Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Puntje voor ADO tegen Vitesse


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 maart 2010 23 reacties

ADO Den Haag heeft aan het duel met Vitesse een schamel puntje overgehouden. Dat was gezien de inzet van de Hagenaars te weinig.

Het team van Raymond Atteveld had zo'n beetje de hele wedstrijd het beste van het spel. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van Vitesse, wat te danken was aan het vroege storen op het middenveld.

Vooral aan het begin van de eerste helft waren er veel kansen voor de groengelen, maar zoals dit hele seizoen verloopt het scoren moeizaam. Andres Oper, die in de basis mocht beginnen, kon daarin geen verandering brengen.

Ook in het tweede deel zwoegde ADO, maar Vitesse was aanvankelijk effectiever. Nilsson scoorde in de 57e minuut op aangeven van Santi Kolk, die in het eerste bedrijf nog tegen de lat had geschoten.

Kort na de Arhemse treffer kreeg de thuisploeg alsnog loon naar werken. Christiaan Kum kopte raak. Meer loon voor ADO was wel verdiend geweest, maar zat er niet in.
 

Reacties

VERNIEUWEN NIET VEROUDEN

Denk dat het heel onverstandig is om JPS een contract aan te bieden. Het is van belang dat ADO op weg gaat naar vernieuwing.

Ik begrijp dat je daarbij een zekere balans tussen (nieuwe) jonge en oude (ervaren) spelers in het oog moet houden. Als de gedachte is dat JPS zo'n oude ervaren speler is, ben ik bang dat dat een miskleun gaat worden. Zo hebben we er in het verleden al veel meer gehad (voorbeelden te over). JPS is overigens voor mijn gevoel ook nooit een "grote" speler geweest die een dergelijke meerwaarde zou kunnen vertegenwoordigen.

Mijn advies is dus: JPS niet doen!! Voor waarschijnlijk hetzelfde (of minder) geld kun je meer bereiken.

Woensdag 10 maart 2010 om 08:44 uur

Sjonnie

Joh je spoort toch niet als je zo spastisch in programma's zit en tegen mensen doet! En dan vandaag durven roepen in zijn eigen huis aan huis blad de Tele-020 dat wij, JA WIJ...blij moeten zijn als hij onze clup via nacompetitie in de Ere houdt.....who the FUCK is Atteveld met zn 9e begroting van Nederland. Hij spoorde als speler al niet maar dit slaat alles. Ik begrijp totaal niet dat er geen bestuursleden zijn die dat ASOCIALE karakter en gedrag van hem een halt toeroepen en zeggen zo en....NU IS HET MOOI GEWEEST....tsjaaaa van der Kallen is zo'n beetje de enige Hagenees die zijn gedrag nog niet doorheeft...maar daarom is hij natuurlijk ook een naieve Rijswijker....die wordt wakker na 3 jaar en een paar miljoentjes armer en komt er dan pas achter dat het te laat is...........Dirkie S. uit Spanbroek moest ook eerst 9 trainers verslijten voordat hij op het goede Co-Spoor kwam;)

Maandag 8 maart 2010 om 23:15 uur

MiG

JPS kust gewoon RA's kont omdat hij hoopt volgend seizoen naar DH terug te kunnen komen (als dat al niet is beklonken)

Maandag 8 maart 2010 om 16:41 uur

Der Rudy

Onze vriend JPS zei in een intervieuwaardige dingen over Atteveld. JPS heeft RA als trainer meegemaakt bij Roda JC.

 

Hij zou tactisch heel goed zijn. En het was een grote fout van van de Limburgse club om RA te laten gaan.  

 

Is JPS in de war of RA ?

Maandag 8 maart 2010 om 13:36 uur

ADOsexual

Witte zakdoeken mee zolang Ratteveld nog trainer is. En nooit meer zulke laagvliegers als hij, Anushaar, Zwetzel e.d. halen.

Maandag 8 maart 2010 om 13:05 uur

Harrie Koot

Puntje voor ADO. Groot minpunt voor het optreden van RA op TV. Onbetrouwbaar amsterdammertje. Je zal maar zo'n baas of collega hebben! Past wel goed bij Jagersma natuurlijk. Samen naar de klote.

Maandag 8 maart 2010 om 12:06 uur

i am the king

gisteren studio neus gekeken,als je een beetje mensenkennis heb dan weet je hoe Attevelt in mekaar steekt,de orentrekker dult geen tegenspraak.

Maandag 8 maart 2010 om 09:29 uur

WegmetRA

Inderdaad, RA heeft me gisteren niet overtuigd op TV. Zodra hij het gevoel heeft dat het hemzelf raakt, komt het ware karakter van de man naar boven. Lijkt me een erg lastige man wanneer je er een meningsverschil mee hebt, ook al heb je ongelijk.

Dus als trainer (= ook manager) niet geschikt.

Maandag 8 maart 2010 om 08:44 uur

buidel

 

In plaats van 6 punten hebben we er 1....

Onvoorstelbaar wat RA doet. Zwinkels keept zonder vertrouwen ,

Soltani speelt slecht , Oper dat gaat helemaal nergens over ,

het is ADO onwaardig.

En Knopper 2 minuten voor tijd inbrengen getuigt van weinig respect voor Knopper.

Waar moet dat heen met deze trainer aan het roer ?

Maandag 8 maart 2010 om 08:24 uur

Hairos

Na het optreden van onze Trainer in studio Jack is me duidelijk geworden dat die man zo kan ouwehoeren dat aan het eind niemand hem meer gelooft. Hij kan zo de politiek in. Logisch dat de helft van de spelers hem niet vertrouwt. Opzouten

Maandag 8 maart 2010 om 00:44 uur

KaleKootsj

Buijs krijgt het druk bij jou!

Geen plekkie voor Knopper? Of breng jij hem ook in de 88e minuut in...

Wel eens met jou keuze voor Luickx in het centrum. Ik vind hem als verdedigende middenvelder heel min. Bij elke verloren bal is hij te laat bij gesloten.

Immers zou bij mij altijd spelen.

Zondag 7 maart 2010 om 17:29 uur

huge

@ kenner

 

je kan buijs maar 1 x opstellen en niet 2x

 

maar verder kan ik me goed vinden in je opstelling hoor ;-)

Zondag 7 maart 2010 om 17:24 uur

kenner

      

OPSTELLING VOOR TEGEN TWENTE

 

                                  DITTEWIG

 

  AMMI                  LUICKX           BOSSCHAART         KUM

 

             BUIJS       V.D. BERGH      BUIJS    TOORNSTRA

 

                            VERHOEK            OPER

 

 

 

 

Zondag 7 maart 2010 om 17:09 uur

...

weer die .... millic

Zondag 7 maart 2010 om 13:57 uur

ggf

Inderdaad, tegen Roda, Sparta en Vitesse thuis 1 puntje lijkt me te weinig om uiteindelijk boven de "rode streep" te eindigen. Het kan nog steeds wel maar het gaat nu toch wel wel erg moeilijk worden.

Juist omdat je vaak ziet dat mogelijke degradanten (Sparta en Willem 2 dit jaar) tegen het einde vd competitie nog wat "bonus-puntjes" weten te pakken en hiermee net voldoende punten halen (zoals ADO verleden jaar). Ik heb wel het gevoel dat het iets te makkelijk is om nu ALLES in de schoenen van RA te schuiven, al blijft ook voor mij wel staan dat hij het zeker niet goed doet. Overigens ken ik geen trainer die het wel goed doet terwijl de resultaten slecht zijn. 

Hoe nu verder: in ieder geval proberen om de resterende thuiswedstrijden tegen RKC, VVV en NEC (en Ajax misschien ook nog een punt) nog wat punten te pakken (dat moet je natuurlijk altijd proberen). Misschien nog 1 of 2 bonuspuntjes pakken in uitwedstrijden tegen bv Utrecht en NAC (die spelen ook behoorlijk wisselvallig). Als er nog zo'n 8 punten bijkomen het restant vd competitie eindigt ADO op 31 misschien 32 punten. Dat was de afgelopen jaar net voldoende om nacompetitie te ontlopen, misschien ook dit jaar.

 

 

 

weinig om 

Zondag 7 maart 2010 om 13:39 uur

Just

Wat een drama die Atteveld! Hij verziekt dat hele elftal. Die lopen geen meter meer voor hem, zijn al het zelfvertrouwen kwijt en hij terroriseert de club met zijn maffe gedrag. Kootwijk en Steijn zijn de meelopers en van der Kallen weet van niets.......

Dit elftal had net zoals Heracles ergens op plek 6 of 7 kunnen staan maar deze technische staf maakt er echt een potje van! 

WAT EEN SCHANDE DAT DIT ALLEMAAL MAAR KAN...........

Zondag 7 maart 2010 om 12:25 uur

slain

LOL @ B.Boy.

 

Soltani speelt gewoon op zijn niveau en heeft het nog nooit beter gedaan.

 

Knopper zo laat inbrengen is onbegrijpelijk.Geef hem dan minimaal een half uur of laat 'm op de bank zitten.

 

Ik vind dat schandalig.

 

Ik hoop dat Alberto hier vragen over gaat stellen in het volgende GGHTV interview.

Zondag 7 maart 2010 om 11:52 uur

B.Boy

Meer dan schandalig zoals die orentrekker 3 minuten voor het einde Knoppert inbrengt (moet gewoon basis speler zijn )en een  falende Soltani vervangt , Karin is één van de spelers die totaal kapot gemaakt is door ene Atteveld , het enige waar hij goed in is,  zijn spelers helemaal verrot te schelden.

Het hele team straalt geen enkel zelfvertrouwen uit bedankt

Atteveld

Kootwijk

en niet vergeten Rat Stein !

Zondag 7 maart 2010 om 10:01 uur

MiG

@peet: Oper moeten we nog ff een kans geven om zijn ritme in het elftal te vinden. Mbt de nacompetitie ben ik bang dat je gelijk gaat krijgen

Zondag 7 maart 2010 om 09:47 uur

peet

Oper brengt het ook niet.  ik zie ado de komende 3 wedstrijden geen punt halen. We kunnen ons op gaan maken voor de Na- competitie. RKC degradeert. Willem 11 en Ado na-comp. Zo simpel is het. 

Zondag 7 maart 2010 om 00:13 uur

KaleKootsj

als sprockel en Greene (twee van de erbarmelijkste spelers in de eredivisie) uit kunnen blinken tegen je... Moet je je achter je oren krabben als ploeg.

Schandalig en vernederend om Knopper 3 minuten speeltijd te geven. hij heeft geen bal geraakt!

Buijs speelde dramatisch en mag blij zijn dat hij geen kaart gepakt heeft.

Zondag 7 maart 2010 om 00:08 uur

haagsehoolie

zo slecht spelen en toch zoveel kansen. milic nu echt afschrijven en soltani even paar weken op de bank. Schandalige wissel voor knopper lekker voor 4  minuten. Kum beetje boos na afloop op ons want zijn schijnbaar te kritisch tegenover de harde werkers op het veld. Zou een ieder sieren (buijs.deryck,verhoek) om ook eens het publiek te bedanken na een teleurstelling en niet alleen als we ooit weer eens winnen!!! Neem voorbeeld aan bossie en amni die ook in slechte tijden de moeite nemen de mensen te bedanken die mede hun salaris betalen!!!

Zaterdag 6 maart 2010 om 22:53 uur

ADODENHAAG

'Het was te weinig'. Dat hoor ik te vaak bij ADO. Van een club als Vitesse, die niet eens in vorm was en niet op zijn sterkst was, moet je thuis kunnen winnen. Roda thuis 0 punten, Sparta thuis 0 punten, Vitesse thuis 1 puntje. Ik denk dat Cambuur het beter had gedaan.

Zaterdag 6 maart 2010 om 22:06 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24