Puntje voor ADO tegen Heerenveen

28 november 2020 8 reacties

ADO Den Haag kan zijn rug weer wat rechten na de afgang van vorige week.

De ploeg van Ruud Brood heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Het werd 1-1 tegen de Friezen.

ADO kwam strijdvaardig uit de startblokken. De groengelen gingen in de aanval en wisten zo binnen een kwartier verdiend op voorsprong te komen. David Philipp scoorde zijn tweede doelpunt van dit seizoen.

Helaas kon ADO de 1-0 niet lang vasthouden. Drie minuten later stond het alweer 1-1. Het is niet voor het eerst dit seizoen dat ADO na een goal snel een doelpunt tegen krijgt.

Na 28 minuten spelen kon Philipp niet meer verder vanwege een blessure. Hij werd vervangen door Ricardo Kishna, die na ruim drie jaar afwezigheid zijn rentree maakte. Kishna speelde tot het einde van de wedstrijd mee.

In de tweede helft was het armoe troef aan Haagse zijde. Toch wist Heerenveen niet tot scoren te komen. ADO kon zich zo met een punt gedeeltelijk revancheren van de fikse nederlaag van een week geleden.