Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Puntje voor ADO tegen Twente


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 december 2019

ADO heeft aan de eerste wedstrijd onder Dirk Heesen een punt overgehouden.

 

In een mager duel met FC Twente maakten de groengelen nog wel de meeste aanspraak op de overwinning, maar in de wedstrijd werd door beide ploegen niet gescoord:0-0.

 

De voor TomasNecid ingevallen Michiel Kramer kreeg op het eind nog een paar kansen, maar hij schoot hem niet binnen. Daarbij was letterlijk en figuurlijk het missen van zijn laatste kans het pijnlijkst. De spits schoot de bal in het gezicht van Danny Bakker.

 

Voor de wedstrijd nam Nasser El Khayati afscheid. De creativiteit van de smaakmaker had ADO ook vanavond weer goed kunnen gebruiken.

Lees meer over

Reacties

ADO Boy

Wat schieten wij op met deze trainer ??? die snapt er helemaal geen zak van , als je wilt winnen zal je moeten aanvallen nou hij heeft de hele wedstrijd met 10 man gespeeld !! wat moet je nou met ene Valkenburg die kan er helemaal niets en dan brengt hij Hooi in de 84 ste minuut als je eigenlijk denkt zorg nu maar dat je 1 punt binnen haalt.
hoop dat er snel een nieuwe trainer komt want die Heesen is voor mij al door het eis gezakt !!
Zondag 8 december 2019 om 20:31 uur

decubaan

Wannneer wordt Immers een keer gewisseld. Speelt met de week slechter. Of mag je dat niet zeggen.
Zondag 8 december 2019 om 13:33 uur

Freek

Uitslag was niet echt verrrasend, zou echt vreemd zijn als we Twente met 3-0 hadden opgerold, zelfde elftal wat Groenendijk zou hebben opgesteld, nog steeds met een zwakke een Meijers, Falkenburg en helaas ook een zwakke Beugelsdijk, alle ballen hoog de tribune in, er zit totaal geen voetbal in de ploeg en enkel met hard werken gaat de club het niet redden, zijn alle aankopen dan zo slecht, nog slechter wat er speelt, geen enkele supporter snapt hier niets meer van, wordt nu tijd voor een grote opruiming zowel op het veld als in de technische staf.
Zondag 8 december 2019 om 11:19 uur

FCDH4Evah

Je hebt in mijn beleving niet alleen versterking nodig maar ook een trainer met een visie, het is visie-loos, ook onder Heessen, ik heb geen fatsoenlijk uitgespeelde aanval gezien met een idee erachter,voorzetten op pikhoogte, hersenloos zwoegen was het.

Ik begrijp ook niet dat Heessen niet met Haye kwam ipv Bakker.
Zondag 8 december 2019 om 11:00 uur

decubaan

@mig
Klopt.
Zondag 8 december 2019 om 10:07 uur

MiG

@decubaan: je vergeet Koopmans en Van Ewijk
Zondag 8 december 2019 om 09:06 uur

Hagenees

Zonder nieuwe spelers gaat het de nieuwe trainer ook niet lukken stelletje amateurs Hard werken doe ik ook maar dan kan ik nog niet voetballen De helft van het elftal kan eruit en dan de aankopen erin van dit seizoen en 5 nieuwe spelers na de winterstop Totaal het roer om
Zondag 8 december 2019 om 08:32 uur

decubaan

@jb
En wie is er dan verantwoordelijk voor het halen van de spelers van dit seizoen.
Alleen Summervile speelt.
Zondag 8 december 2019 om 07:56 uur

JB

@Tim Jonk
Als je geen flauw benul hebt wie wat binnen de club doet en vooral mag doen, ga er dan ook geen mening over lopen roeptoeteren.

Van As heeft geen enkele bevoegdheid als het om het (niet) binnenhalen van geld gaat en hij heeft ook geen enkele invloed gehad op de transfers van El Khayati en Kanon. Dat was "de zoon van".

Net zo goed als hij geen invloed had op weggooier Becker, die al bij het tekenen van zijn contract wist dat hij nooit zou gaan verlengen omdat hij dan weer ergens anders tekengeld kon opstrijken.
Zondag 8 december 2019 om 07:12 uur

tim jonk

Ze hebben weer hard gewerkt onze spelers en vooral die spitsen, onze grootste troef, kunnen we ze ook niet in die zandbak slijten? ongeveer niemand kan voetballen, wel hard werken volgens Heessen, hij klinkt zelfs als Groenendijk en blijft ook net als Groenendijk geloven, dat als je maar hard werkt, het geen probleem is als je punten verspeeld, volgende wedstrijd mag je nog meer verkloten, want je wordt gewoon weer opgesteld.

Wat een team de een maakt doelpunten in eigen doel en de ander voorkomt dat de bal in het net van de tegenpartij terechtkomt, ook dat is niet de eerste keer dit seizoen.

Bedankt van As dat je ons dit geweldige hardwerkende team hebt geschonken, en de doelpunten scorende spelers hebt weggeven of uit het contract te laten lopen, Ons kanon in de verdediging international van Ivory cost, die heb je op afbetaling weggeven op een stiekeme manier, pleur toch eens op waardeloze kwast.
Zaterdag 7 december 2019 om 22:46 uur

John Wright

Heesen heeft vooraf met FG gebeld. Anders is het niet te verklaren dat je Bakker inzet. Kopt een inzet van Kramer uit het Twente goal. Historisch dieptepunt. En dan Falkenburg het grootste deel vd wedstrijd laten spelen. Hoe verzin je het.
Zaterdag 7 december 2019 om 22:05 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Lassana Faye Milan van Ewijk

Laatste wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
4-2
27 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo VVV-Venlo Logo ADO Den Haag
3 oktober 2020 om 20:00 uur
De Koel, Venlo

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 3 - 9
2 Heerenveen 3 - 9
3 Feyenoord 3 - 7
4 FC Twente 3 - 7
5 PSV 3 - 7
6 Vitesse 3 - 6
7 FC Utrecht 2 - 4
8 PEC Zwolle 3 - 4
9 Willem II 3 - 4
10 VVV-Venlo 3 - 4
11 Heracles 3 - 4
12 FC Groningen 3 - 3
13 AZ 2 - 2
14 FC Emmen 3 - 1
15 Fortuna Sit. 3 - 1
16 ADO Den Haag 3 - 0
17 RKC Waalwijk 3 - 0
18 Sparta R'dam 3 - 0