben echt degelijke spits nodig volgend seizoen en t liefst niet huren vedderest FCDENHAAG 4-LIFE
Zondag 4 maart 2012 om 13:51 uur

Kobus Tokus

Op zich een prima wedstrijd gezien, Kum deed het erg goed in tegenstelling tot wat we van hem gewend zijn, en ik heb intens genoten van Omeruo en Supa. Twee geweldige spelers! Die waren echt heer en meester. We moeten maar eens nagaan of we Omeruo na de huur kunnen kopen als hij zo blijft spelen. Coutinho was óók GE-WEL-DIG. Wat een fantastische reddingen verrichte hij op momenten waarop het erom spande. Hij heeft het team echt behoed voor klop deze wedstrijd. Toornstra leefde weer wat op -eindelijk-. Maar wat een ongelooflijk stompzinnige actie van Rado Heeft Chery weleens van collectief voetbal gehoord???
Zondag 4 maart 2012 om 13:36 uur

MiG

Omeruo (ome Rudy?) zag er goed uit en ik denk dat hij in het centrum nog beter tot zijn recht komt. Ben niet zo een Coutinho fan, maar ere wie ere toekomt, hij keepte goed. Rado deed ook weer veel onzichtbaar sloopwerk dus het lijkt mij wel duidelijk dat je hem echt nodig hebt als extra slot op de deur. Voorin heb je natuurlijk weinig power met Smolarek, Elbers en Chery dus dat levert weinig rendement op. Eerlijk gezegd had Heerenveen de beste kansen, als speelden ze schijterig. Al met al wel tevreden met 1 punt, al koop je er weinig voor natuurlijk want we staan stevig tussen de nacompetie-kandidaten.
Zondag 4 maart 2012 om 13:27 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25