Puntje voor ADO in Utrecht

12 februari 2012 3 reacties

Na de 6-0 nederlaag tegen AZ, heeft ADO Den Haag zich vandaag in Utrecht voor een deel gerevancheerd. De ploeg van Maurice Steijn speelde 1-1 en pakte zo een puntje.

De remise is was het resultaat van een niet al te beste wedstrijd. FC Utrecht kwam na een half uur spelen, tegen de verhouding in op voorsprong. Lex Immers trok de score vlak voor rust gelijk.

Zowel de thuis- als de uitploeg kregen in de tweede helft weinig mogelijkheden om op voorsprong te komen. Voor ADO Den Haag was het vooral balen dat drie spelers geblesseerd uitvielen. Zowel Gabor Horváth, Charlton Vicento en keeper Gino Coutinho moesten noodgedwongen het veld verlaten. Maurice Steijn, die voor de derde keer als eindverantwoordelijke op de bank zat in de Domstad, moest al zijn wisselmogelijkheden aanbreken.