Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Reijntjes: Bolt laat zich niet opjagen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 mei 2023 4 reacties

Edwin Reijntjes legt in het het AD uit waarom de ADO-achterban al zo lang op duidelijkheid wacht over invulling van belangrijke posities.


,,We weten pas sinds een aantal weken dat Dick en ik stoppen'', vertelt de directeur. ,,Als wij door waren gegaan maar we ook al een ander plan in de steigers hadden staan, konden die plannen de prullenbak in. Na de beslissing van Dick is er doorgeschakeld. Sowieso moet je voor een proces als dit de tijd nemen. Ik begrijp dat de achterban langzaamaan zenuwachtig wordt, maar die mensen zijn gewoon nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren.”

 

Is het niet al te laat om nu nog een stabiele basis richting volgend seizoen neer te zetten, vraagt de krant vervolgens. Reijntjes: ,,Dat denk ik niet. Bolt laat zich niet opjagen. Het is een groot internationaal bedrijf en werkt met een strakke planning. ADO staat op de lijst, maar niet iedere dag. In de voetbalwereld is dat ongebruikelijk, maar het is hoe het werkt.

 

Achter de schermen gebeurt volgens de directeur genoeg. ,,Dat Bolt meer afstand houdt, betekent niet dat ze ADO niet verder helpen. Het plan van Bolt is om de komende tien jaar met ADO aan de gang te gaan en er een sportief en financieel gezonde club van te maken. Dat is ook met de andere clubs in hun portefeuille gelukt. Op de vraag of de keuze voor Bolt een goede is geweest zeg ik nog steeds volmondig ‘ja’.”


,,Bolt heeft tientallen sportclubs ter de wereld'', vervolgt Reijntjes. ,,Als zij constant zouden moeten communiceren met media dan zou men daar een dagtaak aan hebben. De policy bij Bolt is dat de algemeen directeur geldt als spreekbuis van de club. Ik ben het er wel mee eens dat één van de eerste dingen die de nieuwe algemeen directeur moet doen is aangeven wat Bolt met ADO wil. Dat is alleen niet meer aan mij.”

Reacties

RF

Wat een droevige boel met Bolt.
We staan niet op z’n prio lijstje voor de komende 25 jr.
Alleen wat jeugd wegplukken.

TRIEST!
Vrijdag 5 mei 2023 om 06:31 uur

jayjay

@jap welke Haagse lamzakken zitten er dan joh jij weet helemaal niks zitten allemaal mensen buiten denhaag die het voor het zeggen hebben in denhaag. we waren de giede weg ingeslagen maar toen wilden jullie kees supporters liever een buitenlander dan een Haagse collectief die echt voor de club was en ge3n verdienmodel had voor zich zelf maar zolas altijd in den haag verdenken we ze er wel van en dan komt er een buitenlander die het wel doet en dat vinden we niet erg
Donderdag 4 mei 2023 om 13:45 uur

Rikkie1

@ Jap
Mooi geschreven !
Donderdag 4 mei 2023 om 13:35 uur

Jap

De komende jaren blijven wij een middenmoter in de eerste divisie. Je speelt voor 2000 man en er is geen cent om te investeren. ADO past nu definitief in het rijtje van prof clubs als Dordrecht, Helmond en Top. Kleurloos , anoniem zonder perspectief aanmodderen in de onderste regionen van het prof voetbal. Dat is niet wat een supporter wil horen. Maar het is beter dan al dat grote bekken gebrul van bestuurders van de afgelopen jaren, die de fans keer op keer blij maakten met een dooie mus. Ik denk dat het vooral zaak is dat de bestuurders eens op 1 lijn komen met elkaar en niet elke keer een ander verhaal uitdragen. Want hoe zit het nu met talentvolle jeugdspelers? Die mogen nooit meer voor een appel en een ei vertrekken zoals weleer? Als je het Helmond scenario krijgt, gaat iedere talentvolle speler gratis de deur uit en kiezen jeugdspelers sowieso niet voor Ado als opleiding, maar gaan ze wel naar Feyenoord of Sparta. Het wordt dus tijd dat er eens ECHT beleid komt duidelijkheid en stabiliteit. Wat dat betreft is Bolt niet wat men wil horen, maar wel wat de club eindelijk eens goed doet . Ik ben zo klaar met al die geld verkwistende Haagse lamzakken met hun lege gebrul. Zij hebben mijn club gesloopt en vernederd. Tijd voor een ander, realistische koers!
Donderdag 4 mei 2023 om 08:48 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26